Arama sonuçları: *

• Users: Whoose11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Whoose11

Yardım TEMU MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ŞİKAYET

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Tecrübesi olan illa olmuştur diye tahmin ediyorum fakat bu konu hakkında eyleme geçen herhangi biri varsa ve söylebilirse çok sevinirim. Bazılarınıza komik gelecektir fakat bununla ilgili bir yol kat etmezsem kendimi uzun süre yok yere rahatsız olmuş...
  2. Whoose11

25k Bandında Televizyon Önerileriniz Neler?

İyi forumlar herkese. Yeni bir TV alma ihtiyacım oluştu. 55 ekran tercihtir. Yüksek oranda uydu kanalları ve çeşitli platformlarda dizi-film izlenecek. Bu bütçe ile alınabilecek tavsiyelere açığım. Ek olarak: https://www.epey.com/televizyon/tcl-58p733.html Bu cihazı kullanan arkadaşlar var...
  3. Whoose11

Öneri Xbox Series S için Monitör Tavsiyeleriniz

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Yeğenimde Xbox Series S var ve onun için monitör bakıyoruz. Bazı oyunlarda 120 Hz desteği olduğu için bu değeri sağlayabilecek bir cihaz arıyoruz. Sıfır cihaz olması tercihimizdir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  4. Whoose11

Çözüldü✓ 10K Civarı Laptop Tavsiyeleriniz

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. İkinci bir bilgisayar almayı planlıyorum. Seyahat esnasında günlük olarak kullanılabilecek herhangi bir cihaz önerisine açığım. Tercihim sıfır olması üzerinedir. Performans bakımından FPS oyunları için tavsiye edilen boyutlarda değil de herhangi orta düzey bir...
Geri