Arama sonuçları: *

• Users: Umutcrn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Hall sensörü garanti tamiri

Hp victus bilgisayarım Hall sensörü sorunu çıkardığı için servise yollamıştım tamir edildi şuam kargodan gelmesini bekliyorum ama tamir notumda anakart tamir edildi yazıyo yani herhangi bir değiştirme yapmamışlar sanırım sizce benimde hall sensörümü çekip yollamışlarmıdır yolladılarsa ne...
  2. U

Matepad 11.5s alınır mı?

Üniversite için tablet bakıyorum sizce huawei matepad 11.5s alınır mı? yada hangi tableti önerebilirsiniz
  3. U

HP VİCTUS 16 HALL SENSÖRÜ

Öncelikle İyi günler herkese benim hp victus 16 laptopbum var bu laptop oyun oynarken ısınınca ekran kapanıp açılmaya başlıyo biraz araştırma yaptım ve hall sensörünün sorunlu olduğunu öğrendim ama bu sensörü çıkartıncada işlemci kendini kısıtladığını duydum sizce çözüm olarak ne yapılmalı
  4. U

Apple watch se1 güncelleme

Apple watch se1.nesil hala güncelleme alıyormu
  5. U

Apple watch se 1.nesil

apple watch se 1.nesil 4 5k arası 2.el hala alınır mı? pl sağlığı 100
  6. U

Gamepass Aldım Gelen EA Üyeliği Bilgi

Gamepassle gelen ea üyeliğinde ea pro arasında fark ne bideo fc 25 yada fc 24 oynayabilirmiyim
  7. U

Cs Ping düşük ama donuyo

Cs de pingim 60 larda seyrediyo ama oyun dınuyo fpsdede sıkıntı yok sizde sorun nedir ve nasıl düzeltilir
  8. U

Öğrenci e posta maili

Öğrenci e postası aldım ama microsoftdan üyelik almak için mailimi girdiğimde pısta gelmiyor nasıl düzeltebilirim
Geri