Arama sonuçları: *

• Users: Legion64
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Türk Telekom taahhüt cayma bedeli ne kadar gelmeli?

Selamlar, Türk Telekom'a 31/12/2025 tarihinde taahhütname imzalayarak abonelik başlattım. Aradan geçen birkaç günün ardından hizmeti beğenmediğim için aboneliğimi iptal ettirmek istedim. Yanlış hatırlamıyorsam 09/01/2026 tarihinde aradığımda ortalama 1900 TL gibi bir cayma bedeli çıkacağını...
  2. L

Fiber kablosunun ek yerinin temizlenmemesi sorun yaratır mı?

Dostlar selamlar, Bu hafta Türk Telekom'a ait taşeron firma sokağımdaki binaların tamamına altyapı kurdu. Süreci de baştan sona takip etme fırsatı buldum. Geçen salı günü ekip, bütün bina içi ve dışı kablolama işlemlerini bitirdiler ama fiber kablolara füzyon uygulamadan gittiler. Bugün, salı...
  3. L

Türk Telekom ne kablosu döşüyor?

Dostlar selamlar, Bugün sabah sokağımda Türk Telekom'un yaptığı kazıyla uyandım. İlk olarak anlamadık sonrasında da fotoğraf çektik. Kazı dediğim de iki kapak kaldırıp içine turuncu bir kablo koydular. Ne olduğunu anlamadım. Acaba bu ne kablosu? Direkt binamızın dibinde.
  4. L

❌İndirim Bitti! COOLERMASTER CM HAF700 EVO 8500 TL

Selamlar dostlar, bu kasayı uzun süredir takip ediyorum. Türkiye'ye mi giriş yaptı yoksa bu satıcıya özel bir indirim mi var bilmiyorum ama 30k bandına satılan bir ürün şu an 8.5K civarında. İşine yarayan olursa ne mutlu bana. İyi forumlar...
  5. L

Switch Konusunda Aula mı Akko mu?

Dostlar selamlar, Aula ve Akko arasında teknik açıdan arada kaldım. Açık konuşmak gerekirse switchleri hiç bilmiyorum. Hangisi uzun ömürlü, basma kuvveti az ve kullanışlı, bilmiyorum. Aula'da Reaper Switch gördüm. Çoğu insan yine Aula'nın Graywood Switch'lerinden daha iyi olduğunu söylüyor. Bu...
  6. L

Samsung Odyssey 49" veya 57" Hangisini Almalıyım?

Dostlar herkese selamlar, Samsung'un Odyssey monitörlerine bakıyordum. Şöyle ki 2 monitör almak istemiyorum çünkü aradaki iki monitörün çentiği hiç hoşuma gitmiyor. Fakat kafam şu noktada çok karışık; 57" VA Panel olan modeli mi yoksa 49" Oled panel mi almak daha mantıklı? Oled'in renkleri...
  7. L

Razer Viper V2 Pro ve Huntsman V2 nasıldır?

Dostlar selamlar, Bugün Teknosadan indirimde olduğu için Razer Viper V2 Pro ve Razer Huntsman V2 satın aldım. Fiyatları ise şu şekilde; Razer Viper V2 Pro -> 8,889.00 TL'den 4,499.00 TL düşmüş Razer Huntsman V2 -> 11,989.00 TL'den 5,999.00 TL düşmüş Klavye ve mouse'un nasıl olduğunu...
  8. L

TurkNet'te DSLAM Kilidi Sorunu

Herkese selamlar, Bugün TurkNet müşteri hizmetlerini ulaştım ve hattımın normal şartlarda 100 mbps'yi desteklediğini fakat DSLAM kilidinin bulunmasından dolayı bu hızı alamadığımı belirttim. Öncelikle mevcut paketimi 100 mbps'ye çıkardılar fakat sonrasında DSLAM kilidinin devre dışı...
  9. L

RTX 4090 ve Ryzen 9 9950x nasıldır?

Selam dostlar, Belirttiğim bütçe biraz absürt kaçabilir fakat toplamak istediğim bilgisayarı öncelikle çok uzun yıllar kullanmak istiyorum. Mümkünse parça bozulmadığı sürece minimum 10 sene kadar kullanacağım. Ek olarak yazılımcı olduğum için ve aynı zamanda son zamanlarda yüksek grafikli...
  10. L

TurkTelekom Özel Fiber Hat Ücreti Uygun Mu?

Herkese iyi forumlar, Bugün TürkTelekom müdürlüğüne gittim ve normalde mahallede fiber olmadığı için özel fiber çektirmenin ne kadar maliyeti olacağını sordum. Oradaki beyefendi fiberin geçtiği yerden yaklaşık 1 km uzakta olduğumu ve fiyatın 250 bin TL ila 300 bin TL arasında çıkabileceğini...
Geri