Arama sonuçları: *

• Users: bugraax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bugraax

Mouse u sol el ile kullanabilirmiyim?

selamlar bundan 8 ay falan önce sağ elimde boksör kırığı meydana geldi ve epey yamuk kaynadı normalden çok daha fazla. bende doktorun gel dediği zamanda gitmedim zaten doktora aslında elim çok nadir ağrıyor ve kasılıyor, baya bi oyun oynadıktan sonra ağrı girebiliyor ama kısa süre. sizce sol el...
  2. bugraax

Valorant da nick im ne olabilir

Selam arkadaşlar konu saçma gelebilir ama bi açmak istedim. şuanki nickim z1rog sıkıldım, sizce güzelmi veya değiştirmemmi gerekiyor? ne önerirsiniz?
  3. bugraax

Maksimum 80k laptop önerisi

Kız kuzenim laptop alacak az çok anlıyorum ama bu aralar piyasayı takip edemiyorum. 80k çıkabilir ama 70k falan olursa çok daha iyi olur onun için. Zaten çok fazla bişe yapacağını düşünmüyorum. Galiba topluma bi toxic daha kazandıracağım😃.
  4. bugraax

Psu dan vızıltı sesi geliyor

eskiden böyle bir ses yoktu sorun ne olabilir acaba? pc sorunsuz çalışıyor.
  5. bugraax

125cc motor önerileri

Okula git gel şehir içi gez yapacağım ilk motorum olacak. Bi şeyler planlamıştım ama pek ihtimali yok gibi duruyor. Voge r125 almayı istiyordum ama galiba bi bütçemi aşıyor, şöyle yazın çalışacağım ortalama 80 90k bi bütçem olacak, bilgisayarım var onu da satarsam voge alabilirim, bilgisayarı...
  6. bugraax

The Walking Dead oyununun ilk 3 sezonunu oynamadan 4. oynamak

Merhaba, oyunun ilk sezonunu 10 defa oynayıp bitirmişimdir bana göre başyapıt abi rdr2 oynadım gow oynadım yok bu hikaye beni benden alıyor, 2. sezonu da 4 kere falan oynayıp bitirmişimdir, 3. sezonu 2 3 kere ama 4. sezonu bir türlü bitiremedim başlangıcı o kadar sıkıyorki sonrasını merak...
  7. bugraax

NS 125 vs Voge r125 hangisi daha iyi?

İki motor arasında kaldım. birkaç aya altıma çekeceğim inşallah. Voge arka ön ABS olduğu için daha yakınım. Siz hangisini öneriyorsunuz? Voge çok daha seri ve torklu galiba. 25 kasa NS ler pek iyi gitmiyor diyorlar. Ben Voge r125 e daha yakınım. Siz ne öneriyorsunuz? İkisininde eksiklerini ve...
  8. bugraax

NS 125 ABS 2025 model neden sevilmiyor?

Soru zaten başlıkta. Bu motoru almayı istiyorum ikinci el e sürülmek istemediğim için sıfır almak istiyorum ama çoğu kişi 24 modelin daha iyi olduğunu söylüyor. Nedeni ne acaba?
  9. bugraax

Hangi motoru almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, 16 yaşındayım A1 ehliyete yazılacağım 15 tatilden sonra, Yuki gelato 125 adında scooter tarzı bir motorum var, ehliyeti aldıktan sonra yaz tatiline kadar kullanacağım. Yaz tatilinde para biriktirip naked tipi bir motor almak istiyorum ama hangi marka modeli alma konusunda çok...
  10. bugraax

Yeni kasa NS 125 vs eski kasa NS 125

25 model ns 125 lerin daha kötü olduğunu söylüyorlar, 24 model ns 125 lerin ise daha iyi olduğunu. Bende motordan pek anlamadığım için içime bi şüphe düştü. Nasip olursa bu motorun sıfırından almak istiyorum. Bilen abilerim bi bakarsa sevinirim.
  11. bugraax

Hangi motoru almalıyım?

