Arama sonuçları: *

1. A

Oyunda %100 Gpu Kullanımı

Minecraft'ta Ekran Kartının %100'ünü kullanması normal mi (Ekran kartı Rtx 4070S)
  2. A

IOS 40-45K Arası Telefon Önerisi

45 bin TL bütçem var iOS bir telefon alıcam ne önerirsiniz aklımda olan yurt dışı 16 pro ya da iPhone 13
  3. A

Windows Kuruyorum Fakat

Windowsu Kuruyorum tekrar başlatıyor PC kendini fakat yeniden beni bios ekranına atıyor biosu güncelledim ayarları yaptım fakat olmuyor
  4. A

Yardım Phantom Spirit'i Sökme

Yeni aldığım ramleri takıcam fakat soğutmayı sökmem gerekiyor fakat bir türlü beceremedim yardımcı olabilir misiniz
  5. A

Yardım İnno3d Rtx 4070 Süper Ekran Kartım Kaça Satılır

Sistemi alalı 4-5 ay oldu çok kullanılmadı nakit ihtiyacından dolayı satmak istiyorum kaça satılır kutusu v.s duruyor
  6. A

Öneri Am5 Amd Anakart Önerisi

Üst düzey bir AMD işlemcisi alıcam onun için öncesinde kalite bir anakart almak istiyorum 15-16 binlere kadar çıkabilirim ( taksit seçeneği ile ) özellikle elimde gen5 SSD var destekleyen anakart olması gerekli
  7. A

Monitöre Görüntü Gelmiyor

Klavyede v.s ışık geliyor fakat monitöre görüntü gelmriyor ne yapmam lazım anakart pilinimi çıkartmam lazım
  8. A

Am5 Amd Anakart Önerisi

Sistem Bileşenlerim ; Anakart : Asus Prime B650M-R İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 Ekran Kartı: İnno3d RTX 4070S Ram : Patriot Viper Venom 2x32 6000 MHz Cl30 SSD : Samsung 980 Pro 1 TB Orta- üst düzey anakart almak istiyorum 1-2 yıl sonra işlemciyi de yenilicem üst düzey bir AMD işlemcisiyle ona göre...
  9. A

Crucial T700 Alınır Mı

Anakartım Asus Prime B650M-R ve bir tane SSD takılı (Samsung 980 Pro) Crucial T700'ü de alırsam kullanabilir miyim ikisini gen5 ne oluyor çok bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  10. A

İnno3d Rtx 4070S Ne Kadar Eder

Elimde 3 aylık toplasan 20-30 saat kullanılmış İnno3d Rtx 4070S var nakit ihtiyacım olduğu için satmayı düşünüyorum ne kadar eder kutusu v.s duruyor
  11. A

Öneri 2 TB'lık SSD Önerisi

Arkadaşlar anakartım Asus Prime B650M-R şuan Samsung 980 Pro 1 TB'Lık versiyonu takılı 2. SSD olarak ne önerirsiniz fiyat konusunda sıkıntı yok 2 TB'lık olsun
  12. A

Yardım EA Fc 25 Oyuna Girmiyor

EA Fc 25'e tıklıyorum steame atıyor ve oyun açılmıyor bunu 2-3 gündür yapıyor onun öncesi sorunsuz giriyordu neyden olabilir
  13. A

IPhone 15 Pro için Şarj Adaptörü

Yakın zamanda iPhone 15 pro alıcam şarj adaptörüne ihtiyacım var fiyat fark etmeksizin elimde airpods pro 2. Nesil var onun kablosunu kullanıcam sanırım orijinal iPhone şarj kablosu oluyor o yardımcı olursanız sevinirim
  14. A

Yardım Yeni Ram Aldım Nasıl Takmalıyım

2 tane 32 GB ram aldım nasıl takıcağımı bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
  15. A

IPhone için kulaklık önerisi

Yakında iPhone 15 pro alıcam tavsiye edeceğiniz kulak içi kulaklık varsa yardımcı olursanız sevinirim
  16. A

PC Fişini Taktıktan Sonra Gelen Ses

Bilgisayar fisini takar takmaz kasadan cart diye bir ses geliyor ilk başlarda böyle bir ses gelmiyordu neden olabilir
  17. A

En Mantıklı Kredi Kartı Önerisi

Bir tane kredi kartı çıkartıp başka kredi kartı çıkarmayı düşünmüyorum en mantıklı en çok vade farksız taksit seçeneği sunan alışverişlere bonus para veren kart sizce hangisi
  18. A

Yardım Valoranttayken böyle hata veriyor

Oyuna giriyorum kısa bir süre sonra böyle hata verip kapatıyor oyun kendini
  19. A

Rtx Ekran Kartını Güncellerken Bu Hatayı Verdi

Önemli bir şey mi ne yapmam lazım
  20. A

Format Atmaya Çalışırken Çıkan Sorunlar

Windows 11 Pro yüklenme ekranında bir süre sonra mavi ekran hatası veriyor needs restart diyip duruyor yeniden başladığında ise en başa geri dönüyorum
Geri