Arama sonuçları: *

• Users: mon70
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Bilgisayarı sıfırlamadan bütün verileri silebilir miyim?

Şu an kullanmakta olduğum laptopu bir arkadaşıma vereceğim ancak tekrar sıfırdan kurulum yapmaya uğraşmamak için sıfırlamadan vermeyi planlıyorum fakat en ufak bir video fotoğraf kalıntısı dahi kalsın istemiyorum nasıl tüm verileri silebilirim ?
  2. M

S25 plus alınır mı? kamerası ve hoparlörü kötü mü?

s25 plus almayı düşünüyorum amazon'da fiyatı 56800'e kadar düşmüş. ancak yorumlarında kamerasının ve hoparlörünün gerçekten kötü olduğu ve önceki nesillerin bile daha iyi olduğu söyleniyordu. bu doğru mu? bu fiyat bandında başka hangi telefon mantıklı olur?
  3. M

S25 Plus Evkur'dan alınır mı?

Özelliklerine baktığımda benim için en uygun telefonun s25 plus olduğuna karar verdim ancak Evkur dışında bilindik bir satıcıda yok. Evkur telefon almak için güvenilir midir herhangi bir sorun yaşar mıyım? https://www.evkur.com.tr/samsung-s936-galaxy-s25plus-12256gb-buz-mavi
  4. M

S24 plus ekran süresi ne kadar?

Ağır oyunlar oynamıyorum. Genellikle sosyal medya için kullanıyorum. Çok fazla fotoğraf çekmiyorum ama çekeceğimde beni üzmeyecek ve 9-10 saat ekran süresi verecek bir telefon arıyorum. S24 plus dikkatimi çekti efsane cuma dolayısıyla 38 bin tl'ye düşmüş. S24 plus ile %30 civarı parlaklıkta wifi...
  5. M

30-40 bin lira aralığında alınabilecek telefon önerisi

Bir süredir araştırıyorum. 30-40 bin tl aralığında alınabilecek en mantıklı telefon hangisi karar veremiyorum. İlk başta s24 plus dikkatimi çekmişti beğenmiştim. Amiral gemisi kalitesine yakın bir telefon olduğu için oldukça sıcaktım ancak telefonun çok ısındığını ve pil süresinin tatmin edici...
  6. M

S24 plus almalı mıyım?

Ağır oyunlar oynamıyorum oynadığım en ağır oyun clash royale. Ağırlıklı olarak sosyal medya ve youtube kullanıyorum. Batarya performansı iyi olan kamerası iyi olan ve beni uzun süre götürecek bir telefon arıyorum. Araştırdığım birçok android modelde tasarımlar oyuncak gibi ve telefonlar çok...
  7. M

Maksimum 25K'ya Hikayeli Oyunlar İçin Sistem Önerisi

Bütçem 25 bin tl. Genelde hikayeli oyunlar oynamak için masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Daha önce hiç masaüstü kullanmadım. Bu yüzden hiçbir şeyden anlamıyorum. Kafamın rahat edeceği, çok fazla ısınma vb. sorunların olmadığı 25 bin tl'lik hazır sistem önerebilir misiniz?
  8. M

Laptop ekranı altyazılı filmlerde sürekli pır pır yapıyor

Şarjdayken hiçbir sorun olmayan altyazılı filmlerde şarjdan çektikten sonra ekran sürekli pır pır yapıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Ekran ayarlarına ve intel graphics uygulamasından ayarlara baktım ancak sorunu çözemedim. (Tüm sürücüler güncel) Sorunun videosunu aşağıdaki linke yükledim. Yardımcı...
  9. M

Öneri Öğrenci indirimi ile hangi laptop alınmalı?

Sadece basit işler için ve film dizi izlemek için öğrenci indirimini kullanabileceğim 9500 lira altında şarj süresi iyi olan basit oyunları oynayabileceğim bir laptop arıyorum. Şu anda alınabilecek en mantıklı laptop hangisi? Veya indirim bekle şunu al diye önerebileceğiniz laptop var mı?
  10. M

Laptopu şarjdan çekince hoparlör cızırtısı oluyor

Laptop gigabyte aorus 16x. yaklaşık 10 gün kadar önce aldım. genel olarak memnunum ama laptopu şarjdan çektiğimde hoparlör cızırtılı çalışmaya başlıyor ve bazı seslerde patlama oluyor. bunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı? şarjda iken ses gayet güzel.
  11. M

Person of interest hep böyle mi devam edecek?

