Arama sonuçları: *

1. E

Yardım A620m H (1.2) bios güncelleme sorunu

Millet ben artık delirme noktasına geldim. Ben itopyadan bir tane toplama bilgisayarı almıştım zamanında bu biosu bir türlü güncelleyemedim. İlk aldığım zamanlarda denedim sonra pes ettim. Şimdi tekrar deneyesim geldi. her şey tamam bir sıkıntı yok ama bu f2 sürümünü bir türlü f36 ya çekemedim...
  2. E

ARC Raider co-op Partner Arıyorum

Herkese iyi forumlar. Umarım gününüz iyi geçiyordur. Bildiğiniz üzere yaklaşık 1 ay önce Arc Raiders oyunu çıktı. Oyunda gayet iyi yorumlar alıyor. Fiyatı biraz tuzlu her ne kadarda Türkçe dil desteği olsa da Türk bulamama ihtimali ile alakalı bir korkum mevcut. Yani bu oyuna bu kadar para...
  3. E

Cod Bo 7 Endgame Takım Arkadaşı Arıyorum

İyi akşamlar herkese. Başlıkta görüleceği üzere takım arkadaşı arıyorum varsa bir ekibiniz bende gelebilirim. Yaş 23. Toksik falan değilim. Sakin bir kişiliğe sahibim. Duruma göre başka oyunlara da gelebilirim. Özellikle co-op modlu olanlara. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
  4. E

Merakına Premier Takım veya Oyuncu Aranır (Valorant)

Herkese mutlu pazarlar diliyorum. Yaşım 23 valorantta premier takım veya oyuncu arıyorum. Merakına ibaresinin sebebi premiere tamamen meraktan girmek istiyorum. Yani premierde belli bir hedefim yok. Gold 1 e çıkmışlığım oldu ama bir süre valoranta girmedim. En çok aldığım karakterler...
  5. E

Öneri Kablolu / Kablosuz Gaming Mouse Öneri

Herkese merhaba, Profesyonel amacım olmamakla birlikte daha çok fps oyunlarda vakit harcamaktayım. Nadiren de olsa rekabetçi olarak valorant girme durumum olabilir. Genel olarak kablolu oyuncu farelerinin fiyat performans olarak ön planda gördüm. En son bir mouse karar vermiştim fakat mouse...
  6. E

Ultra Ayarlara Rağmen Görüntü Bozulması

COD MW 2 (2022) oyununda ultra ayarlara rağmen bazı görüntülerde bozulma oluyor. Ekran görüntüsünü aşağıdaki gibidir. Bunu nasıl çözebiliriz? Sistem Özellikleri: AMD Ryzen 5 7600 GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB 16GB DDR5 Ram 500GB NVME M.2 SSD
  7. E

Hazır Sistem Öneri!!

Belirttiğim sistem bütçesine ek olarak monitör ihtiyacım mevcut. Genel olarak oyun oynayabileceğim bilgisayar arıyorum. Bu arada bu RGB muhabbeti şart değil. Duruma göre oyun geliştirme, yayın yapma veya yazılım geliştirme muhabbeti olabilir. Benim bulduğum sistem ve monitör aşağıdaki...
  8. E

Alert 7600 alınır mı? Alternatif mevcut mu?

17. yaşını aşmış masaüstü Casper bilgisayarımın zor da olsa veda etmenin vakti geldi. Belirtmiş olduğum toplama PC yi alsam beni kaç yıl idare eder? Değişmesi gereken parçaları nelerdir? Veya önerebileceğiniz alternatif sistem varmı? Attığım sistemin fiyatına yakın diğer sistemlerle ilgili...
Geri