Arama sonuçları: *

1. asuramerlin

Yardım İSTANBUL MİSAFİR KABUL EDEN OTELLER

İstanbul pendige yakın misafir kabul eden otel bilen var mıdır?
  2. asuramerlin

Yardım Fiber Altyapı İçin Nere Başvuru Yapabilirim

Taşınmayı planlıyorum. Şu anki internetim 1000 Mbps, fakat taşınacağım konum en fazla 54 Mbps imkân sunuyor. Fiber altyapı için nereye başvuru yapabilirim ve sonuçlanır mı?
  3. asuramerlin

Yardım Valorant Çöküyor Yardım

Valorant’ta oyun esnasında birden monitörümün renk ayarları bozulmaya başlıyor. Ardından oyundayken ekranım kapanıyor; PC çalıştığı hâlde kapalı gibi görünüyor.Arkadaki müzik ekran kapandıktan 15 20 saniye sonra kapanıyor.Kasanın ışıkları ve fanı dönüyor ayrıca ekran kartının yeşil ışığı da...
  4. asuramerlin

Yardım Discord da seste olmayınca Valorant çöküyor

Discord'da seste olmayınca Valorant çöküyor; ekran kapanıyor ve bilgisayar donuyor. Yardımcı olur musunuz?
  5. asuramerlin

Yardım Güvenlik Kamerası Önerisi

Güvenlik amaçlı iki tane kamera almayı planlıyorum. Güneş enerjili olmaması lazım çünkü güneş alan bir yerde değil. Yardımcı olur musunuz?
  6. asuramerlin

Kredi kartımdan harcama yapılmış onay gelmedi

Kredi kartımdan harcama yapılmış onay kodu gelmeden işlem gerçekleşmiş.Onay kodunu gelmesini istiyorum bunu nasıl halledebilirim?
  7. asuramerlin

Yardım Where Winds Meet Türkçe Yama

Ytde videosu var fakat dosyayı bulamadım yardımcı olur musunuz ?
  8. asuramerlin

Yardım Valorant Oyun Donma Ve Monitör Kapanma Sorunu

Valorant oynarken oyun bir anda donuyor. Bilgisayarda hiçbir işlem yapamıyorum. Yaklaşık 1 dakika sonra monitörün ekranı gidip tamamen siyah oluyor ve monitör kapalıymış gibi turuncu ışık yanmaya başlıyor. Monitörü kapatıp açsam da ekran gelmiyor ve turuncu ışık yanmaya devam ediyor.
  9. asuramerlin

Steam İstedigim Monitörden Oyun Nasıl Oynarım?

Çift monitör kullanıyorum steamden istediğim monitörden nasıl açabilirim?
  10. asuramerlin

Yardım Monitör Hz Seçeneklerini Silmek

Valo oynarken oyunu sürekli 4:3 yapıyorum her seferinde hz ayarlarını yapmak bi süre sonra sıkıyor bunları silmenin bi yöntemi var mıdır?
  11. asuramerlin

Çözüldü✓ Monitörden Ses Gelmiyor AOC 24G42E

Yeni bi monitör aldım https://www.itopya.com/aoc-24g42e-24-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28299?srsltid=AfmBOorhFTGAUr48SRKOgd5qwxAtl0QpcIygOvVg5TqKlpYpbFpv-zB4 dahili hoparlörü var fakat ses ayarlarından seçmeme rağmen ses gelmiyor (dpi ile bağladım)
  12. asuramerlin

Yardım Srk 125R Yağ Önerisi

SRK125R motoruma ne yağ koyabilirim ?
  13. asuramerlin

Bu Eldiven Yeni Yönetmeliğe Uygun Mudur?

https://www.trendyol.com/fenomen-motor/birinci-kalite-yazlik-kisa-motosiklet-eldiveni-p-840084718?adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&adjust_campaign=product_free_202511917_TR&adjust_adgroup=45779655&link_contentid=840084718&utm_campaign=840084718&utm_medium=product_free&utm_s...
  14. asuramerlin

Bu Monitöre Stand Takılır Mı?

Baya ucuz geldi ama stand takmak istiyorum buna nasıl takabilirim veya takılır mı ...
  15. asuramerlin

Yardım Thunderstore Mod Manager Güvenilir Midir

Peak için mod yapmak istiyorum yt de bi video var bu uygulamayı kullanıyor güvenilir midir daha önce kullanmadım
  16. asuramerlin

Steam Aile Hesabı olmuyor

Steam arkadaşım aile hesabın katılamıyor hatayı altta yazdım Aile daveti kabul edilemedi. Steam aktivitenize göre bu ailedeki diğer üyelerle aynı hanede olmadığınız belirlendiğinden, an itibarıyla bu Steam ailesine katılamazsınız.Aile daveti kabul edilemedi. Steam aktivitenize göre bu ailedeki...
  17. asuramerlin

Yardım TruckersMp Bu tır ban sebebi mi ?

Master team mod paketinden aldım tırı ve dorseyi (mod adı:Master team mod pack 34 olması lazım) kodlu bi tır
  18. asuramerlin

Android Telefon şarjtayken usb uyarısı çıkıyor arabada veya powerda şarj olmuyor

Telefon şarjtayken usb uyarısı çıkıyor arabada veya powerda şarj olmuyor Telefon: Redmi note 9 pro
  19. asuramerlin

Yardım VALORANT DONUYOR ACİL YARDIM

Valorant'ta oyun esnasında donma sorunu yaşıyorum. Bütün işlevler duruyor, PC’yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. 4-5 gündür bu sorunu yaşıyorum. 1 hafta önce format atmıştım; acaba formattan kaynaklı olabilir mi? Ekran donduktan sonra kulağıma bazen 3 kere “bip bip bip” sesi geliyor. Belli...
  20. asuramerlin

Pc Her Açıldığında Cmd Açılıp Kapanıyor

Başlıktada belirtildiği gibi pc her açılıp kapandığında cmd açılıp kapanıyor
Geri