Arama sonuçları: *

• Users: SpicyMeat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Öneri Mini Süpürge Tavsiyesi

Şu internette gördüğüm mini tek el süpürgelerden almak istiyorum. Herhangi bir öneriniz var mı? Bazı modellerde hiç gerçekçi olmayan iddialar görüyorum. Çift yönlü(itme çekme) olursa iyi olur. Masayı, bilgisayar kasasını, 3-5 ayda bir klavyeyi süpürse yeter. Koca arabayı falan süpürmesine gerek...
  2. S

Samsung 990 Pro vs Kingston Renegade vs Samsung 9100PRO

1TB Kioxia Exceria'm tıklım tıklım dolu. Ve yeni bir şey yüklerken tetris oynamaktan bıktım. Kafamda 3 model var, tek seferden parasını verip 4TB almak istiyorum. Fiyatları neredeyse aynı. Bir yandan da yeni nesil Samsung 9100 PRO'lar var. Anakartımda 1 tane GEN5 slotu doldurasım gelmedi değil...
  3. S

2200VA UPS Tavsiyesi

Garanti olsun diye 2200VA'lik bir UPS ariyorum. Simdilik baktiklarim bunlar: https://www.akakce.com/kesintisiz-guc-kaynagi/en-ucuz-uygar-enerji-tuna-2200-va-line-interactive-fiyati,769402710.html...
  4. S

9070XT fiyatına isyan

Bu kart 550 dolarlık msrp ile çıkmadı mı? 33k fiyat nedir? 900 dolar ediyor. Hadi 550 dolara %20 kdv falan ekle 660 dolar yapıyor. Gördüğüme göre yurt dışında da 600 dolara bulan yok,yaklaşık 680 dolarlara satılıyor. Hadi ona da kdv ekle 816 dolar ediyor. Bizdeki satıcılar niye böyle?Kaç aydır...
  5. S

F/P 1080p monitör arıyorum

Daha sonra 2k 144hz bir monitör daha alacağıma ve bu monitörü 2. monitör yapacağım. Bütçem kısıtlı.144Hz 1080p olsa yeter. Gecikme açısından rekabetçi olmasına gerek yok. Renk olarak iyi olmasını istiyorum.Pivot özelliği de fena olmazdı ama çılgınca her yöne dönen olmasına kesinlikle gerek yok...
  6. S

Akakçe'de gördüğüm B840 Anakartlar

Bu sene çıkmaları gerekiyordu ben de anakart alacağım akakçede 2 tane msi model var ve nasıl oluyorsa b650'den daha ucuz. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b840-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,903526248.html...
  7. S

Sahibinden İşlemci Almak

Arkadaşlar sarı siteden işlemci alacağım. Param güvendeyi kabul etmiyor ama şahsi iban atabileceğini söylüyor. Şahsi ibana parayı atarken açıklamaya alışverişi yazsam kendimi korumuş olur muyum? Başke nelere yapabilirim? İşlemci AM5 olduğu için bozuk pin falan da olamaz.
  8. S

Laptop İşlemcisi Turbo Sorunu

Elimde normalde aşırı düşük frekansta ve aşırı düşük güçte çalışan i5-1035G1 işlemcili bir laptop var. Normalde turbosuz sadece 900Mhz'de çalışıp turbo ile 1.8Ghz'lere kadar çıkar. Ama en son yeniden başlatmamdan beri throttlestop'ı açtığımda frekans 3Ghz'e fırlamaya başladı. Hiçbir ayarı...
  9. S

1080p IPS 144-180Hz Renkleri iyi F/P monitör arıyorum

Boyutu 23.8-27 inç, 1080p IPS panelli 144-180Hz arası monitör arıyorum. Renklerinin iyi olması ve F/P olması önceliğim.
  10. S

Hava Soğutma ve Ram Boyu Sıkıntı Çıkarır Mı?

MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Thermalright Peerless Assassin 120 Siyah İşlemci Soğutucu Kingston Beast 16 GB 6400 MHz CL32 KF564C32BB/16TR DDR5 Ram Ramlerin boyunu internette bulamadığım için soruyorum ve bu hava soğutucu bi tık büyük gözüküyor ama ramleri takacak yer...
  11. S

7800x3d fiyat dalgalanmaları

Neden 3 kere 11.000 liraya düşmüş bilen var mı?
  12. S

Fiyat Performans işlemci arıyorum

Uzun süredir amd almayı düşünüyordum. Gelecekte işimi kolaylaştırır diye am5 soketlere baktım. Şu an 7800x3d ve 9700x almayı düşünüyorum ama 7600x de f/p duruyor. Bugün bir arkadaşım intel tarafında da iyi f/p işlemciler önerdi ama sıvı soğutma almaya bütçem yok. Genel olarak işlemciyi zorlayan...
  13. S

Laptop Ekran kartı throttling derecesi

Üniversitede kullanmak için yanımda taşıdığım eski bir laptop var. Malum ünide boş zamanlarda oyun oynamaya çalışyorum. Laptop eski olduğu için oyunları ona göre seçiyorum. MX330 2GB ve i5 10351G1 var. Normalde gayet 60fps alabildiği oyunlarda arada sırada 5fpse düşüyor. MSI afterburner ile...
  14. S

Çözüldü✓ 120Hz F/P mönitör tavsiyesine ihtiyacım var

Henüz bütçe belirlemedim ama maksimum 10.000 lira.Yine de 5000 lira civarı tavsiye verirseniz sevinirim. Renkleri canlı 120Hz (144 varsa o da olabilir) fiyat performans bir monitor arıyorum. Monitörler hakkında en ufak fikrim yok.
  15. S

Bu kasaya 4070super sığar mı? Veya hangi micro atx kasalara sığar?

Kasa konusunda ucuza kaçmak istiyorum. Tercihen micro atx bir kasa istiyorum. Başka bir konuda 7800x3d ve 4070 superli bir sistem istediğimi yazmıştım.Tercihen en ucuz kasalardan olmasını istiyorum. Öncelikle seçtiğim kasaya 4070superi sığdırabilir miyim? Ve sığsa bile soğutmada ciddi bir...
  16. S

İlk defa kendim bilgisayar topladım. Tavsiyelere ihtiyacım var.

Üniversite hayatıma yeni başladığım için bütçe biraz az ve her şeyi ileride yükseltme yapacak şekilde ayarlamak istiyorum. İlk toplama bilgisayarım olacak. VE EVET EKRAN KARTI YOK. İlk aylarda sadece hoi4 gibi ekran kartından çok işlemciye bel bağlayan oyunlar oynarım ya da hiç oynamam. Entegre...
Geri