Arama sonuçları: *

• Users: soyluu25
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Polislik için tyt mi bakılır y-tyt mi ?

Polislik için tyt mi bakılır yoksa y-tyt mi bakılır ?
  2. S

İos Ücretsiz icloud hesapları

Merhaba bi aralar bi site vardı içinde ücretli oyunları satın alınmış halde şifreleri ile paylaşılıyodu girip oyunları indiriyoduk o sitenin ismini hatırlayan var mı ? Bi aralar minecraft ücretsiz indirmek için İcloud hesabı girmiştim o siteden içinde minecraft satın alınmıştı indirdim direk
  3. S

Haberim ve iznim omadan steam hesabıma ara yatırılmış

Arkadaşlar dün gece Fifa 25 ve BF1 aldım başka kartım ile aldım. Steam hesabımdan hiç alışveriş yapamdığım bi kart ardından 1 saat öncesine kadar 50 usd bakiye yüklenmiş bakiyeyle herhangi bi satın alım gerçekleştirmediler sadece bakiye eklemişler bunu nasıl iade edicem. Steam hesabında CS banlı...
  4. S

Haberim Olmadan steam hesabım 50 dolar ödeme yapılmış

Merhabalar ben dün forumdada var zaten fifa 24 ve bf1 aldım ardından indirmeye başladım bundan sonra 1 saat öncesine kadar hesabımndan 50 dolar yaklaşık 1900 tl yatırım yapılmış ama bunu be nyapmadım nasıl çekicem o parayı cs kasa falan yapamıyorum cs banlı steam hesabımda napıcam yardım edin...
  5. S

1000tl altı gamepad önerisi

Merhabalar FIFA 25de 1000tl altı güzelf/p ürünü gamepad önerir misiniz Bazı gamepadlerde sol üst tuş ile sol alt joystick birleşikmiş önerdikleriniz onlardan olmazsa sevinirim
  6. S

FIFA Steamde her ay ödeme yapmamız mı lazım

Selamlar ben ilk kez FIFA alıcam FIFA 25 indirime girmiş 21 dolar şuan aldığımda başka bi ödeme oluyomu ea ve epic gamesde her ay ödeme falan görünüyor Steamde öylemi ? Ve FIFA 26 çıktığında FIFA 25 gidiyomu ?
  7. S

Burun Estetiği Sonrası Sırt Üstü Uyuma Problemi

Merhabalar 1 Hafta Önce Burun ameliyatı oldum yarın burun slikonlarımı çıkaracaklar size sorum şu Uyurken sırt üstü uyumak gerek hep öyle uyudum bu ne zamana kadar sürecek ? Ne zaman yan dönüp uyuyabilicem ?
Geri