Arama sonuçları: *

• Users: beratuzun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Öneri Öneri Thermalright Assassin King 120 Se Vs. Thermalright Burst Assassin 120 Se

İ5 12400F işlemci kullanıyorum şuan stok fan kullanıyorum ve oyun oynarken 80 dereceleri görüyor ve aşırı gürültü oluyor fiyat performans bir hava soğutma arıyorum bu iki model arasında kaldım sessiz çalışması önemli kullanan veya başka önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  2. B

Yardım Psu veya kasa önerisi

hayırlı akşamlar i5 12400f ve 4060 olan sistemimde nzxt c750 psu kullanıyorum çok sesli çalışıyor o yüzden değiştirmek istiyorum uygun fiyatlı bir şey arıyorum sessiz çalışacak 2000 2500 civarı bir bütçem var içinde psu olan bir kasada olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  3. B

Fareyi hareket ettirince kasadan cızırtı ses geliyor

Merhaba hayırlı akşamlar i5 12400f ve 4060 olan bilgisayarımda fareyi hareket ettirince cızırtı sesi geliyor çözümü var mıdır?
  4. B

Nzxt c750 bronz çok sesli çalışıyor

merhaba hayırlı akşamlar 2 gün önce itopya dan nzxt c750 bronze psu aldım ve yorumlarda çoğu kişi sessiz çalışıyor yazmış ama bendeki psu çok sesli çalışıyor ve coil whine sesi var bu psuyu kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  5. B

FSP hyper 80+ pro h3 alınır mı

fsp hyper 80+ almayı düşünüyordum herkes çok sesli çalışıyor falan demiş sizce alınır mı
  6. B

Çözüldü✓ Powerboost 650w psu iyi mi

merhaba 3 ay önce pc satın aldım ve powerboost markasına ait 650w psu kullanıyorum sistemde asus 4060 ve i5 12400f var 12v çıkışında 24A var herhangi bir sıkıntı olur mu değiştirmem gerekir mi ?
  7. B

Asus h610m k d4 argb desteği

asus prime h610 mk d4 model bir anakarta sahibim ARGB desteği yok asus marka bir mouse veya klavye alırsam ARMOURY CRATE üzerinden renklerini değiştirebilirmiyim anakartın ARGB desteği olması gerekiyor mu
  8. B

bilgisayar açılırken bios yazısı

pc yi yeni aldım daha 1 hafta oluyor normal bir şekilde açılırken biosa girdikten sonra bilgisayar açılırken her seferinde please press del or F2 to enter UEFI BIOS settings yazısı çıkıyor anakartım asus prime h610m k pc normal bir şekilde çalışıyor bu yazı gelmesinde bir sıkıntı olur mu ve...
Geri