Arama sonuçları: *

• Users: Henry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

MacBook M.2 Pro oyun oynarken fan ayarlari

Onerdiginiz bir fan kontrol uygulamasi var mi? Oyun oynarken oyle bir uygulama kullanmama gerek var mi? Bana uygulama ve onerdiginiz ayalarlari soyleyebilir misiniz?
  2. H

Mac yavaş ındrıme hızı

Model: M.2 Pro 16 GB. Windows'a gore inanılmaz dusuk indirme degerleri alıyorum. Ornek tarayicidan bir şey indirince veya bir uygulama indirince. Internet gayet iyi. İndirme disinda herhangi bir problem yok. 1GB dosyayı 40-50 Dk'da indiriyor. Windows'ta tas catlasin 5 dakikaydı.
  3. H

Az RAM kullanan Antivirus önerisi

Mac'te kullanacagim, sistem yormayan, az RAM kullanan bir ücretsiz bir de ücretli antivirüs öneribilirsiniz.
  4. H

Laptop için RAM yükseltme

Elimde ASUS Vivobook (Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957 AMD Ryzen 5-3500U 2.10GHz 8GB DDR4 256GB SSD 15.6” FullHD FreeDOS Notebook - incehesap.com) var. Bu laptopu babama verecegim. Ancak biraz kastigi icin RAM yukseltmesi yapip oyle vereyim dedim. 8 GB RAM var, 4 GB slotta, 4 GB'i ise dahili...
  5. H

Windows'a MacOs kurmak

Windows laptopuma macos kurarsam duzgun calisir mi? Islemci ultra 9 185h - 32gb ram.
  6. H

Asus Zenbook 14 OLED iyi mi?

https://shop.asus.com/tr/90nb11r1-m00pe0-asus-zenbook-14-oled-ux3405.html?utm_source=youtube&utm_medium=pr&utm_campaign=24q1-mesutcevikreview-tr&utm_content=UX3405-mesutcevikmdf-review Üni için kullanılacak. Bu fiyatı daha performanslısı var mı? Gaming laptop dışında. Gaming laptop mu almak...
  7. H

Asus Zenbook 14 OLED nasildir?

https://shop.asus.com/tr/90nb11r1-m00pe0-asus-zenbook-14-oled-ux3405.html?utm_source=youtube&utm_medium=pr&utm_campaign=24q1-mesutcevikreview-tr&utm_content=UX3405-mesutcevikmdf-review Herhangi bir kronik problemi yok degil mi?
  8. H

Macbook Air M2 vs Asus Vivobook S15 OLED vs HP Victus 16

Uni icin laptop bakiyorum. Yuksek ihtimal bilgisayar muhendisligi icin kullanilacak. Aklimda MacBook Air M.2 16 GB - 256 GB var. Ancak SSD'sinin 512 GB'lara gore daha yavas olmasi beni dusunduruyor ve MacBook'lar bilgisayar muhendisligi icin uygun olur mu? Bazi programlari desteklemedigini...
Geri