Arama sonuçları: *

• Users: GGece
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GGece

İPHONE 13 ALACAĞIM HANGİ MAĞAZADAN ALAYIM

arkadaşlar sa iphone 13 alacağım kredi kartına tek çekim olarak hepsiburadada 34k ama mağazada elden teslimde 36k ya satıyolar en sağlamı mağazadan almak diye düşünüyorum turkcellden falan mı yoksa mediamarkttan mı almalıyım
  2. GGece

ZEN BROWSER REKLAM ENGELLEYİCİ NASIL EKLENİR

arkadaşlar braveden zene geçtim ama reklam engelleyiciyi bulamıyorum nasıl bulup ekleyebilirim destek olursanız sevinirim
  3. GGece

Assassin's creed 2 oynarken sanki deprem oluyor

beyler sistem çok iyi olduğu için ekstra frame girip bu saçma görüntüyü yapıyor olabilir mi sanki sürekli deprem oluyormuş gibi 1730045258 60 hz ye sabitlesem bile olmadı düzelmedi 1730045451 sinematiklerde yırtılma olmuyor
  4. GGece

Çözüldü✓ Attack Shark X3 Pro alınır mı beyler

beyler şu an rival 3 kullanıyorum aimime katkısı olur mu ne diyonuz
  5. GGece

OC hakkında ayrıntılı bilgi

arkadaşlar sistem şu şekilde ASROCK A520M-HDV r7 5700x3d Galax GeForce RTX3060 1-Click OC LHR 12GB 192Bit GDDR6 RTX 3060 Ekran Kartı Adata LEGEND 700 512GB 2000MB/1600MBs NVMe PCIe M2 SSD GoodRam DDR4 16GB(2x8GB) 3200MHz oc yapsam ne işe yarar genellikle bu sistemle örneğin valorantta 500...
  6. GGece

Çözüldü✓ r7 5700x3d soğutucu önerisi kasama ve ana kartıma uyumlu olması lazım

Dostlar bugün bilgisayarcıya gittim Kasam: DARK DIAMOND PRO MESH işlemciyi taktık ama soğutucu uymadı. sıvı soğutma denedik vida yerleri denk gelmedi kule tipi denedik vidaları yine denk gelmedi ASROCK A520M-HDV ana kartım budur başka konularda ThermalRight Peerless Assassin önerdiler sipariş...
  7. GGece

Çözüldü✓ A520M-HDV ana kartıma kule tipi soğutucu önerisi

yok mu bu forumda şuna uyumlu bir kule tipi soğutucu önerisi bulunacak bi adam
  8. GGece

Çözüldü✓ Acil Soğutucu önerisi ASROCK A520M-HDV için

Dostlar Dark Diamond Pro Mesh kasam var anakartım ASROCK A520M-HDV bugün 3 tane sıvı soğutma 1 tane kule tipi soğutma denedik uymadı vidaları yerine denk gelmedi allah rızası için bir tane uyumlu soğutucu önerebilir misiniz işlemcim r7 5700x3d mecbur stok fan yetmiyor asla
  9. GGece

Soğutucu anakartıma mı uyumlu olması gerekiyor yoksa kasama mı?

Dostlar selam bugün r7 5700x3d taktırdım kule tipi soğutucu ve sıvı soğutma uymadı kule tipinin vidaları denk gelmedi sıvı soğutmanın da aynı şekilde boşuna para verdim kasam: Dark Diamond Pro Mesh ana kartım ise: ASROCK A520M-HDV acaba ana kartıma mı uymadı soğutmalar yoksa kasama mı...
  10. GGece

Kasama soğutma sığmadı soğutucu önerebilir misiniz işlemcim ryzen 7 5700x3d

Dostlar selam başlıkta yazdım kasam DARK DIAMOND PRO MESH kasayı fiyat performans olarak almıştım işlemcim r5 5500 dü r7 5700x3d ye geçtim soğutucu olarak kule tipi ve sıvı soğutma kullanmak zorundayım ama bugün bilgisayarcıya gittiğimde kule tipi ve sıvı soğutma sığmadı nasıl bir soğutma...
Geri