Arama sonuçları: *

• Users: Xandolir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Mouse pad'im niye sorunlu?

1 yıldır klasse pro kullanıyordum. Sonra mouse'u kullandığım yerin sertleştiğini ve bu yüzden mouse'un kayması için daha fazla güç kullanmam gerektiğini fark ettim. Orayı sildim biraz düzeldi ama 3-5 gün sonra yine aynısı oldu. Aynı mouse pad'in yenisini sipariş ettim. Yeni mouse pad'de de aynı...
  2. X

VXE R1 Pro Max şarj ışığı hep kırmızı yanıyor

Bir yıldır VXE R1 Pro Max kullanıyorum. Eskiden şarjı düşükken kırmızı yanıp sönerdi, şarja takınca ışık turuncu olurdu ve yeterince dolduğunda yeşile dönerdi. Artık asla turuncu veya yeşil ışık görmüyorum, şarj boyunca kırmızı yanıp sönüyor. Fare düşmedi ve fareye vurmadım, 1 yıl boyunca...
  3. X

VDSL Modem Önerisi Lazım

Altyapı: VDSL Download: 30 Mbps Uplaod: 10 Mbps Bütçe: 1-2K'ya halledersem güzel olur Wifi kalitesi önemsiz, zaten günde 10 dakika telefon kullanıyorum. CRC hatalarını çözebilen bir modem olursa süper olur. Bazen günde 50 milyon bazen haftada 200K CRC hatası alıyorum. Bufferbloat testim...
  4. X

1 YILDIR internetim yok, yardım eder misiniz?

Altyapı: TürkTelekom VDSL 68 mbps Sorun: Binanın içindeki bir kutunun içinde üzerinde numaralar yazan küçük tuşların olduğu bir yapı var. Bu tuşlara penseyle internet kablosu gömüyorlar. Benim kabloları güzel takarlarsa 24 mbps ile sınırlayınca crc hatası almıyorum ama 50 mbps ile sınırlayınca...
  5. X

Wifi Adaptörü Önerisi

Masaüstü bilgisayarımda wifi'a bağlanmamı sağlayacak bir alet lazım. Anakartım b550m-k. İnternet telefondan güzel çekiyor ama bilgisayarda wifi özelliğim yok. Bütçem belirli değil işimi görecek bir şey olsun yeter, öğrenci adamım. Kabloyla bağlanamam çünkü komşu internetini kullanacağım. Bizim...
  6. X

Wifi Adaptörü Önerisi

Masaüstü bilgisayarımda wifi'a bağlanmamı sağlayacak bir alet lazım. Anakartım b550m-k. İnternet telefondan güzel çekiyor ama bilgisayarda wifi özelliğim yok. Bütçem belirli değil işimi görecek bir şey olsun yeter, öğrenci adamım. Kabloyla bağlanamam çünkü komşu internetini kullanacağım. Bizim...
  7. X

Asdfg

asdfg
  8. X

Asdfg

asdfg
  9. X

Asdfg

asdfg
Geri