Arama sonuçları: *

1. A

Öneri F/p beyaz klavye önerisi

arkadaşlar iyi akşamlar beyaz mekanik klavye arıyorum red switch olursa güzel olr ama blue switch modellere de bakabilirim f/p olursa güzel olur ayıracak fazla bütçem yok teşekkürler şimdiden (bütçe girdim ama değişebilir)
  2. A

Valorant Van9003 hatası

Valorant oynarken van9003 hatası aldım sitelerden baktım çözümlere ama bişey değişmedi ne yapmam gerekir biri anlatırsa sevinirim. (dün akşam win11e geçip bilgisayarı kapatmıştım)
  3. A

3aylık apple music üyeliği nasıl çalışıyor

arkadaşlar konu yanlış olabilir bilmiyorum 3aylık ücretsiz apple music üyeliği alırsam üyelik bittiğinde durdurabiliyor muyum yoksa 1aylık ücret ödemek zorunda oluyor muyum?
  4. A

Temudan bulduğum linkteki klavye alınır mı

https://share.temu.com/LvlzbbvsS2A linkteki klavye çok hoşuma gitti alınr mı daha iyi bişey bulur muyum yoksa
  5. A

Öneri Logitech mouselardan hangisini tercih etmeliyim

Logitech 910-005823 G102 LightSync Black 8000DPI 6 Tuş Optik RGB Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse https://app.hb.biz/SFU6NCppt7Mo Logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah https://app.hb.biz/SEpaRy3THixp bu iki mouseun farkı nedir? mouselar hakkında bir fikrim...
  6. A

Öneri Klavye ve mouse önerisi

öncelikle iyi günler dilerim.kendime oyunda kullanmak için klavye ve mouse arıyorum fiyatlardan çok haberim yok 1-2bin lira gibi bir fiyat bandında varsa eğer alabilirim hemen.ne düşünüyorsunuz ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler (bütçeyi arttırabilirim fiyatları bilmediğim için düşük belirttim)
  7. A

Microsoft hesabından cihazı kaldırınca oturum kapanır mı

microsoft hesabımdan bir cihazı kaldırdığımda o cihazdaki oturum kapanmış olur mu?
  8. A

Sürücü indirme işlemi başarısız hatası alıyorum

geforce experirncetan ekran kartı sürücüsü yüklüyorum ancak indirme işlemi başarısız oldu uyarısı veriyor sebebi ne olabilir
  9. A

Android tv arıyorum ne önerebilirsiniz

televizyonlarla ilgili hiç bilgim yok. android tv almayı düşünüyorum maks 20k bandında uyguna var mıdır yada piyasası nedir? şimdiden teşekkürler
  10. A

Pilava margarin koyarsam sorun olur mu?

arkadaşlar selam ilk defa pilav yapacam tereyağını bulamadım tereyağı yerine aynı miktarda margarin kullansam olur mu teşekkürler şimdiden
  11. A

Sım bloke mesajı giden tel no sunun üzerine kayıtlı diğer hatlara mesaj gidermi

arkadaşlar selamun aleyküm bi telefon numarası üzerine sım bloke mesajı giderse o numaranın sahibinin telefonuna mesaj gider mi umarım açıklayabilmişimdir (kategori yanlışsa kusura bakmayın)
  12. A

Instagram Instagram mesaj bildirimi gelmiyor

arkadaşlar merhaba instagramda sorun yaşıyorum büldirimler açık olmadına rağmen hesabımdan mesaj bildirimleri almıyorum ama diğer tüm bildirimler geliyor(hikaye beğenilmesi,yorum yanıtı v.b) sadece mesajların bildirimi gelmiyor bu sorunu tek bir hesapta yaşıyorum diğerler hesaplardan denediğimde...
Geri