Arama sonuçları: *

1. Ahmet Hmz Yıldırım

Yeni sistem DRAM ışığı yanıyor görüntü yok

Selamlar sistemi bugün topladım açtım birkaç kez VGA ışığı yandı sonra ekran kartını tak çıkar falan yaptım ışık DRAM"e döndü şu an devamlı DRAM ışığı yanıyor fotoğrafını attığım ekrana geldim y tuşuna basınca BIOS'a girdim USB'ye son BIOS sürümünü kurdum başlattım dosyayı tanımladı/onayladı...
  2. Ahmet Hmz Yıldırım

Yardım GİGABYTE M27QA İCE MONİTÖR talep

Merhaba arkadaşlar bu monitörü almak istiyorum birçok bayi distribütör ile konuştum fakat olumlu yanıt alamadım Gigabyte ile de görüştüm e-Support üzerinden onlarda distribütörlerle yönlendirdi hatta Recep Baltaş hocam ile de iletişime geçtim not aldı oda sağ olsun. Eğer sizde istiyorsanız bu...
  3. Ahmet Hmz Yıldırım

11400f ile 5060 ti 2k da kullanırsam darboğaz olurmu

Merhabalar şuan elimde 4060 ti var 5060 ti geçmeyi düşündüm acaba darboğaz olurmu merak ettim YT de video yoktu bununla ilgili
  4. Ahmet Hmz Yıldırım

Yardım İ5 11400f sınır ekran kartı nedir?

Arkadaşlar günaydın i511400f işlemcim var RX ve Rtx ekran kartları serilerinde en yüksek hangi Ekran kartlarını kullanabilirim lütfen söylermisiniz 1080p de oynayacağım Ben normalde RX 6800xt , RX 7800xt veya rtx 4070 istiyorum
  5. Ahmet Hmz Yıldırım

Anakart işlemci pinlerinde hafif eğim var

Günaydın arkadaşlar çok hafif bir eğim var 2 adet pinde sorun olur mu? Normale göre 1mm daha yakın köşedeki pinler.
  6. Ahmet Hmz Yıldırım

İ5 11400f RX 6800 1080 p de nasıldır?

Günaydın dediğim gibi sistemi 1080 p de kullanacağım internette adam akıllı video bulamadım bu kombinasyon ile darboğaz yaşanır mı her şeyi göz önüne alırsak? Rakip kartlar olarak Nvidia almayacağım yayın felan açmıyorum sadece oyun odaklı monitörde 1080p biliyorum ekran kartının hakkı 2k aslında
  7. Ahmet Hmz Yıldırım

Yardım Ekran kartı DP ve hdmı sürümü ile kablo sürüm farkı

Ekran kartım 2.0 hdmı 1.2 DP destekliyor ben bu sürümlerden düşük bir kablo veya yüksek bir sürüm kullanırsam görüntü gelmeme sorunu olurmu lütfen cevap verirmisiniz sinyal alamıyorum monitörden
  8. Ahmet Hmz Yıldırım

Yardım Monitör DP ve hdmı sürümü ile ekran kartı sürümünün uymaması

Arkadaşlar selam monitörümün DP sürümü 1.2 hdmı 1.4 ekran kartı DP 1.6 hdmı 2.0 monitör kutusundan çıkan DP kablosunu kullandığımda 3-4 kere ekran geldi sonra DP sinyal yok hatası aldım buna göre hangi kabloyu ve hangi sürümü kullanmalıyım Monitör; Asus 165 hz 1ms VGA249q1r Ekran kartı; Gigbayte...
  9. Ahmet Hmz Yıldırım

Yeni sistem topladım ekran gelmiyor

Sistemi yeni topladım ilk kez başlatıyorum biosa girdi fanların RGB yanmıyordu onları halletmek için 3-4 kere aç kapa yaptım sistemi klavye ışığı yanıyor ama şimdi görüntü gelmiyor ekran kartından mı kaynaklı ve fanlar çalışıyor ama RGB lerin hiç biri yanmıyor normalde yanıyordu ilk açtığımda
  10. Ahmet Hmz Yıldırım

6 adet ARGB fan dan 1 tane yanıyor

Arkadaşlar thermalright ARGB fan aldım fan kontrolcüsü yok hepsi birbirine geçiyor kablolarla bir tanesini Argb yuvasına taktım Anakartta geri kalan 5 fan dönüyor ama yanmıyor
  11. Ahmet Hmz Yıldırım

Anakarta 2 farklı SSD markası takılır mı

Arkadaşlar iyi akşamlar anakartımda 2 adet M2 SSD yeri bar biri pcle 3.0 biri 4.0 ama markalar fotoğrafda olduğu gibi farklı .Sorun çıkar mı veya SSD di tanımamazlık yapar mı okuma yazma hızları düşer mi ?hiç bilgim yok danışayım dedim 2 adet alacağım tek bir tane istemiyorum
  12. Ahmet Hmz Yıldırım

%60 boyut Türkçe RGB klavye önerisi bütçe 2000tl

Arkadaşlar günaydın bildiğiniz güzel siyah veya renkli (beyaz olmasın ) rgb %60 klavye varmı klavye Türkçe olursa iyi olur
  13. Ahmet Hmz Yıldırım

İ5 11400f rtx4060 550w yeterlimi

Abiler selam buna benzer sorular vardı ama yine sormak istiyorum yetermi yetmez mi diye Psu; MSI mag a550w 80+bronze (yeni aldım) 32 ram thermalright assassin king 120 se kule tipi soğutucu var kasama 6 adet RGB fan takacağım 2 adet M2 SSD almayı düşünüyorum anakartta slotu var bunlar olduğu...
  14. Ahmet Hmz Yıldırım

Yardım 2. El gigabyte gtx1660 süper oc ve i5 11500

Bütçem hem CPU hemde GPU için PC TOPLAMAK İSTİYORUM LÜTFEN Arkadaşlar selam 1660 süper buldum sarı sitede, satıcı 2-3 defa kullanıp PSU yetmediği için kaldırıp kenara koydum diyor. Almadan önce furmark testini yapacağım nelere dikkat etmem gerekiyor testte (fiyat 3500) veya bütçeme uygun farklı...
Geri