Arama sonuçları: *

• Users: notpoz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

North Bayou NB F80 bu masaya uygun mu?

Bilgisayar masam Arpelia'nın linkteki modeli. Masanın altında çelik profil var ve monitör tutucunun bağlantı aparatı buna denk gelecek. Tutucuyu sorunsuz şekilde masaya bağlayabilir miyim, 27 inç monitörü taşıma açısından bir sorun teşkil eder mi? Masa
  2. N

Rtx 5070 ti için kasa tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Sistemdeki tüm parçaları aşağıdaki şekilde satın aldım, sadece kasa kaldı. Onun için 4000 TL civarı kasa arıyorum. Evde toz problemi olduğu için toz filtresi lazım. İşlemci 7800x3d, Anakart ASRock b850 riptide wifi Ekran kartı : Gainward 5070 ti phoenix CPU Soğutucu : Arctic...
  3. N

75 bin TL sistemler arasından seçim

Arkadaşlar 75 bin TL bütçe ile kasa topluyorum. Daha çok fps özellikle Valorant oynuyorum. Monitörüm 2k 180 Hz. Buradaki fikirleri de alarak aşağıdaki 2 seçeneğe indirdim. Fikirlerinizi almak isterim. Gerekirse ekleme çıkarma da yapabilirsiniz tabi ki. Inno3d RTX 5070ti 9700x Msi Pro B850-P...
  4. N

75 bin TL kasa toplama tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. 75.000 TL bütçe ile bir kasa toplamak istiyorum. 2K monitörüm ve ekipmanlarım mevcut. O nedenle bu bütçe ile sadece kasa toplanacak. Bileşenleri parça parça alıp toplamak istiyorum ama kasa toplama tecrübem ve bilgim yok. Parçaları aldıktan sonra onun için de destek...
Geri