Arama sonuçları: *

• Users: kero.1333
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kero.1333

Öneri 50.000 55.000 arası 125cc motor

Selamın Aleyküm Herkeze Şimdiden herkeze iyi bayramlar dilerim bi kaç ay sonra elimde 50 ila 55k param olcak ilk motorum olucak genellikle işe gidip gelmem okula gidip gelmek için kullanacağım (bide gezmek amaçlı kullancam) parçası bulunana ustası bulunan 125cc motor önerelinizi bekliyorum
  2. kero.1333

Öneri Önerebilceğimiz am4 matx anakartlar

İyi formlar herkeze daha öncelerden bunla ike alakalı güç kaynapı formu açmıştım önerilerniz için teşekürler öncekikle bu sefer bana anakarta ihtiyacım var malum değişitşrmem lazım önerbilceğiniz am4 anakartı varsa bekliyorum bütcem 10k ya kadar hepnize tekrardan iyi formlar
  3. kero.1333

Öneri Msi mag A750BN alınır mı?

İyi formlar arkadaşlar yeni güç kaynağı almak istiyorum son zamanlarda le mans ultimate titanfall 2 battlefied 6 oynadığımda kasa açık monitör klavyr mouse kapanıyordu bende sorunun kaynağu psu olarak düşündüm o yüzden değiştirmeye karar verdim başka önrebilceğiniz 750e yazmanızı bekliyorum...
  4. kero.1333

Monitör kapalı kasa çalışıyo

İyi formlar herkeze benim bi kaç haftadır bir sorunla karşı karşıyayım titanfall 2 le mans ultimate battelefield 6 bu oyunlarda yaşadım oyun oynadığım sıralarda bi anda monitörün kapanması klavye mousen ışıjları gitmesi ama kasanın çalışması sizce sorun nedir ne yapman lazım yardımlarınızı...
  5. kero.1333

E posta adresimin şifresini nasıl değiştirebilirim

Merhaba arkadaşlar iyi formlar herkese öncelikle benim bi eposta adresim vardı kaybetmiştim geri almaya çalışırken şifremi unutmuştum şifre unutum kısmına girdiğimde hesabınızın yeterli bilgiye ulaşamadık diyo yani napıcam ne edeceğimi bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  6. kero.1333

Virüs totalde winrarı taradım trojan virüsü çıktı

Selam arkaşlar herkese iyi formlar dilerim daha bugün ets 2 ye otobüs Türkiye haritası kurmak için win rarı indirdim win rae dosyasını gittim virüs totale taratırdım ve taradığım zaman verdiği sonuç trojan çıktı artık win rarı nerden indirebileceğime şaşırdım şimdi ne yapacağıma bilmiyorum...
  7. kero.1333

Öneri 25 - 20 k ya elektrikli scooter

İyi günler arkadaşlar hepinize iyi formlar şuana elektrikli scooter bakıyorum işe gidip gelmek için baya lazım gidip gelmek için ev ile iş yeri km arası 9 km önerebileceğiniz elektrikli scooter varsa söyleybilirmisiniz şimdiden herkese iyi formlar
  8. kero.1333

Öneri Önerebilceğiniz elektrikli motor verya scooter

İyi akşamlar size iyi konular daha önceden elektrikli bisiklet konusu açmıştım öneriniz için sağolun hepinize gayet güzel kardeşime aldık şimdi sıra bana geldi normalde ben 125 ehliyet alacaktım ama babam 18 ol hem araba hem motor aliyim dedi istersen 2 sene seni götürebilecek bir scooter veya...
  9. kero.1333

Yardım Tp link archer t3u plus internet kopma sorunu

Selamlar arkadaşlar iyi formlar öncelikle elimde tp linjin adaptörü var ve 15 tatilden beri kullanıyorum ama keşke alsaydım artık vallahi delircem sürekli bir bağlantı kopması 1 dk bağlanıp kopması gibi problemler yaşıyorum servise gönderdim fakat servisin cevabı sorun yok diyor driverları...
  10. kero.1333

Önerebileceğiniz elektrik bisiklet

Selamlar arkadaşlar öncelikle herkese iyi formlar kardeşim elektrik bisiklet istiyor ben piyasalar fln baktım ama karar veremedim önerebileceğiniz varmı yorumlarda bekliyorum bütçe 20-25
  11. kero.1333

