Arama sonuçları: *

• Users: Faruköse
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Kule tipi soğutucu önerisi

Arkadaşlar, sistem bilgilerini aşağıda paylaştım. İşlemci fanı boşta bile %40 civarında çalıştığı için çıkan ses beni oldukça rahatsız ediyor. İleride Ryzen 5 5600 veya daha üst bir modele geçebileceğimi de göz önünde bulundurarak, kule tipi bir soğutucu önerebilir misiniz?
  2. F

PC'nin fanları biraz hızlı çalışıyor

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür pc'nin sesi dikkatimi çekiyor yani bi tır tır ses var işlemcide belki tozludur diye bilmiyorum ama dikkatimi çeken bir fan hızı , sesi mevcut sizce sorun nedir? hani reklam virüsü falan mı girdi diyorum ets 2'de çünkü modlar falan indiriyorum baya reklam çıkıyor...
  3. F

PC boşta 6 GB ram kullanıyor normal mi?

arkadaşlar chrome + spotify falan açılınca 6.6 oluyor 16 gb ram var şuanda. virüs vardır diye düşünüyorum virüs taramasını nerden yapmamı önerirsiniz? veya normal midir bu kadar kullanım.
  4. F

Sosyal medya fotoğraf ve video indirme aracı yayınlanıyor!

Arkadaşlar bu websitesi instagram , facebook , youtube ve tiktok platformlarından video veya fotoğraf indirmenize yarıyor. Şuanlık sistem çalışıyor, gelişmeler yapmayı düşünüyoruz. Öneri , fikir veya destekleriniz için sadece [email protected] adresinden yazmanız yeterli. website...
  5. F

Youtube videom nasıl olmuş

video bu şuan sadece para kazanma özelliklerini açmaya çalışıyorum watermark koyacağım videolara , intro çalışması falan da yapıyorum.
  6. F

Ryzen 3 3300X ile 2060 uyumlu mu?

11000 TL’ye ryzen 3 3300X ile 2060 karışımı bir hazır kasa buldum. Fiyatı iyi mi? Darboğaz yapar mı? Önerilerinizi bekliyorum
  7. F

10-11 bine hazır kasa almak istiyorum

Toplamda 11 bin bütçem var nasıl bir sistem bulabilirim? Oyun da oynanacak, web işleri de yapılacak
  8. F

Laptop’u satıp nasıl bir bilgisayar alırım

Arkadaşlar hayırlı sabahlar, elimde Acer Aspire 3 15 amd olan model laptop var tahmini 1-1.5 sene falan oldu alalı. Kutusu var , e-arşiv faturası var. Şarjı detaylı test etmedim güncel olarak ama 1 saat 1.5 saat götürüyor. Satma sebebim performans yetersizliği ve laptop kurulumu sevmemem. Ya...
  9. F

Yangwang U9 bugattiyi geçti.

Arkadaşlar bu elektrikli araba geçtiğimiz günlerde yapılan resmi testlerde 496 km/s hıza ulaşarak dünya rekoru kırmış. kaynak: https://birbakista.com/496-km-s-yangwang-u9-dunyanin-en-hizli-elektrikli-otomobili-oldu/ siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben arabayı çok çok beğendim bu arada
  10. F

Midas yatırım tavsiyeniz var mı?

Önerilere açığım
  11. F

Sneakers al alan var mı?

sneakersal.com diye bir site var alan oldu mu hiç ithal ayakkabı satıyolar
  12. F

İos 26 yükledim pil kötüleşti

Normalde ortalama saat 8-9 gibi bazen 7 oluyor 100’ken çıkarıyorum şarjdan. ios 18.2 yüklüyken akşam yatana kadar şarj kaliyodu kullanima bağlı olarak, 7:30 8 saat süre veriyordu şimdi 4:30 saat bakmışım kalan şarj 31. bugün telefona çok az bakmama rağmen şarj baya hızlı gidiyo farkettiriyor...
  13. F

İos 26 güncelleyen var mı?

Bi yanım güncellemek istiyor bi yanım istemiyor karar veremedim optimizasyon hatası olur diye
  14. F

IPhone 16 pro 0’5’te kenarlar siyahlaşıyor

genellikle karanlıklarda oluyor olması normal sanki ama gözüme sanki fazla batıyor gibi örnekler bunlar ornekler bina içi aydınlatma ile çekildi akşam da güncelleme yaparım
  15. F

Sürücü kursunda elden taksit oluyor mu?

Merhabalar 18’e 5 gün sonra gireceğim uygun kredi kartı yok şuanlık aklıma elden taksit geldi öyle bir imkan var mı
  16. F

IPhone 16 Pro için ios 18.6.2 performansı nasıl?

Şuan 18.5 sürümü yüklü kaç günden beri 18.6.2 sürümünü yükle diyor yüklesem mi bilemedim performans berbatlaşır mı? Kullanan varsa beni bilgilendirin ios 26 beta’yı da indiresim var da performans kötü olur diye korkuyorum
  17. F

2.el laptop alacağım nasıl kontrol edebilirim?

Neyleri kontrol etmem lazım
  18. F

Üniversite bölümü için laptop

Elektrik elektronik mühendisliği (ingilizce) bölümü için bir laptop arıyoruz arkadaşıma , arkadaşım laptopta çizim , yazılım işleriyle de uğraşıcak normal kullanım için bataryasıda iyi olsa çok iyi olur bütçe 30-40 bin arası bütçesi iyi mi bilmiyorum siz önerebilceğinizi önerin
  19. F

TYT sıralamam ile hangi üniversiteyi tercih etmeliyim?

Yerleştirme başarı sıralamam = 1.432.547 Arkadaşlar öncelikle uzaktan okuyacağım ve istediğim bölümler bilgisayar programcılığı , işletme. Yani muhasebecilik vs. Şehir farketmez bu sıralamayla 😆 ve zaten uzaktan okuyacağım için sıkıntı olmaz. Bir de açıköğretim nasıl tercih edebiliyoruz yks...
  20. F

İos 18.6 performansı nasıl?

iPhone 16 pro modeli için yükleyeyim mi kamera sorunum için asistan önerdi ama performansı kötü diyenleri duydum Kamera sorunum fotoğraf çekme ekranın da ekran 30 fps gösteriyor kasıyor yani video modunda 60 olduğu için akıcı
Geri