Arama sonuçları: *

• Users: AkifM2009
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AkifM2009

Yardım Yanlışlıkla silinen dosyaları kurtara bilirmiyim?

Merhaba bu gün başka bir klasörü silecekken yanlışlıkla eski telefonun dosyalarını sildim içinde benim için önemli fotoğraflar vardı sonra çok büyük bir hata yaptım recuva ile aynı ssd-ye dosyaları kurtarmayı denedim ama hiç bir dosyayı açamıyorum. Neden böyle bilen varmı açmamın bir yolu...
  2. AkifM2009

YARDIM! Yanlışlıkla önemli dosyaları sildim YARDIM EDİN

Merhaba bu gün başka bir klasörü silecekken yanlışlıkla eski telefonun dosyalarını sildim içinde benim için önemli fotoğraflar vardı ve çok büyük bir hata yaptım recuva ile aynı ssd-ye dosyaları kurtarmayı denedim sonra okudum ki aynı diske yazmak zarar verebilirmiş ssd-de 200 gb boş hafıza...
  3. AkifM2009

A56 tasarımı kötü duruyor

Bence pek iyi durmuyor A55-in arka tasarımı kat kat daha güzeldi. Ekran çerçiveleri bi tık ince olmuş ama ~87%
  4. AkifM2009

Playstation 5 mi PC mi?

Merhabalar elimde Ps4 Pro var ama çok eskidi artık okullar kapanmadan satıp yeni birşeyler almayı düşünüyorum elimde baya fazla oyun var onlarida ayrı ayrı satsam ikinci el ps5 fiyati çıkıyor. Sizce Ps5 mi daha mantıklı yoksa ikinci el toplama sistemmi? Ps5+kol bide oyunlar ps plus fiyatına 3060...
  5. AkifM2009

Bleach izlemeye değer mi?

Selamlar boş vaktimde 3-4 bölüm izleyeceğim uzun soluklu anime arıyorum son zamanlar Bleach-i çok duydum seven arkadaşlarım çok, sizce başlamaya değer mi? Çok filler var diyorlar ama o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Veya başka anime önerisi olan varmıdır?
  6. AkifM2009

Öneri RTX3080 10GB VS RX6800XT 16GB

Merhabalar aynı fiyata 3080 mi yoksa Rx6800xt mi tercih edilmeli? Sadece oyun için ve ray tracing çok önemli değil. 6900xt ler azerbaycanda çok pahali onu önermeyin lütfen. Hem stabillik sıcaklık performans olarak hangisi iyidir?
  7. AkifM2009

2K monitör alınır mı??

Merhabalar yakın zamanda monitor almayı düşünüyorum. Şuan masaüstüm yok ama yazda toplamayı düşünüyorum. Toplayacağım Pc 1080p odaklı (olacak 3070 e yakın ekran kartı kullanacağım) ama onunda ekran kartını 1 yıla falan yükselteceğim. 2K monitörü 1080P kullanırsam görüntüden çok mu fazla...
  8. AkifM2009

Arc B580 alacaklar dikkat!

İntelin yeni piyasaya sürdüğü Arc B580 baya f/p bir ekran kartı gibi gözüküyor ama çok büyük bir sorunu ortaya çıktı. Ekran kartını orta seviye bir cpu ile kullanırsanız (ekran kartının segmentini göz önünde bulundurursanız çoğu sistemde böyle olucak) performansı ciddi bir şekilde düşüyor...
  9. AkifM2009

❌İndirim Bitti! Ps Store Ocak indirimleri oyun tavsiyeleri

Şuanki ocak indirimlerinden alınabilecek 50 oyunu sıraladım 1. God of War Ragnarok 1400TL 2. Spider Man 2 1735TL 3. Cyberpunk 2077 1400TL 4. Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC 388TL Cyberpunk alıcaksanız yanında almanızı tavsiye ederim 5. Resident evil 4 Gold Edition 1050TL 6. Resident Evil...
  10. AkifM2009

A55-den Xiaomi 14T ye gecmek ne kadar mantikli?

1 ay once A55 aldim gayette memnumun arayuzu kamerasi cok iyi bi tek elde tutusu kaba onun disinda gayet iyi. Azerbaycanda suan resmi bi magazada 14t kulaklik hediyesi ile a55 e yakin fiyata geliyor uzerine 100 eklesem aliyorum sizce gecmeye degermi? A55 i kardesime verip 14T alirsam cokmu sorun...
  11. AkifM2009

HALF LIFE 2 STEAMDE ÜCRETSİZ

Half life 2 20-ci yılına özel ayın 18-ne kadar steamda ücretsiz hala da kütüphanenizde yoksa gidin alın https://store.steampowered.com/app/220/HalfLife_2/
  12. AkifM2009

Telefona fazla oyun yüklemek batarya süresini azaltırmı?

A55 kullanıyorum neden oyun yüklediğimi sormayın. Telefona bazı oyunlar indirdim ama batarya sanki zayıfladı gibi hissetdim. Sizce indirdigim oyunlar bataryaya etki ederimi?
  13. AkifM2009

AOC monitörler iyi midir??

Fiyatlara göre bakınca 2K 180Hz Aoc ips monitör 1080p 144 asus monitör fiyatına geliyor sizce alınır mı?? Aoc markasından sorun çıkarmı?
  14. AkifM2009

A55 yavaş çalışıyor gibi

2 Hafta önce A55 almıştım gayette güzel çalışıyor herşeyinden memnunum fakat bu gün niyeyse bi yavaş çalışıyor. Kapattım açtım düzeldi ama ara sıra yavaşlıyor. Samsungu yazılımıyla alakı mı nedir? Yaşayan varmı? Nasıl çözebilirim
  15. AkifM2009

En sevdiğiniz jojo partı hangisi?

Benim için sıralama şöyle 7,6,3,8,4,5,2,1
  16. AkifM2009

Brawl Stars internet sorunu

Mobil veride Brawl stars oynarken oyun 1 saniye donup 1 saniye ilerliyor ne yaparsam yapayim duzelmiyor. Cozumunu bilen varmi?
  17. AkifM2009

A55-de neden uygulama kilidi yok?

Telefonun kendi arayüzünde uygulama kilitleme neden yok? Uygulama indirmek istemiyorum ama bunun çözümü yokmu? En azından kullandığınız iyi çalışan app lock uygulaması önere bilirmisiniz? Ve hayır secure folder tam olarak istediğim şey değil.
  18. AkifM2009

A55-den Xiaomi 13T-ye geçilirmi?

Merhabalar 1 hafta önce A55 aldım. Gayette güzel çalışıyor bataryasıda iyi gidiyor. Fakat kime söylesem keşke Mi13T alsaydın diyor. Babamda eğer A55-i istemezsen kardeşine ver sana Mi13T alırım zaten aynı fiyat(benim ülkemde) dedi. A55-in elde tutuşu baya rahatsız ve kalın. Sizce Mi13T-ye...
  19. AkifM2009

Aynı konuyu bir kaç kez tekrarlarsan Technopat forumdaki gibi sorun olurmu?

Eskiden Technopat forumda dolasirken eski konuyu daha detayli yazdim ve tekrar konu actigim icin ceza yemistim burada oyne bir sorun olurmu? Kurallarda tekrar konu hakkinda yazmiyordu.
  20. AkifM2009

YARDIMM windows 11 kurulumunda install driver to show hardware

Amd Ryzen 7-7730U işlemcili laptopa windows indirirken. İnstall driver to show hardware diyor ne yapayım?
Top Bottom