Arama sonuçları: *

1. Clumsyvases21

Ekran kartında sorun

Arkadaşlar bilgisayarı hazır sistem olarak 5 ay önce aldım ufak tefek sorunlar olduda genellikle driver filan kurarak çözmüştüm bugün bilgisayarı açıp video izlerken birden tüm renkler yeşil oldu.(wallpaper, video, Google siteleri vb) sonra restart attım sorun çözüldü. Bu sorun aklımdayken bir...
  2. Clumsyvases21

Çözüldü✓ ASUS TUF Gaming monitör ayarları

Arkadaşlar merhaba 2 ay önce bu monitörü aldım. Ayarlarına bakmak istediğim zaman belli başlı şeyler hariç hepsi gri renkli ve erişim sağlanamıyor basit ayarlar(parlaklık vb...) Değiştirebiliyor. Onun dışında her ayar gri renkle mühürlenmiş gibi sanki. Ekran kartım ile ilgilimidir? (İntel arc B580)
  3. Clumsyvases21

CPU frame gerekli mi?

Merhaba işlemcim çok ısındığı için bunu satın aldım. Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12b İşlemcim i5 14400F CPU frame nedir pek bilmiyorum. Almam gerekiyor mu?
  4. Clumsyvases21

TWD DEFINETI EDITION TURKCE YAMA

Arkadaşlar, TWD Definitive Edition indirdim ama İngilizcem yetmedi. Türkçe yama olarak bunu buldum, güvenilir mi? https://sinnerclownceviri.net/konu/the-walking-dead-definitive-series-tuerkce-yama-v5.694/
  5. Clumsyvases21

Çözüldü✓ İşlemcim çok ısınıyor

Arkadaşlar yeni bir sistem aldım elime ulaştı bugün oyun oynarken kasadan çok fazla ses çıktığını duydum. Kontrol ettiğim zaman ağır olmayan bir oyunda(Internet Cafe Simulator) 80-88 derece olduğunu gördüm işlemcim İntel i5 14400F bu neden oluyor olabilir, termal macun mu sürülmesi lazım...
  6. Clumsyvases21

Çözüldü✓ 4-5K Monitör Önerisi

Arkadaşlar monitor lazım oyun için kullanıcam. Neredeyse hiç bilgim yok nelere dikkat etmem gerekiyor filan bütçemden 1 bin lira fazla verebilirim. Oyun için kullanıcam 2K monitor nasıl olur pek fikrim yok gerekli mi gereksiz mi? hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
  7. Clumsyvases21

Çözüldü✓ INTEL Core i5 14400F / INTEL ARC B580 12GB Sistem nasıl ?

https://www.itopya.com/technopat-arc-intel-core-i5-14400f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-intel-arc-s_h27756#kategori_16 Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum. Sadece kasayı değiştirmem gerekiyor muş sanırım. Alınır mı?
  8. Clumsyvases21

25 Bin tl sistem önerisi

Merhabalar Bu hafta içinde Kasa almak istiyorum.Bütçemden 1-2k fazla çıkabilirim. Ssd 1 TB olursa iyi olur Yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum.
  9. Clumsyvases21

Çözüldü✓ 25-27 bin TL sistem önerisi

25-27 bin tl civarında bütçem var öneriniz ne olur? 1-2 ay sonra almayı planlıyorum Ekran kartı olarak bekleyip arc b580 filan mi eklemeliyim?
  10. Clumsyvases21

25-26Bin bütçe Kasa önerisi

Merhaba ocak 1-2 gibi kasa almak istiyorum ve yanına monitör de gerekiyor. Bütçem kasa için 25-26k fazlasını vermem çok zor. Aktif oyun için kullanmayı düşünüyorum çoğu türden oyun oynarım muhtemelen. Monitör içinde ne önerirsiniz? Bütçem onun içinde en fazla 5 bin üst düzey bir şey olmasına...
  11. Clumsyvases21

YKS'de Konu anlatımlı kitap mantıklı mı?

Merhabalar Şuan 49 günde Tyt Türkçe yazım kuralları çalışıyorum.Rüştü hocadan izliyorum fakat birden fazla kural önemli kelimeler olduğu için Hepsini not ediyorum Buda biraz uzun sürüyor Bunun yerine direkt videodaki kitabı mı almalıyım? Buna gerek var mı ileride konu tekrarı için faydalı olur mu?
  12. Clumsyvases21

Çözüldü✓ Havit Gamenote H2002P vs Razer BlackShark V2 X

Merhabalar oyun için kulaklık almak istiyorum. bu iki kulaklık beni çok ikilem de bırakıyor. hangisini tercih etmeliyim? https://www.amazon.com.tr/Razer-BlackShark-V2-Kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-Kulakl%C4%B1klar/dp/B089SSFV85...
  13. Clumsyvases21

Çözüldü✓ 1000-1500tl Kulaklık öneriniz?

Merhaba oyun için kulaklık bakıyorumda 2 kulaklık arasında kaldım. Bütçem zorlarsam 1500 TL. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...oEG584-06YVEmyyEkiyrBpLFlYf3gNM8aAtAREALw_wcB ve Amazon.com.tr Amazon'da 180 TL indirim kuponum var. Bu sayede Razer kulaklık 1430TL civarına düşüyor.Ama ses...
  14. Clumsyvases21

Çözüldü✓ Kulaklık tavsiyeleriniz?

Merhabalar sadece oyun için f/p kulaklık öneriniz var mı?. bu fiyattaki kulaklıklar çok kötü ise söyleyebilirsiniz.
Geri