Arama sonuçları: *

• Users: asiwe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Android Eski telefondaki WhatsApp mesajlarına ulaşabilir miyiz?

Selamlar, babama dün yeni bir telefon aldık. Her şeyi yaptık, sadece WhatsApp kalmıştı. WhatsApp'a numarasıyla giriş yaptık ve giriş yaparken fark ettik ki babam WhatsApp mesajlarını Gmail'ine yedeklememiş. Yeni telefondaki WhatsApp, Gmail'de bir yedek yok dedi ve bir karekod çıkarttı. Bunu...
  2. A

44.000 TL'ye bu sistem sizce nasıl?

Tüm sitelere baktım 16gb 5060ti'lı en mantıklı sistem bu. Direkt en ucuz sistem bu yani. Ama yine de 44.000'e iyi mi sizce? İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7500F MPK 5.0GHz 32MB 6 Çekirdek AM5 İşlemci İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB AMD TL-C12C 4 x 6mm Isı Borulu AMD Uyumlu...
  3. A

Windows 10'da Güncellemeyi Nasıl Kaldırırım?

Arkadaşlar selam, 11.09.2025 tarihinde Windows'un otomatik yaptığı güncelleme yüzünden sorunlar yaşıyorum. Mesela, sağ alttaki tarih ve saate tıkladığımda eskiden takvim açılırdı, artık tıkladığım halde hiçbir şey olmuyor. Sonra, uygulama vs. arattığımız yerdeki fontlar garipleşti ve bunun gibi...
  4. A

8255 liraya 64GB (2x32GB) 6400MHz CL32 DDR5 ram alınır mı?

Arkadaşlar 64gb ram almam gerekiyor. Anakartım ASUS PRIME B650M-R. Bu rami buldum sizce alınır mı? Daha uyguna bulabilir miyim? İlla kit olarak almak zorunda değilim. Tek modül 32gb ram de önerebilirsiniz, iki tane alırım. GSKILL 64GB (2x32GB) Ripjaws S5 SİYAH DDR5 6400MHz CL32 1.40V Dual Kit Ram
  5. A

SolidWorks ve Blender için sistem tavsiyesi

Merhaba, çalıştığım şirkete bilgisayar alınacak toplama veya hazır fark etmez. Blender'da render alınacak ve SolidWorks kullanılacak. SolidWorks'te bazen üstünde binlerce komponent olan elektronik kartların 3 boyutlu dosyalarını açıp o kartları montaj dosyasında kutuların içine koyuyorum ve...
  6. A

Odyssey G5 2K LS32DG500EUXUF vs Philips 27M2N5500/01

Hangisini almalıyım sizce? Rekabetçi oyunları, AAA oyunları ve indie oyunları aşağı yukarı eşit sürelerde oynuyorum. Çok fazla film ve dizi de izliyorum. Bazı insanlar Samsung monitör 32 inç olduğu için rekabetçi oyunlarda rahat edemeyeceğimi söylüyor. Cidden rekabetçi oyunlar için çok mu büyük...
Geri