Arama sonuçları: *

• Users: Conican
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Conican

2000 TL m.2 SSD önerisi

https://app.hb.biz/XDQQBT4m2rY8 Bu laptop için 2000 TL altı 1tb M2 SSD bakıyorum. 1500 TL ye iyi bir şey varsa önerebilirsiniz. Yoksa 2000 TL birşeye de bakabilirim
  2. Conican

38.000 TL laptop önerisi

En fazla 38k . Arttıramam. Oyun oynamak ve ders çalışmak için arıyorum. Isınma ya da kronik sorunları olmayan bir şey arıyorum. Ben alttakini buldum ama pek araştırmadım kötü mü benim attığım https://app.hb.biz/luGUKmT2t3Ks Bir de pil ömrü çok kısa olmazsa iyi olur .
  3. Conican

Razer barracuda x gürültü engelleme açma

Bu kulaklıkta gürültü engelleme yok muydu. Telefon uygulamasında öyle bir ayar bulamadım
  4. Conican

16 gb DDR3 ram önerisi

Ankart: m5a97r2.0 İşlemci:FX 6350 Bilgisayarı 8 ay sonra değiştiricem o zamana kadar kullanmalık orjinal 16gb DDR3 ram önerebilir misiniz . Bütçe en fazla 1200 TL . ikinci el almıyorum . Site güvenilir olursa iyi olur sahte ram falan çıkmasın .
  5. Conican

Nasıl pilot olabilirim .

Şu anda 10. sınıfım, fen lisesindeyim. Pilotluk okumak için ne yapmalıyım. İnternetten araştırdığımda düzgün bir bilgi bulamadım . Pilotluk eğitimi kaç sene sürüyor ve ücreti ne kadar . Ücretsiz okuyabilmek için askerde havacılık bölümü kazanmak gerekiyormuş galiba . Detaylı bilgi verirseniz...
  6. Conican

2500 TL (KESİNLİKLE CIZIRTI SORUNU OLMAYAN) kulak üstü kulaklık önerisi

Bütçe 2500 TL . 50 kuruş arttıramam . Kronik olarak cızırtı problemi olmayan , müzik dinlemek ve oyun oynamak için kulaklık arıyorum . mikrofona gerek yok. Bluetoothlu olmasını istiyorum ama kabloyla bilgisayara da bağlayabileyim. Müzik kalitesinin üst seviye olmasına gerek yok . Ortalama bir şey...
  7. Conican

Anker q30 cızırtı sorunu

Anker q30 aldım . İlk başta bir sıkıntı yoktu . Bir gün sonra sağ taraftan cızırtı gelmeye başladı . Kulaklığı sıfırlayınca 10 saniyeliğine cızırtı gelmiyor . Sonra yeniden devam ediyor . Havit h2200 p almıştım . Onda da cızırtı olmuştu iade etmiştim . Neden bu kadar şanssızım ben . Çok rahatsız...
  8. Conican

1800 TL kulak üstü kulaklık tavsiyesi (Hem müzik hem oyun için)

Bütçe 1800 TL hem oyunlarda ses kasmak hem de telefondan müzik dinlemek için kulaküstü kulaklık arıyorum . Ses kalitesinin çok iyi olmasına gerek yok bu bütçede ne oluyorsa artık . Oyunlarda düşmanların hangi yönden geldiğini anlayabilmek daha önemli Bluetoothlu olursa çok gecikme olur mu acaba...
  9. Conican

1800 TL kulak üstü kulaklık önerisi

Bütçem en fazla 1800 TL . Havit h2200p aldım ama cızırtı problemi vardı . Yarın iade edicem . Haviti oyun için almıştım ama bu sefer hem oyun hemde telefondan müzik dinlemek için alıyorum, mikrofon olmasına gerek yok . Çok kaba durmasa iyi olur .
  10. Conican

Havit h2200 p cızırtı sorunu

Kulaklığı 1 hafta önce aldım şimdi deneyebildim . Çok rahatsız edici bir cızırtı sesi geliyor çözümü var mıdır ? Gelmesini o kadar bekledik bir de iade ilei uğraşıcam şimdi . 1727978440 Arkada video açıkken bile deli gibi cızırdıyor technopat forum da bu fiyata en iyisi diyorlardı . Benim...
  11. Conican

Teamwiewer ile telefondan bilgisayardaki oyunu gamepad ile oynama

Teamwiewer uygulamasından telefonla bilgisayara bağlanıyorum . Telefona gamepadi bağlayıp bir oyuna girince oyun gamepad taktığımı görmüyor . Teamwiewerda da gamepad seçeneği yok . Nasıl yapıcam bir ayarı var mı ?
  12. Conican

Telefonla uzaktan bilgisayara bağlanma

Meraba arkadaşlar , konuyu yanlış yere açdım galiba. Geforce nowı biliyorsunuzsurdur internet aracılığıyla uzaktaki bilgisayara bağlanıyoruz . Benim sorum şu , telefonla kendi bilgisayarıma mantıkla bağlanabilir miyim ? Geforce now bunu nasıl yapıyor . Bunun için bir uygulama falan varmı ...
Geri