Arama sonuçları: *

1. merthenics.guler

Yardım Ücretli VPN Tavsiyesi (2025 yılında Türkiye'de çalışan)

Arkadaşlar merhabalar VPN satın almak istiyorum ancak birçok VPN Türkiye'de engellenmiş durumda. Nord, Express gibi çok bilinen VPN'ler çalışmıyor. Ücretsiz ve log tutan kalitesiz VPN kullanmak istemiyorum. Sizin kullandığınız ve çalıştığndan emin olduğunuz VPN'leri önerebilir misiniz?
  2. merthenics.guler

Kıbrıs ucuz elektronik mağazası

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda kıbrısa gidecem uygun fiyatlı ürünler bulabileceğim elektronik mağazası biliyor musunuz ?
  3. merthenics.guler

Çözüldü✓ Açıklamadaki sistemi kaça satmalıyım ?

Merhabalar aşağıda belirttiğim özellikteki kasamı satmak istiyorum uygun fiyat ne kadar olmalı sizce yardımcı olur musunuz ? İşlemci : AMD Ryzen 3 3100 Anakart : Asus prime A320M-K Ram : 2x8 16Gb Gskill RipjawsV DDR4 3200 mhz Ekran kartı : Asus Gtx1650 Super Ssd : 240 GB Crucial bx500 Sata Psu...
  4. merthenics.guler

Samsung 990 PRO Heatsink Asus Rog Strix G16 Laptopa olur mu

Arkadaşlar 4 tb olarak satın aldım , almışken Heatsink alayım dedim acaba laptopa uyum sağlar mı kapak baskı falan yapar mı bilginiz var mı
  5. merthenics.guler

Laptopa M2 SSD önerisi

Merhabalar laptop için pci 4.0 m2 ssd öneriniz var mıdır 2 tb samsung 990 pro gözüme çarptı ama daha uygun fiyata benzer özellikleri taşıyan muadili varsa onu da incelemek isterim
Geri