arkadaşlar havit h2002p ile gamepower mihawk arasında kaldım hangisini almalıyım bide bu ikisinin fiyatları hemen hemen aynı bu fiyatlarda bunlardan başka öneriniz varmı?
arkadaşımdan görüp beğenip aldım fakat bazı forumlardaki mesajlar beni tereddütde bıraktı havit fuxi h3 iade etmelimiyim? edersem hangi kulaklığı almalıyım?
bu sene 12 oldum eylülün 3. haftası arkadaşlar ile çalışmaya başlayacağım test kitabı önerir misiniz? matematik türkçe ve paragraf (matematik sıfırdan başlasa iyi olur)
arkadaslar mafia 1 i zevk alarak tadını alarak oynadım mafia 2 ve 3 sarmadıgı icin oynamadım sorum bu iki oyunu oynamadan Mafia Old Country oynamalımıyım ?
Arkadaşlar 2023de animenin finalini izleyip bitirdim instagram keşfetim bayramın ilk günü aot videoları çıktı animeye tekrar izledim ve tekrar ne kadar iyi olduğunu anladım size sorum manga koleksiyonu yapılır mı sizce aoutun ?
Arkadaşlar razer deathreadder essential mouse'um sol click ve scrollde bozulduğu için yeni mouse alıyorum sorum şu temudan mouse alınır mı alınırsa hangi mouse alınır yoksa bütçeme uygun olan daha iyi bir mouse varmıdır?
Arkadaşlar Merhaba Geçen Hafta Anakart ve İşlemci aldım akrabamın arkadaşına taktırdım format atmıs ve crack windows 11 pro yüklemiş ben bunu ürün anahtarı değiştirme yerinden yeni bir lisans anahtarı eklesem format atmam gerekir mi ?
Son iki gündür yani 11.04.2025 ve 12.04.2025 tarihlerinde google ilk girişimde yada tekrar açışımda görseldeki hata ile karşılaşıyorum birkaç sayfadada aynı şekilde görseldeki hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim ve neden kaynaklanıyor ?