Arama sonuçları: *

1. Ömer Murat KARACA

Bambu Lab A1 vs Bambu Lab P1S vs Creality K1C

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3-4 aydır yazıcı araştırıyorum. İlk yazıcı deneyimim olacak. İlk başta Lab A1 ile K1C arasından kapalı kasa olması + ABS baskı alabilmesinden dolayı K1C'de karar kılmıştım ancak Bambu'lardaki indirim tüm kararımı alt üst etti xD Ne basacağımı bilmiyorum açıkçası...
  2. Ömer Murat KARACA

Ryzen 5 5500 Tray İşlemci 2174TL

KASIM500 kodu ile 2174TL 2. El Fiyatına https://www.pazarama.com/amd-ryzen-5-5500-3-6-ghz-am4-16-mb-cache-65-w-tray-fansiz-islemci-p-100000320TRAY?magaza=dfsbilgisayar
  3. Ömer Murat KARACA

Samsung 9100 Pro 2TB SSD Orijinal mi

İlk başta biostar B650 ile denedim Samsung Magician hiçbir veriyi göstermiyordu. Sonra MSİ A620 ile denedim sorunsuz tüm değerler gözüktü. Yanlışım yoksa Genuine yazınca orijinal oluyordu ancak emin olmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim (İki anakart da Gen4 destekli olduğundan 7000mb/s hızı...
  4. Ömer Murat KARACA

50CC motor önerisi (sıfır)

Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim. bu sene memlekette olacağım sadece sınavlara gidip geleceğim. Araba niyetlendim ancak bütçeme hep 90-95 model arabalar alınıyor, güvenip de alamadım. En azından şehir içi sağa sola gitmelik, ayağımı yerden kesecek düzeyde diyebileceğim, araba (B) ehliyeti ile...
  5. Ömer Murat KARACA

CM MM731 Yerine Mouse Önerisi

Merhaba, yaklaşık 4-5 senedir Cooler Master MM731 Wireless mouse kullanıyorum. 59GR ağırlık, Paw 3370 sensör, 1K HZ, 19K DPİ özelliklerine sahip. Yılda toplasanız 30 gün bile oyun oynamıyorum hep iş ağırlıklı bilgisayar başındayım. MM731'den çok memnunum ancak bataryası çok zayıfladı, normalde 2...
  6. Ömer Murat KARACA

10K Bütçe İle 3D Printer Önerisi

Merhabalar. Evde hobi amaçlı bir cihaz almak istiyorum. Mini ITX bir kasa (komple kapalı PC kasası değil, uzay montaj gibi sadece iskeletlerden oluşan basit bir yapı), ekran kartı dikey aparatı, Ryzen CPU kutusu, M2 SSD kutusu, M2 Vidası (Klipsli olanlardan) vb baskılar almayı düşünüyorum. Tek...
  7. Ömer Murat KARACA

3D Printer Önerisi (Bütçe 20K civarı)

Merhabalar, en ufak bir plastik parça bile lazım olduğunda 100-150TL fiyat çeken arkadaşlar yüzünden (+ kargo da ödüyorum) 3D Printer almak istiyorum. Peşin fiyatına 5-6 taksit olabilecekse 20-22K civarına kadar bakabilirim. Genelde ekran kartı braketi, telefon tutucu, cpu koruma kutusu, m2 ssd...
  8. Ömer Murat KARACA

Mac Mini M4 ilk kullanım için tavsiyeler

Merhaba, hayatımda ilk kez macOS bir cihaz kullanmaya başladım, ilk kurulumu bitirdim ve şuan masaüstündeyim. Daha öncesinde hep Windows kullandığım için macOS'u hiç bilmiyorum. Şunu yap, şunu kullan diye önereceğiniz bir şey var mı? Örneğin Excell kullanmam gerekiyor MacOS'a uyumlu mu yoksa...
  9. Ömer Murat KARACA

Solid Works için Laptop Önerisi

Solid Works için i5 12600HX + 4050 lenovo loq alsak veya Macbook Air M2 alsak iş görür mü? veya bu kadar çıkmaya gerek var mı örneğin İ5 12500H dahili gpu'lu bir ofis cihazı alsak yeter mi 30K-35K max bütçe
  10. Ömer Murat KARACA

Samsung Oyun Eklentileri Çalışmıyor

Merhaba, Android 15 güncellemesi sonrası S24 Ultra cihazıma oyun içi FPS takibi için Samsung'un kendi uygulaması olan Oyun Eklentileri uygulamasını indirdim ancak açılmıyor. Android 14'te açılıyordu. Başka yaşayan var mı?
  11. Ömer Murat KARACA

