Arama sonuçları: *

• Users: sivasli058
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım 4 pinli fan aldım ama kalın geldi kablonun girmesi gereken yere.

4 pinli fan aldım egzoz fanı,ama kablonun gireceği yere kalın geldi.Gittim fan çoklayıcı aldım s-linkin o da kalın geldi.Hangi fan çoklayıcıyı almam gerekiyor ki işimi görsün.Anakartım EX-B760M-V5 D4.Anakartım ddr4.Aldığım fan artic BioniX F120.Resim de sağdaki pin kasamda hali hazırda takili...
  2. S

Yardım Fan çoklayıcı uyumlu mu?

Arkadaşlar Corsair 4000d airflow kasam var egzoz fanı gelmiyor onunla birlikte.Fan sipariş ettim arctic'in 4 pinli bir fan.Ama kasanın arkasında ki fan kablosunu takıcağım yere kablo yetişmedi.Bunun için uzatma kablosu olarak fan coklayici almam gerekiyor diye öğrendim.Fanın ve fan coklayicinin...
  3. S

Topraklama kablosu için 2.5 mm yeterli mi?

Arkadaşlar 850 watt psulu bı kasam var, ips 27 inç bir monitör bir de televizyon.Evde topraklama sistemi yok sadece odamda ki prize topraklama kablosu çekip arka bahçeye bakır çubukla gömücem.Sizce 2.5mm.kablo bu üçü için yeterli olur mu?
  4. S

Corsair 4000d airflow kasam için egzoz fan önerisi.

Merhaba Corsair 4000d airflow kasada egzoz fanı gelmediği için egzoz fan siparişi vericem ama kararsız kaldım.Arctic F12 PWM,Arctic bionix f120 PWM.Başka egzoz fanı için öneriniz varsa onu da yazabilirseniz sevinirim. 1729691354...
  5. S

Çözüldü✓ Thermalright Phantom Spirit 120 SE,Cooler Master Cmp520 TG'ye uyar mı? Görselli

Görseller de sistemimin ramleri ekran kartı takılmış vaziyette,bilgisi olan arkadaşlar Thermal Phantom Spirit'in Cooler Master Cmp520 TG'ye olup olmucağını söyleyebilir mi?Ve Phantom spirit'ten daha iyi bi kule tipi soğutma varsa öneri alabilirim.
Geri