Arama sonuçları: *

• Users: uygar 22
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Gaming kulaklık önerisi

Selamlar herkese sistemim için Gaming kulaklık arıyorum. Tabi film ve müzik gibi işler içinde uygun olursa çok iyi olur. bütçem şimdilik 5000 TL tercihi olarak kablolu olursa güzel olur ama kablosuzda olabilir. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.
  2. U

Öneri ASUS ROG STRIX XG27acs vs ASUS TUF VG27AQML1a

Herkese merhaba, bu iki monitör arasından hangisi daha iyidir.VG27AQML1a 260 Hz'ye kadar destekliyor ama sistemim RX7800 XT Ryzen 5 7600 oluğu için o Hz değerlerini karşılayabilecek FPS değerlerini alamıyorum galiba ve sonucunda ghosting vs sorunlar oluşuyor aralarında yaklaşık 1000 tl fark var
  3. U

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A

Herkese selamlar uzunca bir incelemeden sonra sistemim için bu monitörde karar kıldım. Sistemim RX 7800 XT Ryzen 5 7600.bunu alacağım ama merak ettiğim bazı kısımlar var onlardan biri: benim monitörle olan göz mesafem Max 60 cm oluyor marangoz getirerek masa derinliğini arttırtıp göz mesafesini...
  4. U

Pc hocası gg12 hazır sistemi

herkese merhba ben geçen hafta perşembe gaming gen tr üzerinden bu sistemi aldım ve şuan ürün hazırlanıyor aşamasında.Sonradan aklıma sitemdeki kullanılan kasanın 80 artı bronz sertifikası olmamsı takıldı ve ürün özelleştirmelerinde de 2000 TL fiyat farkıyla corsair İCUE 3000 D var şimdi ben...
  5. U

Ryzen 5 7600 rx 7800 xt ile uyumlu 2k monitör tavsiyesi

Selamlar herkese, Ryzen 5 7600 ve RX 7800XTLI bir sistem aldım ve şimdi de ona uygun bir monitör bakıyorum. ASUS TUF Gaming VG27AQML1a 1ms 260Hz 2K monitörünü buldum ama sonradan işlemcinin monitörün desteklediği Hz değerinin altında FPS değerleri verirse(ki bunların test videolarında sanki 240...
  6. U

RX 7800xt ekran kartı ile ryzen 5 7600 işlemcili sitem

Selamlar herkese öncelikle yazım biraz uzun olduysa kusura bakmayın. Ben 3 gün önce Gaming Gen Tr den pchocasının bu sitemini aldım.Sistemde Rx 7800Xt ile Ryzen 5 7600 var ancak sonradan ağırlıklı olarak valorant pub g gibi rekabetçi oyunları oynayacağımı ve bu oyunların daha çok işlemci...
Geri