Arama sonuçları: *

• Users: LeviN01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LeviN01

ÇİFT MONİTÖR İÇİN ÖNERİ FAZEON MONİTÖR

şuan kullanmak ta olduğum ana monitörüm DELL 25inc 280 hz monitör bunun yanına 27 inc ini alıp ana monitör yapçaktım ama malum fiyatlar uçtu şimdi de aklıma ucuz ama alınabilir olarak gördüğüm FAZEON marka monitör olan ı almayı düşünüyorum fiyatı 3.400 uygun yanına da 2 li monitör kolu alıcam...
  2. LeviN01

Ofis Masası İçin Hava Temizleyici koku Önerisi

Bir Ofiste çalışıyorum ve ofiste fazla kedi var sabah girdiğimde çok kötü kokuyor bu durumdan kurtaracak bi sadece masamı safe e alcak bi hava temizleyici mi desem koku yayan buharmı desem artık siz bilrisiniz ofiste oda kokusu çubuklardan var işe yaramıyor İşten ayrılmak gibi bi düşüncem yok...
  3. LeviN01

Windows Key Hakkında

Böyle bi hata alıyorum ama Bu sorunu nasıl çözerim veya çözmesem sıkıntı olurmu
  4. LeviN01

Havit KB884L Klavye Hakkında

Havit KB884L Klavye yi kullanmaktayım ve çok memnunm ama bi sorun var bu küçük ekranı haraketli yapamıyorum o nu nasıl yapabilirim
  5. LeviN01

AMD Ayarlar Sıfırlanıyor

FC25 oynarken amd ekran ayarlarını hypr rx ten özel e alıyorum genelde ama her bilgisayarı açıp kapadığımda veya oyun oynarken kendi kendine ayarları değiiştiriyor bunu sabit kalmasını nasıl sağlarım diğer oyunlar da bunu yapmyıordu her seferine oyuna girerken almak zor geliyor :D
  6. LeviN01

İpad Ebeveyin kontorlü yapma

Kardeşime Apple tablet alındı ama bu tablete ebeveyin kontrolü nasıl yapabiliriz family link vardı ama androitte daha kolaydı ios olunca bi zor oldu başka bi yolu varmı bunun hatta yapmaya çalışıtyığımda benden kredi kartı bilgilerini istedi para olarak 0 yazıyordu ama güvenemedim artı olarak...
  7. LeviN01

R5 7600 İÇİN SOĞUTMA ÖNERİSİ

r5 7600 Deep Cool AK400 kullanıyorum ama memnun değilim değiştirmek istiyorum aklımda 2 seçenek var [H3 id='Thermalright+Peerless+Assassin+120+Digital+Black+ARGB+TL-C12C-X28-S+V2+120mm']Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB TL-C12C-X28-S V2 120mm[/H3] DeepCool LT720 RGB 360mm...
  8. LeviN01

Steam Oyun Alma konusunda yardım

Steam üzerinden ilk defa oyun alıcam fc25 almayı düşünüyorum bu nasıl oluyor karttan tl cinsinden mi parayı alıyor ne kadar komisyon kesiyor 550 tl ye denk geliyor sanırsam oyun Yanlış Konu üzeriden açmış olabiliirm
  9. LeviN01

Ofis te ÇOK Kedi var Ne yapmalyım

bi ofiste çalıyşıyorum ve akşamları kedileri salıyolar ve kediler masanının üzerine veya sandalye ye veya kavye fare üstüne geziniyor ve tüy döküyor öncelikle bu tüylerden masamı veya klavye fare yi nasıl koruyabilirim artı olarak üstünü örtmek işe yaramıyormuş kediler parçalıyormuş sanırsam...
  10. LeviN01

Udemy Hakkında Yardım !!

Udemy den program alamak istiriyorum ama hiç bi bilgim yok güvenilir mi? kullanan varmı biraz bilgi verebilirmi
  11. LeviN01

Fm 24 İngiltere ligi Hakkında

Norwich le ingiltere ligine çıktım ama ne ucuza aldığım fubolculara çalışma izini çıkıyor epo olarak kaydetmem gerekiyor nede istediğim futbolcuyua istediğim maaşı verebiliyorum param var maaş kullanım bütçesi 4m gösteriyor 5 6 m kadar çıkaıyorum yine oyuncuyua istediği maaşı veremiyorum bu iki...
  12. LeviN01

Ev İçin uygun matkap Önerisi !!

1000 tl yi geçmicek eğer uygunsa biraz daha bütçe aşırtma yapabilirim illa onu alma bunu al dediğiniz olursa matkaplar hakkında sıfır bilgiye sahibim kaç v yeter bilmiyorum evde bi tane kücük var 3.6v yazıyor ama yetmiyor anlamadım yanlış mı yazıyor marka konusunda hiç bi fikrim yok yardımcı...
  13. LeviN01

Tamperli Cam Süngeri

bu işaretlediğim yerde sünger var koruma gibi bi tarafta var diğer tarafta yok nerden temin edebilirim veya kendim yapmak istesem ne diye geçiyor yardımcı olabilirmisniz Kasam Ressimdeki Kasa DeepCool CC560
  14. LeviN01

Siz Olsaydınız Ne Üzerinden Dükkan Açardınız

Bir Dükkan Açmak istiyoruz ama ne üzerine olcağını karar veremdik siz olsanız veya böyle bi şansınız mı diyim artık elinzide böyle bi şey olsa ne üzerine dükkan açardınız Fikrinizi paylairsanız sevinirim Dükkan Kira olacak öyle aman aman büyük olmasına gerek yok Güzel bi yer bulduk oraya...
  15. LeviN01

3 oyun arasında kararsızım

Steam Hesabımda 11 dolar var Detroit Farcry5 bide subnatica olarak 3 oyun belirledim kafamda ücünede şuan yetiyor indirimler le birlikte Şimdi Subnatica Epic Games Bedava verme olasılığı varmı bi yerde görmüştüm sızıntılarda verebilme şansı var diye vericekse Detriot alıp Farcry 5 i epicten...
  16. LeviN01

mouse Pad Nasıl Temizlenir ?

Başlıkta gördüğünüz gibi mousepad nasıl temizlenir Kullandığım mousepad https://www.hepsiburada.com/helixsun-mouse-pad-buyuk-boy-gaming-oyuncu-uyumlu-xxl-90x40-cm-eborsisk-p-HBCV000050S1UD
  17. LeviN01

Öneri F/P AKILLI SAAT ÖNEREBİLİRMİSNİZ

1000 TL ALTINDA F/P AKILLI SAAT ARIYORUM KARE OLURSA İYİ OLUR VARSA LİNK ATARMISINIZ
  18. LeviN01

Akım Koruma Uzatma KABLOSU

bizim burlarda elektirik gitmediği için şimdilik bütçem kısıtlı olduğu için akım korumları uzatma kablosu aldım ama bunun anahtarını hangi durumlarda kapatmam gerektiğini bilimiyorum bilen biri yardımcı olabilrimi artı olarak şuan kullandığım anahtarlı uzatma kablosunu hergece yatmadan...
  19. LeviN01

Yardım Game Power Kia Titanium Driver Sorunu Yardım acill

Bu kulaklığı kullanan varmı varsa driver ı nasıl çözdü Driver hata veriyor https://gamepowerpc.com/headset/kai-titanium
  20. LeviN01

Msi Thın a15 alınır mı?

İtopya İndirimde https://www.itopya.com/msi-thin-a15-b7ve-076xtr-amd-ryzen-5-7535hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4050-6gb-156-full-hd-144hz-free_u25369#bTableUrunDetay alınır mı? ?
Geri