Gaming gecesine ait bu sistemde özelleştirme ekranına geldiğinizde -2500 tl fark ile rx 9060xt yapabiliyorsunuz ayrıca sistem ddr5 ve b760 anakart kullanılmış ihtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir bence hiç bu kadar düşük fiyata bu ekran kartlı sistem görmemiştim Sistem Linki...
Dün akşam windows'un rutin ufak güncellemelerinden biri gelmişti bende uyumadan önce güncelleştir ve kapat yaparak cihazımı kapattım şimdi ise açtığımda şifre girdiğim windows ekranında bir sorun olduğunu farkettim hiç birşeye basamıyordum sonra kasadan kapatıp tekrar açtım şifreyi girdim bu...
Yaklasık 3 aydır aldığım sistemi bugün temizlemek için açtım açarken ise bu PCI-e kablosunun pininin çok gevşek olduğunu farkettim kabloyu ekran kartından çıkardığımda ise pin tam olarak kırıldı 2×8 pin bi ekran kartım var bir tane kablo sağlam sadece diğerinde bu kırık oldu ne yapmam gerekiyor...
Sistemim şuanda rx 7700xt + 7600 işlemci fakat valoranta girdiğimdi fps baya düşük gösteriyor ama amd nin kendi yazılımı üzerinde fps 500 ün üstünde görünüyor şimdi gerçek olan değer hangisi oluyor ve neden oyun içinde bu kadar düsük gösteriyor
Yaklaşık 1 saat önce vodefone interneti bağlattık eve ilk 20-30 dk sorunsuz kullanılıyordu fakat simdi UPLİNK İÇİN GEREKLİ ETHERNET KABLOSU BAĞLI DEĞİL.UPLİNK HATTINI LÜTFEN KONTROL EDİN.BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ diye bir hata veriyor internete bağlandığım zaman ne yapmam lazım
İnternet bağlatmak istiyorum, altyapı hızım 100 mbps bende 100 mbps internet bağlatmak istiyorum bunun için vodefone internet müsteri hizmetleri ile görüştüm bana maksimum 50 mbps bağlayabileceklerini söylediler çünkü ellerinde sadece wifi 6 bir modem varmıs ve bunu bağlamak için 1000 mbps şart...
https://www.hepsiburada.com/gamepower-27-sonic-t80-flat-fast-ips-180hz-05ms-qhd-2k-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-p-HBCV000075VB41?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail
bütçeme en uygun olan monitör bu içeriğinde dahili hopörlör olduğu için bunu seçtim aslında sizce nasıl...
Arkadaşlar gaming gen tr den gg9 sistemini almak istiyorum sistemi kesin alacağım sistem ile alakalı bir soru işareti yok kafamda ama gaming gen tr ye güvenebilir miyim sistemi alırken oradan alışveriş yapan var mı bir sıkıntı çıkar mı
Şuan monitör için 7k bütçem var 2k ve 27 inc monitor istiyorum curved olursa daha iyi olur bu ikisini buldum sizce hangisini almalıyım yada bu fiyat bandinda önerebileceğiniz başka monitör var mı
İlk Secenek...
Hayırlı akşamlar arkadaşlar öncelikle kasa için 28 bin tl bütçem var ddr5 ve 2k da akıcı oyun oynatabilecek bir sistem arıyorum ekran kartı konusunda nvidia takıntım yok amd de olur nvidia da farketmez bu şartlarda bir sistem önerebilir misiniz
her şey dahil (kasa,monitör,mouse,klavye,kulaklık vs.) max 35 k bütçem var bu fiyatlara ddr5 ya bulunmuyor yada ekran kartı kaliteli olmuyor acaba şuan ddr4 ryzen 5600 işlemcili bir sistem alinir mi ddr4 kac sene daha goturur beni