Person of interest 2. sezon 5. bölüme geldim ama her bölüm farklı olaylar oluyor o bölüm içerisinde çözülüyor. Artık aynı şeyleri izliyormuş gibi hissediyorum sıkılmaya başladım. Hep böyle mi devam edecek yoksa ileride değişecek mi?
  12. M

Yardım Aorus 16x pil %100 olmuyor ve pil sağlığı düşük

Birkaç gün önce Gigabyte Aorus 16x aldım neredeyse geldiğinden beri şarjda ama hala %100 olmadı. Birkaç defa şarjdan çektim birinde %88de birinde %92de kaldı. Şu an %95te kaldı. Bu durum normal midir? Bir de pil sağlığım %84 görünüyor. Acaba hala tam şarj olmadığından kaynaklı mı yoksa pil...
  13. M

Aorus 16x clevo kasa mı?

Genelde aorus 16x'in kaliteli bi kasası olduğunu söylüyorlar ama forumlarda sadece 1 kişi Aorus 16x'in clevo kasa olduğunu iddia ediyor. Bu bilgi doğru mu? Nasıl öğrenebilirim?
  14. M

MSI Pulse 16 ai alınır mı?

Msi pulse 16 ai hakkında çok fazla bilgi yok. Ekran %100 DCI p3 veya %100 srgb mi yoksa 45 ntsc mi? Ve önerir misiniz? Soğutması falan nasıldır? Aorus 16x 4060 versiyonu ile karşılaştırırsak artıları eksileri nelerdir? https://www.epey.com/laptop/msi-pulse-16-ai-c1vfkg-087xtr.html...
  15. M

Aorus 16x alınır mı?

Gigabyte aorus 16x alınır mı? Özellikle ekranı, soğutması ve malzeme kalitesi çok iyi diyorlar. Siz tavsiye eder misiniz? https://www.epey.com/laptop/gigabyte-aorus-16x-9kg-43trc54sd.html
  16. M

Yardım Aorus laptoplarda control center sorunlu mu?

Youtube'da birkaç yorum gördüm. Gigabyte aorus 16x laptopta Control Center uygulamasının iyi çalışmadığı ve ekranın donduğunu söylüyorlar. Kullanan var mı böyle bir sorun gerçekten var mı ve devam ediyor mu? Youtube'daki yorum: ''maalesef ekran donuyor ve öylece kalıyor arkada hersey işleyişe...
  17. M

Yardım Victus 16 harici ekran kartı devre dışı bırakılmıyor

Victus 16'da performance control menüsünde eco moda, graphics switcher menüsünde hybrid moda almama rağmen harici ekran kartı (Nvidia ekran kartı) devre dışı kalmıyor ve pil sürem çok düşüyor. Daha iyi pil performansı için harici ekran kartını nasıl devre dışı bırakabilirim?
  18. M

Victus 16 pil süresi çok az

83 Wh pil kapasiteli 7840hs işlemcili victus 16 kullanıyorum. Omen gaming hub'ta hybrid modda enerji tasarrufu açık şekilde basit işleri yaparken 4 saat kadar dayanıyor. İnternetteki testlerde 7-8 saat kadar dayanıyordu. ben nerede hata yapıyorum neden az dayanıyor?
  19. M

Yardım Nvidia denetim masası ekran yönetim modu yok

Nvidia denetim masasında ekran yönetim modu yok. Bu yüzden pilde kullandığımda optimus moda geçemiyorum. Bu ayarı nasıl görebilirim ?
  20. M

Windows 11'de ses çok boğuk ve derinden geliyor

Laptop'a windows 11 yükledim ve sesi çok boğuk ve derinden geliyor. Sürücüleri güncelledim. Sorun gider yaptım ama düzelmedi nasıl düzeltebilirim?
Geri