Arama sonuçları: *

• Users: otherworld
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Macbook notebook video edit için uygun mu

Macbook notebooklar da adobe iyi çalışıyor mu? Video edit sağlıklı oluyor mu? Crackli programları açmak mümkün mü?
  2. O

Arkadaşlar acil yardım pc açılmıyor

Pc yi açtığımda bu hatayı veriyor. Klavyeden hiç bir komut işlemiyor. Lütfen acil yardım. Yepyeni bilgisayar 😮‍💨 1737923083 Bios pilini çıkarıp başka pil taktım değişmedi. 1737923303 Asus tuf gaming klavye kullanıyorum. F1 tuşuna macro atamıştım. O yüzden mi f1 çalışmıyor acaba 1737923704...
  3. O

Yardım Hp omen reactor mouse hakkında teknik yardım

dostlar, 3-4 yıldır bu mouse kullanıyorum. windows penceresi içinde, farenin tekerleğini yukarı aşağıya hareket ettirdiğimde, patinaj yapar gibi davranıyor. hızlı hareket ettirdiğimde daha çok yapıyor gibi geliyor. bu durum neden kaynaklanıyor olabilir sizce? optik okuyucu mu kirlenmiştir...
  4. O

Itopyanın iade süreçleri

itopya.com üzerinden klavye satın aldım. ürünü kargoya vermeleri 3 gün sürdü. ertesi gün elimde oldu. klavyeyi almaktan vaz geçtiğim için klavyeyi açmadan aynı gün iade ettim. takip ettim ve ertesi gün ellerinde oldu. tam 5 gündür para iadesi bekliyorum. müşteri hizmetlerine durumu sorduğumda...
  5. O

Arpelia Mobilya Bilgisayar Masası

https://arpelia.com/urun/arpelia-bilgisayar-masasi-sag-sol-yonlu-pc-kasa-rafli-3/ arpelia mobilyanın kendi internet sitesinden üstte paylaştığım bilgisayar masasını satın aldım. Satın almadan önce ölçülerine baktım ve ölçtüm. Gelen ürünü kurduktan sonra bilgisayar kasası yerine sığmadı. İadeyle...
  6. O

En iyi klavye yazılımı olan marka

dostlar, kafayı yemeden önce son çare olarak sizlerden yardım istiyorum. asus klavye iyidir diyerek tuf gaming k3 klavye aldım. malumunuz bu asusun lanet bir armory create yazılımı var. ne yaptıysam, ne kadar silerek yeniden yüklediysem doğru düzgün çalışmıyor. klavyenin kalitesinden memnunum...
  7. O

Asus klavye yazılımı ile sorun yaşıyorum (armoury create)

yeni aldığım asus tuf gaming k3 klavyenin macro atamaları ile sorun yaşıyorum. klavye bu;: https://www.asus.com/tr/accessories/keyboards/tuf-gaming/tuf-gaming-k3/ armoury create yazılımını yükledim. macro atamalarını yaptım. yalnız her bilgisayar yeniden başladığında atadığım macrolarda sorun...
  8. O

Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi İncelemesi

Çok fazla yorum göremediğim için, faydalı olması açısından 1 haftalık kullanım sonrası, kısa bir ön izleme yayınlıyorum. Daha önce mekanik klavye olarak ajazz ak992 klavyesi deneyimlemiştim. Bununla ilgili başlık açarak yaşadığım tecrübelerimi açıklamıştım. Sorunlu olduğu için iade ederek bu...
  9. O

Ajazz ak992 klavye batarya süresi

Bugün elime ulaştı. Bataryasının çok hızlı bittiğini düşünüyorum. %100 den %70 e 2 saatte düştü. Işıkları açık. Kullananlar yorum yazabilir mi? bunun normali nedir? Pili ne kadar süre kullanıyorsunuz? Daha önce 1 ay boyunca pilini kullananlar olduğunu duymuştum.
  10. O

Ajazz Ak992 İzlenimlerim

Öncelikle Daha önce açtığım amazon sipariş başlığını buraya ekleyeyim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/amazondan-verdigim-siparis.1012500/ Büyük kavgalar ve savaşlar sonrasında klavyem teslim edildi. Klavye incelemesini yaparken daha önce, "logitech g213 prodigy" model membran klavye...
  11. O

Amazondan verdiğim sipariş

14 ekimde amazondan ekte paylaştığım klavyeyi sipariş ettim. Satıcı ares adında birisi. 16 ekimde kargoya veriyor. 17 ekim de, kolay gelsin kargo firmasından teslim edeceği ile ilgili mesaj geliyor. evde olduğumu işaretliyorum. yalnız kargo takibini yapmaya çalıştığımda kargo hareketlerini...
  12. O

Çözüldü✓ Sıvı soğutma ve cpu kabloları

Selam dostlar, Sıvı soğutmadan gelen kablo anakartın cpu opt yerine bağlıydı. Cpudan gelen kablo 3 pinli ve aio pump 4 pinli yuvasına bağlanmıştı. Biosta fan hatası Aldığım için kabloları düzeltmek istiyorum. Asusa sordum. Aşağıdaki şekilde açıklama yaptılar. ------ Pompa > cpu pump...
  13. O

Çözüldü✓ asus z790 gaming wifi7 bios hatası

merhaba bilgisayarımı yeni kuruyorum. bios açılırken paylaştığım hatayı verdi. monitör bölümünden cpu fan monitörü "ignore" yaparak windows açılmasını sağlıyorum. konuyu asusa sordum. *bios güncellemesi yaptırdılar. (yapıldı) *sorun çözülmezse anakart pilini çıkartarak yeniden takmamı...
Geri