Arama sonuçları: *

1. Hewlett-Packard

🔥İndirim Asus V16 i5-210H & RTX 5060 laptop - 43.174 TL!

LAPTOP ALACAKLAR HEMEN ALSIN AŞIRI İYİ FİYAT https://shop.asus.com/tr/90nb16k1-m007j0-asus-v16-v3607.html İlk üyelik indirimini de alırsanız 43.179 TL'ye geliyor.
  2. Hewlett-Packard

🔥İndirim ASUS TUF F16 i5-13450HX & RTX 5050 laptop - 45.999 TL

HP oluğuma bakmayın, ASUS bu işi iyi yapmış ve bu sene taş gibi bir TUF serisi çıkartmış. TUF F16'ları gerçekten kıskanır olduk. Allah rızası için şunu LOQ ile karşılaştırmayın, bu LOQ'u kağıttan uçak yapar fırlatır atar...
  3. Hewlett-Packard

2000 TL PC Kasası Önerisi

Kasaya ihtiyaç var, kafamda şu var. Daha iyisi var mıdır? https://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-diamond-pro-4x12cm-frgb-led-fanli-1x-usb-3-1-2x-usb-2-0-tempered-glass-panoramik-akvaryum-siyah-oyuncu-kasasi-yeni.html
  4. Hewlett-Packard

AMD driver önerisi

kardeşin sistemde 5700 xt var çocuk sürekli directx error alıyo driver derdi, stabil sürüm var mı
  5. Hewlett-Packard

SU COCUGU NASIL IKNA EDECEM YARDIM

Ya benim 8. Sinifa giden bir kardesim var, cocuk instadan ip ban yemis ondan yeni telefon almak istiyor. Suan a32 kullaniyor. Ben cocuga diyorum hadi sana 6 ay taksitli cmf phone 1 alalim, cocuk hayir diyo. Tutturdu babasi redmi note 13 pro kullaniyo diye redmi note 13 pro al diye. G99 islemcili...
  6. Hewlett-Packard

Aula SC680 alınır mı?

Amazon'da yaklaşık 1600 TL gibi bir fiyatı var. Elimdeki L*novo M300s patladı diye geçeceğim. Aynı fiyata daha iyisi var mıdır?
  7. Hewlett-Packard

Öneri HER BÜTÇEYE UYGUN GAMING LAPTOP ÖNERİLERİ

Kötü durumda olan laptop piyasasında az da olsa öneriler yapmaya çalıştık umarım yardımı dokunur. Bu rehber ben ve @YüzbaşıJohnPrice tarafından hazırlanmıştır
  8. Hewlett-Packard

AJAZZ AK680 BROWN SWITCH ALINIR MI

1000 TL'ye buldum alinir mi yoksa Havit Happy Hour mu beklemeliyim?
  9. Hewlett-Packard

YARDIM EDİN DONANIM ARŞİVİ FORUM KASIYOR

40 Hz çalışıyor sanki site, telefondayım. Diğer siteler gene aynı ancak donanım arşivinde kaydırırken 40 Hz hissettiriyor. Genel bir sorun mu yoksa bir tek bende mi var çok mesak ettim
  10. Hewlett-Packard

7800 XT sistem vs 9060 XT sistem

RAM'i 600 TL farkla 32 GB, SSD'Yi 1300 TL farkla 1 TB yapıp Phantom Spirit ekleyince 33.670 TL etti. https://www.gaming.gen.tr/urun/353880/blade-dual7800xt-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ İşlemciyi 5600, anakartı B520, SSD'yi G2...
  11. Hewlett-Packard

9060 XT'nin gücü yaklaşık ne kadar?

technopatta 7700 XT ile 7800 XT arası olup RT olarak 7900 XT'ye yakın bir performansı olduğunu söylediğimden ban yedim, merak ediyorum bu ban ne kadar haklı diye. durum harbi böyle mi yoksa daha mı güçlü/güçsüz?
  12. Hewlett-Packard

Yardım HOI4 nasıl çıkartma atılır?

sarıyla seçtiklerimle nasıl britanya adasına çıkartma yaparım?
  13. Hewlett-Packard

İnceleme İkinci El S20 FE İncelemesi

İyi sosyaller, erteleye erteleye çok geçtiğinden bu incelemeyi bugün yayınlama kararı aldım. Fazla uzatmadan incelemeye geçelim. Tasarım: -Tasarımının günümüze göre eski kaldığını söyleyebilirim, nedense Redmi havası aldım kamera tasarımı olarak. S10'un bile daha iyi bir tasarımı var desek...
  14. Hewlett-Packard

A32 telefonu iyi fiyata sattım mı

kardeşime camı kırık 2 senelik a32'yi 2800'e sattım, sizce iyi yaptım mı
  15. Hewlett-Packard

Bu "k" harfi nasıl okunuyor?

TDK'deki K "ke" diye okunuyor ve TDK kendisi K'nin "ke" olarak okunmasını istiyor. Ancak anlamadığım. YKS, YSK, TSK ve PKK niye "ka" ile okunuyor? Benim bildiğim bizdeki k harfi arapçadaki kef oluyor ancak bazı kısaltmaları kaf ile okuyoruz. Tam olarak neden, bir de PeKeKe diye okuyan niye...
  16. Hewlett-Packard

Hoi4 için yol önerisi

en eğlenceli gidiş yolu nedir? axis oynamak istemiyorum olabildiğince dünyanın gidişatını değiştirsin
  17. Hewlett-Packard

Evrim ile Kuran çelişmez

Bu kolpayı kim sıkmış bilmiyorum ancak evrim ile kuranın çeliştiği falan yok. bakara suresinde hz ademin yaratılışı anlatılmaktadır ve hiçbir zaman "ilk insan" denmemiştir. çoğu modern din bilginine göre zaten hz adem Allah tarafından bilinci verilen ilk insan olarak düşünülür. yani insanlar...
  18. Hewlett-Packard

Alınmayacak Gaming Laptoplar

BU REHBER GÜNCEL DEĞİLDİR, EKSİK MODELLER VARDIR !!! Alınmayacak Modeller: -HP: Victus 15 serisi, 2023 Victus 16 modelleri, Intel HX model Omen 16'lar -MSI: Thin/Cyborg serisi, fiyatı şişirilmiş Katana modelleri -Acer: Nitro V15-16 serisi -Dell: G15-16 serisi -Asus: TUF serisi ve fiyatı...
  19. Hewlett-Packard

S20 FE One UI 7 Custom ROM yüklenir mi?

Şuan One UI 5 ile gayet stabil durumda ancak kıçkırık A serisi telefonlar bile One UI 7 alırken SD865 olan bir canavarın One UI 5'te kalması canımı sıkıyor. Un1ca'nın One UI 7 Port'u çıkartmasını bekliyorum, sizce yüklenir mi yoksa riske gerek yok mu? Bir de zamanında Custom ROM attığım cihaz...
  20. Hewlett-Packard

🔥İndirim Gigabyte Aorus 16X RTX 4070 i7-13650HX 59.999 TL

Bu fiyata alabileceğiniz en iyi laptop. 4/4'lük bir cihaz, hiçbir eksisi yok. 62K'ya güzel diye öneriyorduk, bu fiyata kaçmaz. https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-16x-9sg-i7-13650hx-16gb-ddr5-rtx4070-gddr6-8gb140-w-1tb-ssd-16-wqxga-165hzpantone_u27711
Geri