Arama sonuçları: *

• Users: akifdk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. akifdk

Fiyat/Performans 600W PSU Önerisi

RTX 4060 + R5 5600 Sisteme sahibim ve Kernel Power hatası alıyorum. PSU'm Frisby'nin 600w'luk bir güç kaynağı. Sorunun PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, mümkün olan en f/p psu'yu önerir misiniz. (PSU'ya 6 tane fan bağlı + olarak işlemci curve optimizer + auto oc modunda)
  2. akifdk

Hiksemi marka flash bellek bu yazma hızlarına çıkabilir mi?

Windows kurarken lazım oluyor diye hızlı bir flash bellek almak istiyordum, karşıma bu çıktı. Yazma hızı 1545MB/s diyor, burada bir hata mı var? Yoksa gerçekten bu hızlara çıkabilir mi? https://www.amazon.com.tr/dp/B0CY2PWJZG?psc=1&psc=1
  3. akifdk

Rival 600'den Rival 5'e geçilir mi? Mouse önerisi

Uzun süredir Rival 600 kullanıyorum. Mouse'un kronik olarak scroll'u çalışmıyor ve yandaki pedlerin yapışkanları eriyor, uzun süredir kullandığım için alttaki skatezlerde erimeye başladı, yenisini de rival 600 skatezleri satılmadığı için tedarik edemiyorum. Mouse değiştirmeyi düşünüyorum ancak...
  4. akifdk

3.500TL'ye LS2 Rapid 2 alınır mı?

tanıdığım bir yetkili bayi bana özel 3500tl'ye ls2 rapid2 satıyor alınır mı? kuryeyim kask almam lazım başka önerileriniz varsa bütçem 5000tl
  5. akifdk

Rival 600 Skatez önerisi

Hem scroll'u düzeltmek için hem de skatezler eskidiği için yeni skatez almam lazım ancak satan hiç bir yer bulamadım.
  6. akifdk

R5 5600 için pahalı hava soğutma mı, ucuz sıvı soğutma mı?

RTX4060 R5 5600'lı bir sisteme sahibim. İşlemcinin kutusundan çıkan stok fanı kullanıyorum. Bu işlemci için pahalı bir hava soğutma mı almalıyım(Arctic Freezer 36 Duo 1400TL gibi) yoksa ucuz bir sıvı soğutma mı almalıyım? İleride işlemciyi R7 5800x3D ile değiştirebilirim
Geri