Arama sonuçları: *

• Users: F8eighT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

❌İndirim Bitti! Seduna Thunder Pro Fab 4.400 TL

Normalde 4.800-4900 TL bandında geziyor. 4.400 TL'ye düşmüş. https://www.hepsiburada.com/seduna-thunder-pro-fab-yonetici-koltugu-ofis-sandalyesi-hareketli-kol-p-HBCV00001TS4Y5
  2. F

FC 24 Oyundan Atma Sorunu

Herkese merhaba. Arkadaşımla online "Ortak Sezonlar" modu üzerinden FC 24 oynuyoruz. 700-800 saate yakın oynamışlığımız var. Geçen hafta arkadaşım bilgisayarında bir upgrade yaptı. 2 TB SSD ve 32 GB ram taktı. Temiz windows kurulumu yaptı. Oyunu epic games üzerinden tekrar indirdi. Ancak şu an...
  3. F

Oyun İçin Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Önerisi (TWS)

Daha önce de farklı zamanlarda farklı markaların kulak üstü kulaklıklarını denemiştim. Son indirimde Razer Barracuda X alıp tekrar denedim kulak üstü kulaklıklarla asla rahat edemiyorum. Oyun için kablosuz kulak içi kulaklık önerilerinizi rica ediyorum. Harici mikrofonum yok, o nedenle...
  4. F

Mi Box S 4K Ethernet Bağlantı Hatası

Herkese merhaba, Mi Box S 4K cihazım var. Kablosuz internetteki dalgalanmalardan etkilenmemek için USB - Ethernet adaptörü ile kablolu internete bağlanmak istedim. Kablolu internetim 1.000 Mbps olduğu için internetten gigabit bağlantıyı destekleyen şu ürünü satın aldım: USB 3.0 To Gigabit...
Geri