Yardım Gta 5 enchanted versiyonu indirdiğimde eski hesabıma bağlanmadı

Arkadaşlar herkese günaydın iyi formlar dün gta 5 enchanted versiyonu indirdim herşeyi kurdup girdiğim zaman benim normal gta 5 hesabı göstermiyordu yani giremiyorum yeni hesap ile girdim ben nasıl eski hesaba girebilirim yardımlarınızı bekliyorum
  12. kero.1333

89 Milyon Steam Kullanıcısının Bilgileri Çalındı mı?

Arkadaşlar iyi günler herkese iyi formlar şuana kadar tiktokda gördüğüm kadarıyla 89 milyon steam kullanıcıların hesap bilgileri çalınmış bu olay şuana kadar doğrumu eğer doğruysa şifremi değiştireceğim https://vt.tiktok.com/ZShxBVWdy/ olayı duyduğum video
  13. kero.1333

Öneri Musattinin bu motoru alınır mı?

Selamlar arkadaşlar daha önceden böyle bir tarz konu açmıştım önerileriniz için sağolun böyle güzel bir motor gördüm sizce nasıl aldığım zaman yedek parçası sıkıntısı yaşarmıyım önerileriniz bekliyorum https://shbd.io/s/dap8rVBM
  14. kero.1333

Yardım Megane 4 1.5 dcie de 1000 km sonra yağ eksiltiyor

Arkadaşlar iyi günler özellikle 2020 model megane 4 1.5 kullanıcılara sesleniyorum sizinde başlıktaki gibi olay yaşamınızı yaşadıysanız problemi bedir çözümü nedir? Benim tahmin krank keçelerin kaçırdığını düşünüyorum bide karterde yada turboda kaçırdığını düşünüyorum şimdiden yardımınızı...
  15. kero.1333

Öneri 125cc alana bilcek makinakar

Arkadaşlar selamın aleyküm öncelikle ben yazın sonu güzel bir 125 makina çekmeyi düşünüyorum bazı Arkadaşlarıma sordum drfit l ybr alma fln dediler bende tam karar veremedim benelli 125s bakayım derken aklıma yedek parçaların çok olmadığını fark ettim yani önerileriniz ne olur yorumlarda...
  16. kero.1333

Geldiğimde sadece kasa çalışıyordu

Selamlar arkadaşlar bugün daha az önce pay Day 2 oynarken tuvalete gidip geldiğimde ekran kapalıydı klavye fare rgb yanmıyordu sadece kasa çalışıyordu kasadan açma tuşunu basılı tutup kapatıp açtığımda uzun süre bi açılmadı dp kablosunu ekran kartın soketini yer değiştirdim öyle açıldı eski yere...
  17. kero.1333

Yardım Tkip den aes aldım yaptığım işlem doğrumu ?

Arkadaşlar iyi günler dilerim herkese daha dün modeline format attılar format atmadan önce pc de WiFi işaretinde ünlem işareti yoktu ancak format attıktan sonra ünlem işareti çıktı bende araştırdım bunun nedenleri wpa2 güvenlik fln diyorlardı bende ayarlardan daha fazla girdiğimde tkip güvenlik...
  18. kero.1333

Çözüldü✓ Amd driverın bu hatası nedir

İyi günler arkadaşlar daha bugün bilgisayarıma virüs kaptırdım ve windowsu yeniden kurdum herşiye kurduktan sonra driveri indirdiğimde bu hatayı verdi sizce nedir problem nedir. Drivera girdiğimde ekran kartım gözüküyor
  19. kero.1333

Çözüldü✓ Biostan windows yükleme çalışırken verdiği hata

Selamlar ben daha bugün temiz bir format atmak istedim yani windowsu yeniden kurma istedim ancak bios sekmesinde flash takılı halde verdiği hata bu çözümü nedir lütfen yardım edin
  20. kero.1333

Yardım Fortnite easy anti cehat inik değil hatası

Selamlar ben daha bugün fortnite indirdim ama başlatığım zaman easy anti cheat kurulu değil diyor ne yapiyim ne edeyim dosyaları doğruladım baya bilemedim sizden rica yardım edin teşekkürler şimdiden
Geri