Arama sonuçları: *

• Users: xyz1214
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Tvde kaydettiğim videoyu pcde açmak

tvden usbye kaydettiğim videoyu pcde nasıl açabilirim? chunk.1 chunk.2 gibi bi uzantısı var
  2. X

VALORANT EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜ ÇÖKTÜ

4070 SUPER ekran kartı oyun takılıyo takılıyo sonra ekran kartı sürücüsü çöktü güncel olduğundan emin olun diyor zaten güncel. ddu ile sildim tekrar yükledim olmadı diğer oyunlarda hiç bişey olmuyo . şimdi windows 11den 10a geçicem düzelir mi yine devam ederse napıcam forumda baktım tam kesin...
  3. X

WİNDOWSU YANLIŞ YERE KURDUM !!!

pcde bi sata bide m2 vardı ikiside 500 gb olduğu için dalgınlığıma geldi sataya kurmuşum windowsu. tüm güncelleme driverları falan yükledim 4 5 tane de oyun yükledim hepsini tekrar yüklemeye üşeniyom internette yavaş zaten. hız dışında bi sıkıntı yaratır mı ilerleyen zamanlarda?
  4. X

Windows 11 yüklemesi başarısız oldu

Bi kere başarısız oldu dedi 2. Kez denediğimde kurdu normal mi bu
  5. X

ZOTAC 4070S COIL WHINE ????

beyler coil whineli kartı değişime yolladım değişim onaylanmış. ama yutubda bikaç kanalda gördüm ekran kartı bobin sayısı ne kadar azsa o kadar coil whine olur diyo yani bu modelin tüm kartlarında olur mu bu ses yoksa şans mı tamamen sonuçta yeni gelen kartta da bobin sayısı aynı olacak
  6. X

WİNDOWS 10 GÜNCELLEME HATASI VE DAHA FAZLASI

beyler windowsu media creation tooldan direkt olarak usbye yazdır seçeneğiyle usb ye yazdırdım yani iso indirip isoyu rufus ile flash belleğe yazdırmadım acaba ondan mı bu tarz hatalar veriyo çözemedim bu hatalarında yanında oyundayken birden reset atma mavi ekran falan bir sürü hata alıyorum...
  7. X

Çözüldü✓ Kargom Yanlış Yere Mi Gitti?

Beyler ekran kkartında cw vardı ulaştım adamlara anlaşma koduyla git kargola dediler kargoladım gönderdim. kart bana ankara vatan şubesinden gelmişti ama kart istanbula gidiyo şuan ne alaka böyle bişey oldu ? Aldığım şube farklı diye bi sıkımtı çıkmaz heralde demi?
  8. X

Ekran Kartı Coil Whine Sorunu

Beyler vatan computerden hazır sistem aldım zotax 4070 super ekran kartlı. Valorant yükledim ilk oyun olarak poligona bi girdim ekran kartı çıldırdı mausu sağa sola hareket ettirip ekrana farklı grafikler geldikçe sesin şiddeti değişitiyor vızzz vıııııııızzzz şeklinde sanki aragaz verir gibi ...
  9. X

lexar thor 6000mhz ram + vatan pc bios update ?

vatandan pc sipariş verdim crucial cl46 ram vardı onun dışında lexar thor cl38 ram vardı lexara geçtim ilk defa duyduğum bi marka üzer mi ? bide vatan hazır sistemlerde bios update falan yapıyor mu gönderirken bilen var mı ? ben update atarken benim cenab@tliğime kesin elektrik falan gider bi...
  10. X

vatan bilgisayardaki 40 bin lira 4070 SUPER sistem alınır mı ?

akakçeden tek tek toplayınca 6k lık bi fiyat farkı çıkıyor yani işlemci beleşe geliyo gibi bişey alınır mı sizce bide crucial ram cl46dan lexar thor cl 38 geçmek mantıklı mı lexar thor u ilk defa duydum ama crucialında cl değeri çok yüksek geldi .link 1728062898 link ...
  11. X

r5 5600, 7800xt ye 2k da yeter mi ?

r5 5600, 7800xt ye 2k da yeter mi ? uzun vadede değiştirme şansım var şimdilik bi sıkıntı yaratır mı ? sistem bu https://www.gaming.gen.tr/urun/386043/ultima-7800xt-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-tuf-rx-7800-xt-o16g-og-gaming-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Geri