Arama sonuçları: *

• Users: PurpleHaze
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PurpleHaze

Max 35k ile bilgisayar önerisi

her türlü öneriye açığım ekran kartı 16gb olan modellerden tavsiye edebilecek var mı
  2. PurpleHaze

Opera fazladan bir sekme sorunu

Bu şekilde birden fazla sekme gözüküyor bunun sorunu nedir nasıl düzeltebilirim bilen var mı?
  3. PurpleHaze

Yardım Oyun bulamıyoruz Mobil, PC

Mobilde veya pc de oynayabileceğimiz bir oyun önerisi var mı? 4,5 kişilik bir arkadaş grubumuz var. cs, pubg, lol, valorant, naraka hatta metin2 bile oynadık. mobilden veya pc den neler oynanılabilir online oynadığınız oyunlar neler?
  4. PurpleHaze

🔥İndirim ASRock AMD Radeon RX 6750XT Peşin 5 Taksit 13.999₺ | Amazon Stok 5

Amazon Linki Yıldızlı olanlar peşin fiyata 5 taksit diğerleri ise peşine 4 taksit.
  5. PurpleHaze

🔥İndirim INTEL ARC B580 | Amazon Peşin 4 Taksit 11.728,98TL

AMAZON LİNKİ SIRASIYLA FİYAT LİSTESİ NOT: BİLİYORUM İNCE HESAPTA 100 LİRA DAHA UCUZ AMA TAKSİTTE VADE FARKI VAR. ÖDEME SEÇENEĞİ
  6. PurpleHaze

Yardım 1000mbps geçtim ne yapmalıyım?

Türk Telekom altyapısıyla TT'de 1000mbps hıza geçiş yaptım ancak bir kaç sorunum var. Modemden telefona 400mbps civarı hız gelmekte. Modemden cat 6 kablo ile odama tp-link ax 1500 router'a kablo çekiyorum o routerdan ise bilgisayardan internete bağlanıyorum. Routerdan ise hız 90mbps geliyor...
  7. PurpleHaze

Yardım Temu verilen sipariş ekim teslimat kasım vergi hangi ay?

Arkadaşlar selam. Şimdi Ekim 24'de vermiş olduğum siparişi kasım ayında aldıysam yani gümrükten kasım ayında geçmiş oluyor. Ama vergiler ve ödemesini Ekim 24'de yapmış oluyoruz. Kasım ayında tekrar sipariş versem gümrüğe takılır mı?
  8. PurpleHaze

🔥İndirim Razer Hammerhead Pro HyperSpeed 3.599 TL

İtopya açıl susam etkinliği ile 3.599 TL Tıkla 1728824794 Diğer ürünlerde şöyle mikrofonun dip fiyatı 2.400 civarıydı o da 800-900tl indirime girmişş.
  9. PurpleHaze

Yardım Havit gamenote fuxi-h3 kullanan var mı? Nasıldır?

En son bu kulaklığı kablosuz diye almıştım. GENEL AÇIDAN MEMNUNDUM. Dip ses vs yok mikrofon kalitesi kabul edilebilir bir seviyede geçenlerde pc de temizlik yaparken usb sürücülerini temizlerken bunun da sürücüyü sildim galiba :D Kablosuz modu çalışıyor bağlanıyor ama ses gelmiyor bunun driverı...
Geri