Arama sonuçları: *

• Users: ozgur05
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Gastronomi Bölümü ve Okunacak Üniversite

Merhaba sözel 10k sıralama ile gastronomi düşünüyorum bölüm hakkında bilgi verebilir misiniz, okumaya değer mi? Ayrıca aklımda 2 tane üniversite var. Anadolu ve Akdeniz Üniversitesi bunlar. Bu ikisi arasındaki farklar nelerdir? Eskişehir'de yaşıyorum Antalya'ya gitmeye değer bir fark var mıdır?
  2. O

RTX 3050 sistemde TLOU 1 ve Cyberpunk 2077 performansı nasıl olur?

Merhaba, Epic Games indiriminden The Last of Us Part 1 ve Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum. RTX 3050 ekran kartı 16 GB RAM ve i7 12700H işlemcili laptopumda nasıl performans alabilirim?
  3. O

Windows Güncelleme Sorunu 24H2

Merhabalar windows update ile güncellemeye çalıştığımda 0x8007001f hatasını alıyorum ve güncellemeye devam edemiyorum ne yapabilirim
  4. O

Windows 24H2 Güncelleme Sorunu

Merhabalar yaklaşık dört gündür windowsa aynı güncelleme geliyor. Güncellemeyi başarıyla kuruyorum sonraki gün yeniden aynı güncellemeyi kurmamı istiyor bunun için ne yapabilirm?
  5. O

Haylou GT1 Windows 11 Bağlanma sorunu

Merhabalar Windows 10 da gayet düzgün bir şekilde çalışan Haylou GT1 kulaklıklarım Windows 11'e geçince çalışmamaya başladı kulaklık ve cihazda herhangi bir problem yok eski sürücülere dönmeyi de denedim ama hala değişen bir şey yok acaba ne yapabilirim?
  6. O

Trendyoldan windows 11 retail key alınır mı

Merhabalar trendyoldan win11 pro retail key almayı düşünüyorum şöyle bir satıcı buldum bi sıkıntı çıkar mi sizce https://ty.gl/vplsbwwakhk26
Geri