Bajaj pulsar ns 125, tvs raider 125, drift l bu üç motorda gözüm var, ama en çok mt 125 istiyorum ama gerçekten çok pahalı. Galiba aralarında en iyisi ns 125. Sizin öneriniz nedir? Hangisi neden alınmalı?
  12. bugraax

Motorcu eldiven önerisi

Bütçem kısıtlı 800-1000 tl arası. Ellerim yürürken bile donuyor. O yüzden sıcak tutması gerekiyor. Bu fiyata öyle bir şey varmı? https://www.trendyol.com/cox/sr-f-mat-siyah-kapali-motosiklet-kaski-p-984003174 şöyle bi kaskım var sizce iyi mi?? Ben almadım babam almış.
  13. bugraax

125cc motor önerileri

16 yaşındayım ehliyetim yok motorum var, yuki gelato 125 scooter sevmıyorum ama 1 yıl boyunca kullanmak zorundayım ehliyeti aldımmı. Sonradan 125cc güzel bir makina almak istiyorum, ABS nin çok önemli olduğunu biliyorum, mt 125 var ama aşırı pahalı mesela onun için para biriktirmek mantıklı...
  14. bugraax

Valorant bilek oyuncusu ne yapmalı?

Sürekli sens değiştiriyorum, değiştirmesem her şey çok güzel olacak ama duramıyorum. High sens'e de fazlasıyla alışığım, Low sens'e de alışığım. Şu an 1600 DPI, 0.15 kullanıyorum. Bilek oyuncusuyum, kol aşırı nadir. Ne yapmalıyım? Rawaccel falan kullanmak benim için mantıklı mı? High sens'te de...
  15. bugraax

Korsan oyun indirilmelimi

eski bilgisayarımda full korsan oynuyordum ama 1 sene önce yeni pc geçtiğimde bıraktım. baya oyunda aldım ama artık hiçbiri pek sarmıyor, korsan olarak sadece tlegacy var, bende fifa ve pes oynamak istiyorum pes derken işte bu pes 2021. ama pes hem artık aşırı değişti fifa da aşırı pahalı...
  16. bugraax

Temu kargo işlemleri nasıl oluyor?

19 Ekim'de siparişi verdim şuan bulunduğum şehire gelmiş malatya aktarma yazıyor. Yarın gelir galiba ve evde yokum okulda olacağım. Şimdi ben galiba buraya telefon numarası falan girmedim adresime geldiklerinde ne yapacaklar bana nasıl haber verecekler? Yardımcı olursanız sevinirim.
  17. bugraax

Valorant bilekten oynayan biri için low sens mantıklı mı

400 dpi 0.45 bu hassasiyette rahatım kol bilek karışık, bilek ağırlıklı oynuyorum.
  18. bugraax

Valorant gece pazarından hangi skinler alınır?

Ben özel harekat ghost ve Cesur yürek ghost arasındayım.
  19. bugraax

Valorant gece pazarı skinleri alınır mı?

Gaia ana hesabıma gelmedi ona yanıyorum. Ana hesapta ghost yok. Özel harekat mı cesur yürek ghost mu daha iyi sizcr? Ve birde bir sorum var rgx karambit, köken vandal ve ulupençe vandallık hesap aldım arkadaşımdan taksitle 2000 tl. Sizde mantıklımı?
  20. bugraax

Valorant bilek oyuncusu için hassasiyet önerileri

Biliyorum alıştığımız hassasiyet en iyisi ama ben hiçbirşeye alışık değilim. Bi low yani 1600 dpi 0.1 bi 1600 dpi 0.34 oynuyorum. Yani hem high hem low sens alışığım. Sizce lowmu daha avantajlı high mı? Raze mainim. Fight kaybettim mi çok sinir oluyorum. Ve düşük dpi mı yüksek dpi mı mesela 400...
Geri