Arama sonuçları: *

• Users: Codee1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

PS5 ALACAĞIM YARDIM PLS

Arkadaşlar iyi akşamlar çok kısa sorularım olacaktı. Ben PS5 almaya karar verdim fakat Slim mi alsam Pro mu alsam biraz arada kaldım. Genelde Fifa tarzı oyunlar oynuyorum ama malum GTA 6 da mayıs ayında çıkacak ve PS5 pro GTA 6'yı 60 fps oynatacak vs. deniyor. Sizce uyguna slim alıp geçeyim mi...
  2. C

9070 XT'li Sistem yardım

Arkadaşlar bu attığım linkteki sistem toplanır mı? Parçaları uyumlu mu? Fiyatı vs daha uyguna toplayabilir miyiz tek bir siteden? Bu fiyat bandına 5070 TI'lı sistem toplamak daha iyi olur mu? Yardımcı olur musunuz lütfen? https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/S427RT89
  3. C

Kablosuz mouse tavsiye

Arkadaşlar iyi akşamlar. Kaliteli bir kablosuz mouse almak istiyorum fakat pek bilgi sahibi olmadığım için sizden tavsiye almaya geldim. Beni uzun süre götürecek, scroll tuşu hemen bozulmayacak iyi bir mouse önerebilir misiniz acaba? Herhangi bir bütçe belirtmek istemiyorum siz tavsiye verin yeter..
  4. C

9070 XT'li SİSTEM YARDIM

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben 9070 XT ve 9800x3d işlemcili bir sistem toplamak istiyorum fakat diğer parçaların birbiri ile uyumu ve sistemi soğutmak vs için gereken bileşenler nasıl olmalı bilmiyorum. Bana söylediğim ekran kart ve işlemciden maksimum verim aldıracak bir sistem toplayabilir...
  5. C

65.000 TL Sistem önerisi

İyi geceler 65.000 TL civarına dengeli ve darboğaz yapmayacak sistem toplamak istiyorum. Parçaların birbiri ile uyumu konusunda bilgim oldukça zayıf. Acaba yardımcı olabilir misiniz? Farklı farklı sistem önerilerinizi bekliyorum.
  6. C

Darboğaz sorunu için tavsiyeler

Arkadaşlar sistemimde bazı oyunlarda hangi ayarlarda olursa olsun fps droplar yaşıyorum. Acaba ne yapsam bu sorunu çözebilirim? 2k monitöre geçmek bunu halledebilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum... İşlemci: I5 10400F Ekran Kartı: 3060 TI
Geri