Arama sonuçları: *

• Users: Berkays5
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

G24F2 hz sorunuıuuuu

180 hz i kullanamıyorum şuan 165 hz olarak gözüküyor neden acaba?
  2. B

G24F2 monitör HZ sorunu

başlıkta da dediğim gibi monitörü şuanda 165 hz olarak kullanıyorum oc açık ama 180 hz i görmüyor
  3. B

The last of us part I crush

torrent olarak bu oyunu indirdim kurdum açıldı hiçbir problem yok arabayı aldım kazayı yaptım sonra oyun yüklenme ekranına gelip kapandı sonra oyunu tekrar açmaya çalıştığımda oyun açılıyor ana menüye geliyor devam et basınca oyun kapanıyor varmı bir çözüm
  4. B

Kulaklığum uygulamaya bağlanmıyor

öncelikle merhaba bu gün almış olduğum havit b655bt kulaklığımı havit life adındaki uygulamasına bağlamaya çalışıyorum fakat aranıyor diyor kulaklığı görmüyor ne yapabilirim bunun için?
  5. B

İNDİRİM GELİCEK Mİ?.

kara cuma ne zaman gelicek bilgi varmı?
  6. B

Çözüldü✓ Hp laptop yine sorun var

laptopu güvenli moda alıp yeniden başlattığımda hata aldım bilgisayar şifre yerinde takılıp açılmıyor çözüm varmı? 1730650699 hata şu microsoft storeden bir şey indirin diyor.
  7. B

Çözüldü✓ HP LAPTOP ARIZA YARDIM

merhaba bir arkadaşım bana laptopunu gösterdi laptopu açıyor sonra siyah ekran geliyor sol üstte beyaz bir çizgi yanıp sönüyor ekran kartı driver yüklemiş driver görünmemiş yine yüklerken laptop böyle olmuş ben format çözer dedim siz ne diyorsunuz yardım edin.
  8. B

Rampage Nova M4 Kablosuz Beyaz Rgb Ledli Şarjlı Gaming Oyuncu Mouse

bu mouseyi 2 gün önce sipariş verdim salıya kadar elime ulaşır uygun fiyatından tut kablosuz olmasına hoşuma gitti. Sorum şu kullanan varsa nasıl üstün körü anlatabilirmisiniz? https://www.hepsiburada.com/rampage-nova-m4-kablosuz-beyaz-rgb-ledli-sarjli-gaming-oyuncu-mouse-pm-HBC000060T1W1 şu...
Geri