Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Telefon kendi kendine arada açılıp kapaniyor

Arkadaşlar Xiaomi redmi note 9s telefonumu 4 senedir kullanıyorum, cihaz kendi kendine bir anda kapanıyor, sonra kendi kendine açılıyor bazen bu döngüye giriyor uzun bir süre bazen 1 defa yapıyor sonra baya uzun bir süre sıkıntısız kullanabiliyorum bu sorunu nasıl çözebilirim. Cihaz TR...
  2. M

Özel Üni den Devlet Üniversitesine Yatay geçiş

Arkadaşlar özel bir üniversitede okuyorum devlete geçmek istiyorum gno ile geçen sene 3 kişilik boş yer açılmış. GNO ile Kurumlar arası yatay geçişte ÖSYM Merkezi yerleştirme puanı önemli mi? Yatay geçiş yapmış arkadaşlar beni bilgilendirebilir mı 2 yıllık benim bölüm 1. Sınıf biter bitmez...
  3. M

Çap mı sınavsiz ikinci üniversite mı?

Hangisi sizce?
  4. M

Sınavsız 2. Üniversite

Dış ticaret önlisans 1. Sınıfa başladım aslında bilgisayar programcılığı düşünüyordum mezuna kalacaktım sene kaybı olmasın diye bir üniversiteye girdim sizce sınavsız açıköğretim den yazilsam mantıklı olur mu yoksa dış ticaret bölümüyle alakalı bir şey mi okusam? mesela dış ticarete uyumlu...
  5. M

Sınavsız ikinci üniversite hk.

Şu anda bir üniversitede örgün olarak okumaktayım, Sınavsız ikinci üniversiteye başvurmalımıyım? 1. Sınıfım önlisans bölümü okuyorum şimdi başvursam 2 yıl sonra 2 tane diplomam olması beni iş başvurularında öne atar mı? Birde en iyi açıköğretim üniversitesi hangisi
  6. M

KYK Burs başvurusu ne zaman?

Okul açıldı ne zaman bu KYK burs veya kredi
  7. M

TÜVTÜRK Randovu hakkında

Arabanın son geçerli muayne tarihi bugün acaba muayne randevusunu iptal edenlerin saatleri sisteme düşüyor mu yoksa bidaha o saati alamıyor muyuz. Bilen var mı Şu anda dolu her yer cezaya gircez %5 ek ödeme bugün bulamazssam
  8. M

KYK Geri ödemesiz burs çıkar mı?

Babam emekli + çalışmıyor 1) KYK geri ödemesiz burs çıkma imkanı var mı? 2) Geri ödemeli alırsam aldığım parayı mı ödüyorum? Yoksa faiz biniyor mu 3) KYK bursuna ne zaman ve nereden başvuruluyor Bilen arkadaşlar yazarsa şimdinen teşekkürler
  9. M

Yatay geçiş yapabilir miyim?

Arkadaşlar derslerim uyuyor mu Medipol e geçerken sorun çıkar mı Medipol - dış ticaret ders programı Beykoz ders programı
  10. M

Üniversite mezuna kalmalı mıyım?

Selamlar herkese ben ilk mezun senemde üniversite kazandım ama özel ben ortalamayı iyi tutarsam İstanbul'da yatay geçiş çok zor mu olur yoksa ikinci kez mezuna mı biraksam bana yatdım edin ya obp de kırıldı tercih yapıp kazandığım için seneye çalışıp devlet veya açıköğretim kazansam daha iyi mi...
Geri