Arama sonuçları: *

• Users: JaeSun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. JaeSun

Ultra 5 245KF ve 9060XT'li setup 1080P Darboğaz yaşanır mı ?

Konu başlığındada gördüğünüz üzere 2'li kombinasyonda 1080p oyunculukta ultrada herhangi bir darboğaz olurmu yoksa kusursuz dengelimi çalışır?
  2. JaeSun

İ5 14600KF Mi Yoksa Ultra 5 245KF 'mi ?

Başlıkta gördüğünüz üzere arkadaşlar sizce hangi işlemci daha iyi :)
  3. JaeSun

Yardım Raijintek Cratos Lite 850W 80+ GOLD ATX 3.1 PCIe 5.1 Alınır mı ?

https://www.teknobiyotik.com/raijintek-cratos-lite-850w-80-gold-atx-3-1-pcie-5-1-siyah-guc-kaynagi-0r30b00037.html?ref=akakce&v=1.50.2 Yukarıdaki sitede bulunan güç kaynağı sizce alınır mı arkadaşlar. Ryzen 7 7800x3D - Rx 9070xt 'li bir sistem dizdim herşeyi aldım fakat psuya fazla bütçem...
  4. JaeSun

Akvaryum kasa fikri Lütfen girip yorumlar mısınız :))))

Herkese selamlar arkadaşlar yeni sistem topluyorum sistemim şu şekilde olacak Ryzen 7 7800x3D - Rx 9070XT ve x870 Atx anakart akvaryum kasa planlyıorum fakat kararsız kaldım. Birinin Fanlarında RGB var diğerinde yok siz olsanız hangisini tercih ederdiniz 1 mi 2 mi :)
  5. JaeSun

Gigabyte b850 gaming wifi alınır mı?

Görseldeki anakart alınır mı bütçe 8k arkadaşlar
  6. JaeSun

B840M anakart B650M den iyi mi??

Arkadaşlar soru başlıktaki gibi Msı Pro B840m-p anakart alıcam fakat b650den düşük olduğunu belirtiyorlar doğru bilgi mi yanlış bilgimi
  7. JaeSun

Ryzen 9 9900x VS i9 14900K sizce hangisini almalıyım?

Herkese selamlar, üst seviye bir hem iş ( render,photoshop,unreal engine) gibi programlar kullanmak için hemde oyun oynamak için bir işlemci almış olsanız Ryzen 9 9900x mi tercih ederdiniz İ9 14900K 'mı ? Ryzen 7 7800x3D belirtmeyin çoklu çekirdeğin benim için önemi var projem sadece oyundan...
  8. JaeSun

Yardım Xioami Poco X7 Pro Fiyatı nasıl?

Arkadaşlar merhaba herkese, Poco x7 Pro TR garantili fiyatlarının 23.5k 24k dan başladığını biliyoruz fakat aşağıda bıraktığım ilanda 19kdan TR garatili ürün sattığını belirtiyor ve bakıldığında satış puanlarıda iyi sizce güvenilir mi satın alsam bi sorun çıkar mı? 2. sorum ise poco x7 pro...
  9. JaeSun

Yardım Corsair void elite VS Logitech g733

Başlıktada belirtmiş olduğum üzere 2 kulaklık arasında kararsız kaldım. 2'sinden birini alacağım fakat hangisini almalıyım. Nedeniyle birlikte yardımcı olur musunuz.:blobdance:
  10. JaeSun

Galax 4070 Super Mi ? - MSI Ventus 4070 Super mi ?

Arkadaşlar 2'sinden birini satın alacağız fakat kararsız kaldık sizin yorumunuz hangisi olurdu ? Teşekkürler. Farklı kart veya 5070 önerisinde bulunmazsanız sevinirim.
  11. JaeSun

2K Oyunculuk ve yayın için 4070 Super mi 7900XT mi ?

Soru konu başlığında olduğu üzere 2K Oyunculuk ve yayın için 4070 Super mi 7900XT mi ? arkadaşlar nedenleriylede yazarsanız çok sevinirim teşekkürler:)
  12. JaeSun

MSI MAG FORGE 120A Kasası FAN Hakkında Fikir istiyorum.

