Arama sonuçları: *

• Users: omertke
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Telefon DNS değiştirmek

Merhaba mobil uygulamalarda reklam çıkmaması için DNS değiştirdim herhangi bir sorun olur mu?
  2. O

25k masaüstü bilgisayar önerisi

Selamlar. Max bütçem 25k. Sadece Minecraft oynayacağım ve günlük işlerini halledeceğim laptop istemiyorum.Bir öneriniz var mıdır?
  3. O

Yardım Mouse önerisi 1000tl

https://ty.gl/f8qr4kbs6n2am https://ty.gl/eryh997ibay3f İkisinin arasında kaldım hangisi daha iyi veya sizin öneriniz varmi
  4. O

Yardım Oyuna girerken laptop donuyor

merhaba. valoranta girmeye çalışıyorum oyuna tıkladığımda laptoptan hani usb takarız da cihaz giriş sesi gelir ya o ses geliyor ve 2 3 saniye donuyor oyuna öyle giriyor neden olabilir?
  5. O

Laptopu kaç ayda bir bakıma göndermem lazım

Dell g15 gaming oyuncu laptopuna sahibim,laptopu alalı 7 ay oldu ve hiç bakıma göndermedim,kaç ayda bir temizlettirmeliyim?
  6. O

Lise 3 ders için yok yazilma

Merhaba,bugün dersimiz 1 de basliyordu ancak hoca gelmediği için 3.20 de başlayacak ve 5.30 da bitecek eğer gitmezsem tam gün mu yok yazılıyorum,yarım gün mü
  7. O

Laptopun otomatik sadece ikinci ekran seçeneğine geçmesi

Merhaba,laptopu her açtığımda ilk olarak görüntü ayarlarında sadece laptop ekranı seçili olarak açılıyor ancak açıldıktan 3 4 saniye sonra laptop donup kendini sadece ikinci ekran seçeneğine alıyor böyle olmasını istemiyorum nasıl duzeltebilrim
  8. O

C# visual studioda sql bağlantı hatası

c# da sifre saklama uygulaması yapuyorum kodları bitirdim ancak böyle bir hata verdi "sunucuya bağlanırken ağ ile ilgili veya örneğe özel bir hata oluştu"diyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
  9. O

Laptopu uzun süre açık bırakmak zararlı mı

cs2 yükleyeceğim,6 saat gösteriyor ve evde olamayacağım.laptopu açık bıraksam sorun olur mu
  10. O

Valorantta Google ile başka hesaba geçemiyorum

merhaba,valoda başka hesaba geçmek istiyorum ama oturum açma yerinde ki google simgesine tıklayınca hiç bir şey olmuyor nasıl düzelir
  11. O

Epic gamese giriş yapılamıyor

Epic gamese giriş yapmak için maile kod gönderdiğimizde maile kod gelmiyor. çözüm nedir
  12. O

Osmanlı tarihi hakkında

osmanlının kuruluş dönemi askeri yapısı nedir?
  13. O

Laptop ilk açıldığında kasiyor.

Merhaba,laptopum ilk acildiginda kasıyor sonra düzeliyor sizce neden
  14. O

Yardım Win tuşuna basınca laptop donuyor.

Merhaba, oyun oynuyorum, oynarken Windows tuşuna basıp masaüstüne geldiğimde laptop donuyor ve tekrar kapatıp açmam gerekiyor.bunu çözmek için ne yapmalıyım?
  15. O

sizce almak mantıklı mı

36 bin tl ye hp victus15 almak mantıklı mı yoksa daha iyilerini bulur muyum?
  16. O

valorant van9003 hatası

Merhaba valorantı açmaya calıştığımda van9003 hatası alıyorum,çözümü nasıl yardımı,olabilir misiniz
  17. O

Yardımcı olur musunuz..

Windows 11 kurmak için internetten lisans almam gerekiyor mu?
  18. O

Oyun ve ders için laptop

40bin TL bütçem var laptop önerir misiniz Oyun ve kodlama dersi için kullanacağım
  19. O

Alinmask mantıklı mi

https://www.gaming.gen.tr/urun/328500/dell-gaming-g15-5530-g155530013u-intel-core-i7-13650hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-140w-15-6-inc-full-hd-ubuntu-gaming-laptop/?ref=akakce&v=1.27.9 Sizce alınır mı oyun oynamak ve ders için alıyorum. Isınıyor diyorlar büyük sorun yaratır mi
Geri