En uygun şekilde RTX 4050 Laptop Önerisi

Merhaba, İ5 10300H - GTX 1650Tİ Lenovo İdeapad 3 cihazdan geçiş yapmak için RTX 4050'li bir laptop bakınıyoruz. En F/P olarak linkteki ürünü bulabildik. RAM'i 16 yapacağız. Başka önerisi olan var mı? Monster - Excalibur - Victus istemiyoruz. Ryzen - İntel CPU farketmez...
  12. Ömer Murat KARACA

Buds 2'den Buds 3 Pro'ya geçilir mi

Merhaba, 2.5 senedir aktif olarak Buds 2 kullanıyorum. Telefon - Saat - Kulaklık ekosistem olarak kullanıyorum telefon ve saati yeniledim, bir tek kulaklık kaldı. Amazon'da 5299TL 3 taksit, kredi kartına puan vs de veriyor daha uyguna gelecek. Buds 2 ile telefonla konuşamıyorum haricinde bir...
  13. Ömer Murat KARACA

Taşınabilir Monitör Önerisi

Merhaba, bana hem tek Type C üzerinden çalışabilecek (Thunderbolt destekli laptopta ve S24 Ultra telefonumda kullanmak için) hem de HDMİ ile çalışabilecek (masaüstü PC'ye bağlamak için) taşınabilir monitör lazım. Hem ucuz olduğundan hem de aktif olarak aynı markanın 2K 165HZ 27 inç monitörünü...
  14. Ömer Murat KARACA

10000mah powerbank şarj sorunu

Merhaba. 1.5 senedir Samsung 25W PD kablolu, 7.5W kablosuz şarj destekli 10000mah powerbank'ını kullanıyorum. Bu powerbank ile kablolu şekilde 2 kez S20FE (4500mah+4500mah) cihazımı + kablosuz olarak 1 kez Galaxy Watch 6 Classic (300mah olması lazım) şarj ediyordum tam yetiyordu. Geçen hafta S24...
  15. Ömer Murat KARACA

S24 Ultra YD vs S24 FE TR

Arkadaşlar merhaba, 3.5 senedir S20FE Snapdragon 6/128 versiyonunu kullanıyorum. Başına biraz talihsiz şeyler geldi :) Şuan geniş açı kameram buğulu (cihaz su aldı her yerini tamirsiz kurtardım ama kamera mekanik center oldu xD), kamera camı çatlak ve ekran dıştan çatlak. Arka kapağı da...
  16. Ömer Murat KARACA

Asus Rog Falchion RX Low Profile Klavye Visa kart + Mağaza Kuponu ile 4526TL

Fabrikasyon Lubed Switch ve Foam Döşeli Kasa ile geliyor. Tek şarjla 1,5-2 ay kullandığımı biliyorum. Hissiyatı kusursuz. Bu fiyata ilk kez düşüyor son 1 sene içinde Akakçe'ye göre 5K, benim takibime göre 4800-4900 aralığına düştü. Vade Farksız 3 taksit. Elimdekini satmıştım, sattığım fiyatın...
  17. Ömer Murat KARACA

Laptop'u Düğmesine Basmadan Açmak

Arkadaşlar merhaba. Laptopu ilk görseldeki şekilde kasa gibi kullanıyorum. Her açışımda ekranı kaldırıp düğmeye basıp geri ekranı kapatmaya üşeniyorum, buna daha kolay bir yol arıyorum😅 Bunu istememdeki asıl amaç laptopu 2. görseldeki gibi bir standa koyup monitörün arkasına gizlemek. Şuan hem...
  18. Ömer Murat KARACA

Tek PC - 2 SSD ile Windows + Linux Kullanmak

Merhaba, laptopumda 512GB SSD ile hali hazırda Win11 Home kullanmaktayım. Öğrenmek, deneyimlemek ve işlerimi orada devam ettirmek için 256GB 2. bir SSD aldım (Daha gelmedi), ona da Linux kurmak istiyorum. İnternetten baktığım kadarıyla 2 farklı seçenek var. Ya tek bir diske iki işletim sistemini...
  19. Ömer Murat KARACA

Üniversite İnterneti ile Epic Games'e Erişmek

Merhaba, üniversite interneti ile Epic Games açılmıyor. Steam mağaza açılmıyor ama indirme yapabiliyorum. Epic ne açılıyor ne indirme yaptırıyor. Adam akıllı bir VPN bulamadım. Nasıl bir çözüm bulabilirim?
  20. Ömer Murat KARACA

Oyunlardan bir tek ben mi sıkılıyorum?

Seneler önce İ5 650, 4GB RAM ve HD5450 ile dona kasa oynadığım günlerde aldığım zevkin 1000'de 1'i bile şuan yok. Her sene oyun oynarım, daha iyi FPS alırım diye cihazı güncelliyorum ama ben güncelledikçe oyun oynama isteğim azalıyor. Şuan imzamdaki laptop var ama Excel'de hesap kitap yapmak...
Geri