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim kasaya sahibim. Kasayı aldığımda üsttede 2 fanla totalde 3 ön 2 üst 1 egzoz olmak üzere totalde 6 fanla geldi. Bende sıvı soğutma taktığım için üstteki 2 fanı çıkarmak zorunda kaldım 2 fan boşta kaldı. Sorum şu arkadaşlar elimde kalan 2 fanı power üstünde...
  13. JaeSun

MSI Ventus 4070 Coil whine hakkında

Herkese merhaba arkadaşlar, Perşembe günü yayınlanan MODART-Fast sistem dahilinde itopyadan Ryzen 5 7600 ve Msi ventus 2x 4070 kartlı bi sistem aldım. Sistem bugün elime geçti 2 günde hemen teslim ettiler. Neyse oyun yükledim girdim ve oyuna her girdiğimde Kasadan cızırtı sesi gelmeye başlıyor...
  14. JaeSun

Hawk Fab Serisi İle C Serisi arasında Fark nedir ?

Merhabalar herkese iyi forumlar arkadaşlar sorum şu daha önce Fab V4 kullanmıştım fakat C4 serisini gördüm siyah ve kırmızı renk uyumunu her zmn uyumlu bulmuşumdur ve gözüme çok güzel gözüktü. Bu sefer tercihim bu olacak gibi fakat kalitesi FAB V serisinde düşükmüdür herhangi bir konuda farkı...
  15. JaeSun

Anakart ve işlemci MHZ Değeri ( Soru)

Şimdi şöyle bir sorum olacak arkadaşlar anakart gösterdiği mhz değeri 5600mhz, ramler ise ddr5 5600mhz fakat işlemci i5 13400f intel sayfasında desteklediği max hız 4800mhz gösteriyor. XMP açık olduğu halde bile 5600 mhz almıyor 4800 alıyor max neden böyle anlamadım. Ryzen 5 7500f li...
  16. JaeSun

Sıvı soğutucu Hakkında (Deepcool , Thermalright?)

Herkese merhaba arkadaşlar sıvı soğutucu alacağım fakat 3 model arasında kararsız kaldım. Bütçem 2bin ve üstüne çıkamıyorum lütfen XX ürününü alın daha iyidir olarak tavsiye vermeyin tam 2bin lira olarak bütçe ayırabildim. Atladığım 2 bin liraya kadar farklı sıvı soğutucu varsa elbette...
  17. JaeSun

KonsolKing Firmasından alışveriş yapan var mı ?

Herkese merhaba arkadaşlar, Konu ismindende belirttiğim üzere KonsolKing firmasından playstation 5 slim digital almayı düşünüyorum. Daha önce alışveriş yapan oldumu . Parayı önden göndereceğim için sormaktayım sıkıntı çıkar mı acaba
  18. JaeSun

Ryzen 5 5600 - Rtx 4060ti Mi / Ryzen 7 5700x - Rtx 4060 mı ?? Fikir belirtiniz.

Başlıkta belirtmiş olduğum üzere Ryzen 5 5600 - Rtx 4060ti Mi / Ryzen 7 5700x - Rtx 4060 mı 2 sistem arasından hangisini tercih ederdiniz ve neden ? Lütfen farklı sistem önerisi yada farklı parça belirtmeyiniz. Konu sadece bu 2 sistem üzerinden olmasını rica ediyorum.
  19. JaeSun

14 gün iade süreci 14.günü kapsar mı??

Almış olduğum ekran kartını geri gönderdim fakat firma elimize 14.gün ulaştı diyor 14.günü kapsıyor mu yasal hakkım olarak yoksa 13.gün son mu ayrıca kargoya verişim 13.gün imiş onların eline geçmesi 14.gün olmş teslim alınan tarih mi baz alınır kargoya verdiğim tarih mi bilen lütfen yardım
  20. JaeSun

Yardım Gaming.gen ekran kartı iadesi hakkında

Herkese merhabalar arkadaşlar, başlıkta belirttiğim üzere gaming.genden hazır sistem olarak değil sadece ekran kartı alıp 14 günlük yasal süreç kapsamında iade eden oldumu. Olduysa iadeyi kabul ettiler mi yoksa zorluk mu çıkarttılar?
Geri