Arama sonuçları: *

1. H

5-6 K Monitör Tavsiyesi

Merhaba 27 inç 144 hz civarı monitör öneriniz varmı
  2. H

Bu sistem sizce nasıl arkadaşlar

Merhabalar 33 bine kadar bir bütcem mevcut şöyle bir sistem var sizce nasıl ssd 1 tb olunca 30 k oluyor
  3. H

33 Bin TL Sistem önerisi

Merhaba 33 bin tl civarı bütçeyle sistem önerir misiniz? işlemci önceliği amd ve ekran kartı nvdia lı sistemler
  4. H

Tyt İçin Kaynak Önerisi

Merhaba orta düzeyde tüm konuların olduğu kaynak varmı acaba
  5. H

Obs video kaydı yayın kalitesi

Merhaba obs ten video çektiğimde yada yayın açtığımda hep böyle pixelleşme olmakta kalite kötü vermekte bunun çözümü nedir?
  6. H

Kablolu Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba 2000 2500 civarı bir bütçe mevcut kablolu kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilrimsiniz ama önceliğim kablosuz olacak
  7. H

25 BİN BANDINDA HAZIR SİSTEM ARIYORUM

Merhabalar 25 26 k civarı hazır sistem bakınıyorum tavsiyeleriniz nelerdir işlemci olarak amd ekran kartı olarak nvdia bakınıyorum bi sitede aslında bakındım bir sisteme ama iyi mi kötümü bilemedim parçaları bunlar AMD Ryzen 5 5600 Soket AM4 Wraith Stealth 3.5GHz 32MB 65W 7nm 100-100000927BOX...
  8. H

Çift monitör sorunu yardım

Merhaba çift monitör kullanıyorum ama mesela ss çekerken çiftli ekran çekyior tekli çekeceğine bunu nasıl düzeltebilrim veya oyun oynarken sola geçiyor maus arada
  9. H

Minecraft Opskyblock sunucu önerisi

Merhabalar minecraft opskyblock sunucu önerisi yapabilirmisiniz ama eski tip tarzı olursa daha iyi olur
  10. H

İşlemci ve ekran kartı için macun önerisi

Merhaba r5 5600 termal macun öneriniz varmı acaba yaklaşık 1 2 senedir değiştirmedim vede ekran kartı içinde lazım
  11. H

Kilo alma için öneri yaparmısınız

Merhaba metobolizmam hızlı olduğu için sanırsam yani ne yesem kilo alamıyorum 10 15 kilo alsam yetecek spora gidiyorum yine kilo alamıyroum tavsiyeleriniz nelerdir
Geri