Arama sonuçları: *

• Users: McGinty
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Kaydettiğim animeyi bulamıyorum

Merhaba arkadaşlar, Instagram Reels’ta bir animeye denk gelmiştim, çok ilgimi çekmişti. Kaydettim sanıyordum ama şimdi bulamıyorum bir türlü. Kısa bir sahneydi: Kısa siyah saçlı, kırmızı gözlü (muhtemelen şeytan) bir kız yolda yürürken düşüyordu. Bizim oğlan da hemen yanına gelip yardım...
  2. M

Öneri Gigabyte B450M-K anakartına 5700x3d takılır mı?

İnternette bu anakarta bu işlemciyi takanı göremedim sizlere soruyorum işlemciyi alsam elimde mi kalır? Bide am5 sisteme geçme isteğim yok şuanlık 5700x3d işimi görür bence kullandığım şuan ki işlemci r5 5600. Valorant fps'imin daha yüksek olacağını umduğumdan bu işlemciyi istiyorum L3...
  3. M

S23U vs S24+ vs S24U

Açıkçası S23u vs S24u arasındaydım birisi S24+ da bakabilirsin demişti. Fiyatlarına göre nasıllar sizce? S23u, S24+ ve S24u arasında fiyat farklarına göre değecek özellik farkları var mı? Kameradır işlemcidir ekrandır. Fikirlerinizi merak ediyorum.
  4. M

Eskiden izlediğim animeyi hatırlayamıyorum

Merhaba. Zaman algımı yitirmiş bulunmaktayım bahsedeceğim animeyi ne zaman nerede izledim inanın hiç hatırlamıyorum. Aklımda kalanları da sizlere anlatacağım eğer bilen ya da fikri olan varsa söylesin uzun zamandır kafamın bir yerinde bu animeyi düşünüyorum. Animenin ana karakteri (kadın...
  5. M

60000 TL AM5 Sistem?

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7700x-sekiz-cekirdek-4-50-ghz-kutulu-fiyati,2120992215.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-a620m-h-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,197688353.html...
  6. M

Öneri 4070 (Ti yada Super) mi 7900 XT mi?

Merhaba. Sistemime ekran kartı be monitör alacağım daha sonra AM5 sisteme geçeceğim. 5-6 aylık bi süre var daha sistemi yükseltmek için bu sürede ekran kartı be monitörün kullanacağım. İşlemcim şuan R5 5600, aklımda ekran kartı için Nvidia mı AMD mi soruları var. Forumlarda 7900XT için güçlü bi...
  7. M

Öneri Ryzen 7 5800X3D için ekran kartı önerisi

Merhaba arkadaşlar. İşlemci ve ekran kartını yükseltmeyi planlıyorum yayın sırasında FPS'imi çok düşük vermeyecek bir sistem istiyordum. Mevcut sistemim AM4 işlemci olarak başlıkta belirttiğim gibi Ryzen 7 5800x3D almayı planlıyorum. Bu işlemcinin hakkı nedir? 17 bin TL civarında RX 7700 XT...
  8. M

Çözüldü✓ Monitör için BENQ mu DELL ALİENWARE mi ASUS mu?

Merhabalar. Monitör alacağım, yayında açaçağım için fps i hzinin altına düşmemesini istiyorum ve tabii ki ghosting olmamasını tercih ediyorum. Takip ettiğim 4 adet monitör var sizlerden ricam panelleri arasındaki farklı milisaniyeleri ve yenileme hızlarına kıyasla fiyatları nasıl, bu paraları...
  9. M

Samsung Odyssey OLED G6 360 Hz 0.03ms 2K monitör alınır mı?

Herkese selam arkadaşlar. Sorum başlıktaki gibidir fakat bu monitöre o fiyat verilir mi gerçekten bilemedim. OLED'lerin genel sorunu burn in'i hepiniz biliyorsunuzdur. Bu riske girmeye değer mi? Bu fiyatı vermek yerine sistemimde işlemciyi Ryzen 7 5800X3D ile değişip monitör olarak da Dell...
Geri