Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Aşağıdaki linkteki promosyon ile 1955 TL iade geliyor. 14 gün sonra başvuruyorsunuz, yaklaşık 2 ay sonra ücret iadesi alıyorsunuz. Ekran kartı ihtiyacı olanlar değerlenirebilirler. Ram fiyatlarındaki çılgınlık ekran kartlarına yansımanın eşiğindeyken iyi fiyata geliyor bence...
  2. K

❌İndirim Bitti! GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti OC 41.999,00 TL PEŞİN FİYATINA TAKSİT İMKANI

Ürünün oc olmanayan verisyonu amazondan 49'a sipariş geçtikten sonra öyle akakçeden gezerken altta ufak yazılarla itopyada itopyada ki fiyatı gördüm eski fiyat zannetim siteye girince fiyatın aynı olduğunu gördüm yaptığım siparişi iptal edip siteden almak isteyince taksit yapmadı karta sabah...
  3. K

WD Elements 3.5" Harici Hard Disk 16 TB ₺ 15.997

Fiyat olarak dipte ve 17.500 TL'ye tamamlanırsa , bonus 1500 TL veriyor ve peşin fiyatına 9 taksit imaknı!!! tl...
  4. K

Rtx 5070ti için Riser kablo önerisi

Ekran kartı için Palit Rtx 5070ti Game rock modelini aldım hazır kasam dikey kullanımı destekiyor ve ekram karto yamdan daha güzel gözüküyor diye bir de riser kablo alacağım PCIe 3.0 Yükseltici 5070ti için yeterli olurmu yoksa 4,0 mı lazım arada iki kat fiyat farkı var ? Riser Cable PCI-E 3.0...
Geri