Arama sonuçları: *

1. S

1000 tl altı bluetooth kulak içi kulaklık in-ear tarzı

şu tarzda tomurcuk tipli fiyat performans 1000tl altı bütçede anc kalıtelı ses surucusu falan olan kulaklık varmı ben redmı buds 6 play modelını buldum en makulu olarak
  2. S

Televizyon önerisi bütçe 20k

smart ve işletim sistemi hızlı ve uzun omurlu bır televızyon arıyorum
  3. S

Office crack lazım 2013 ve ustu

2013 ve ustu kolay kurabılecegım crack offıce gerekiyor
  4. S

Sakal traş makinesi onerısı butce 1.4k

Aklıma oneblade geliyor onu alayım mı yoksa alternatıf onerınız var mı butceye gore
  5. S

Airsoft onerısı butce 4k~

guzel gorunen mumkunse populer modeller den ıc mekanıgı de guzel aırsoft tabanca onerısı
  6. S

Lise Staj defterini okul harici bi yerden alabilir miyim

Lise stajı yapıyorum hala staj defterim yok ve okulda satılan staj defterini mi almm gerek yoksa kırtasiyelerde vs olanları alsam kabul olurmu stajdan cıktıgım vakit okul kapalı oluyor
  7. S

Ortalama kullanım için Raspberry alternatifi?

yazılımla da ugrastıgım ıcın rpi 5 8gb almayı dusunuyorum,aynı zamanda bazen televizyona takıp wındows bılgısayar gıbı kullanabılecegım bazen de sunucuyu çalıştırabilecek bir donanım arıyorum.Aklıma raspberry den baska secenek gelmıyor bu fıyat bandında bu performansı verecek başka donanım bilen...
  8. S

Motor bı anda çekişten düştü tekrar marş basınca duzeldi?

Selamlar,motorum 125 cc hava sogutmalı rks tnt 125 pro.Eve giderken bıraz yol yaptıgım ıcın blok ısınmıstı ve blok ısınınca hafıf böyle çıt çıt çıt sesi geliyordu aldırıs etmıyordum pek ve motor yolda bır anda cekısten dustu tam gaz acıyorum sankı %30 gaz verıyormusum gıbı oldu kenara cektım...
  9. S

Başlangıç motoru drift L vs rk125s

bütçesel olarak yakın oldukları için bu iki model arasında kaldım.Forumda kullananlar var ise kendilerince inceleme ve kullanımı deneyimlerinden sonra alınır mı alınmaz mı araştırmak istedim.İnternette baktıgım sürece rk125 in piyasasının ucuz ve drift kadar hareketli olmaması içime bir şüphe...
  10. S

Öneri 6 Bin tl bütçe kask önerısı

Ls2 çok goruyorum ama ls2 ruzgar alıyor dıyenler var scorpıon 391 gordum ınternette ve tip olark enduro kasklar hosuma gıdıyor ama butce olarak bıraz daha ust sevıyede oldukları ıcın pek dusunmedım onları 5-6 bin arası uzun goturecek konforlu bir kask onerısı bekliyorum
  11. S

5000 Tl bütçeye bu oyun monıtoru alınır mı

MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör https://www.itopya.com/msi-mag-256f-245-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584?_sgm_campaign=scn_ccb7d464ea000&_sgm_source=26584&_sgm_action=click Bu monitör iyi midir? yada bu bütçelerde...
  12. S

Pasaport randevusuna gıtmedım randevusuz alabılır mıyım

gecen carşambaya randevu almıstım gıdemedım sımdı tekrar almaya calıstıgımda alaıyorum 2 hafta ızın vermıyor sıstem bende kendım randevusuz nufus mudurlugune gıtsem alabilir miyim pasaport
  13. S

Kilo almam lazım mass gainer mı cream of rice mı daha etkili

protein ocean 2.5 kg mass gainer https://proteinocean.com/mass-gainer yoksa çok daha ucuz cream of rice mı https://proteinocean.com/cream-of-rice?srsltid=AfmBOoparK3r1Cg4Mps0BIU7Wc92I3Ax1eTD8kTVOadsguwTqsyvqhAv kilo almak için hangisi daha etkili
  14. S

Aj159 pro 8k ayarındayken 2k alıyorum

selamlar, birkaç gün önce aj159pro aldım drıver falan kurdum 8k hz ayarlıyken maks 2300hz alıyorum.Mouse ile dongle arası mesafe 10cm falan İşlemcim i5 12450h laptop işlemcisi ekran kartı onemsız ama 4050 var.Sizce sebebi nedir cıhazla alakalı olabılırmı destege yazayım mı?
  15. S

CS2 packet loss sorunu(1000mbpse rağmen)

turknet kullanıyorum laptopda wifi bağlantısı ile cs2 oynarken packet loss oluyor arabandı 2 tike aldım oyunda ama hala %10a kadar çıkıyor aldıgım download ve upload bu şekilde. yaşayan varmı cozumu nedır?
  16. S

Düşük bütçe (1000tl altı) için gaming kulaklık önerisi

Laptop kullanan bırısıyım oyun da oynuyorum bazen ve artık gamıng kulaklıga ıhtıyacım oldugunu farkettım,sızlerın onerısı varmı kullanan begenen veya kronık sorunlu alınmaz dıyen
  17. S

VXE Mad R vs Atk Blazing Sky F1 Hangisi Alınır

Çok arada kaldım hangisi daha iyi daha kullanıslı https://www.atk.store/products/vxe-mad-r-series-wireless-mouse?srsltid=AfmBOoqzYZGg-tmCK-S22mN9n7OdCjX84VuyGg2xRD-uCP858L8BEzNz&variant=45944994660570...
  18. S

Yardım Vxe R1 vs Darmoshark M3S Pro vs Darmoshark M3 Pro Hangisi Alınır

Selamlar bu 3 mouse arasında kararsız kaldım urunlerın dongle la beraber almayı dusunuyorum sizce hangısı daha iyi kullanan bilenler yardımcı olsun lütfen https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?_pos=1&_psq=vxe+r1&_ss=e&_v=1.0&variant=47501043630273...
  19. S

1300TL oyun için kablosuz mouse önerisi

önerilere açığım şuan corsair katar pro kablolu var bir sıkıntıısı yok yükseltmek için sizlere danışıyorum
Geri