Arama sonuçları: *

• Users: Chugatie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Chugatie

Öneri 30 - 40 bin TL Arası Telefon Önerisi

Merhabalar, bütçe aralığım başlıkta belirttiğim gibi fakat çok kararsızım, S24 ve S25 FE arasında kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı. Onun dışında da Xiaomi 15T ve Nothing Phone 3 de güzel gözüküyor. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Aklınızda başka model varsa yazabilirsiniz, sürekli...
  2. Chugatie

Ryzen 5 8400F'den 9600x'e geçmeye değer mi?

Merhabalar, bilgisayarımda Ryzen 5 8400F işlemci bulunmakta. Bildiğiniz üzere çok da iyi bir işlemci değil. L3 Cache'i çok düşük. Cyberpunk'da, özellikle yeni DLC haritasında ciddi bir şekilde "CPU bottleneck" yaşıyorum. Sizce 9600X'e geçmeye değer mi? Yoksa biraz daha bekleyip hem daha iyi bir...
  3. Chugatie

Çözüldü✓ Ölü Piksel mi, Sıkışmış Piksel mi?

Merhaba, Çarşamba günü Vatan Bilgisayar'dan ASUS VG249QL3A model monitör aldım. Monitör orada test edildi, herhangi bir ölü piksel görülmedi. Test yapılırken ben de oradaydım. Bugün oyun oynarken, oyunun siyah kısmında bir nokta fark ettim. Ölü piksel testi yapınca ise sadece siyah ekranda bu...
  4. Chugatie

Çözüldü✓ Asus Prime B650M-K ve Ryzen 5 8400F Görüntü Gelmiyor

Merhabalar, Asus Prime B650M-K anakartı aldım. İçinde eski BIOS vardı ve sistemi birleştirdiğimde görüntü gelmedi. BIOS Flashback ile güncelleme yaptım fakat yine görüntü yok. Sizce sorun nerede olabilir? (İşlemci fanı açılışta çok hızlı çalışıyor, sonra geri yavaşlayıp bir süre sonra bazen...
Geri