Arama sonuçları: *

• Users: Muffasa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Cpu sıcaklığı lolde 90 derece

yeni pc topladım r5 7600x işlemcim var phantom spirit soğutucu kullanıyorum . pcyi açar açmaz goodbye dpi blitz gibi uygulamalar yükledim acaba mining vs mi yapıyorlar, işlemciyi yarenbilgisayar diye bir yerden almıştım nakitle sorun o mu acaba yardımcı olabilir misiniz. lolde 90 derece şuan pc...
  2. M

İşlemci occt testinde 95 derece

Yeni pc topladım r5 7600x işlemcim var ,occt testini extreme moda alıp başlattım 95 dereceyi gördü sebebi nedir acaba phantom spirit kullanıyorum macunu da şu şekil sürdüm,yardımcı olur musunuz normal değil sanırım bu değerler(işlemci boşta 44 derece falan opera blitz ve lol açık).
  3. M

Yeni pc biosta usb görmüyor

yeni pc aldım 2 ssd taktım windows 10 u da usbye attım biosta usbyi görmüyor
  4. M

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ALDIM TF7 TERMAL MACUN ÇIKTI HEPSİNİ SIKMALI MIYIM

TF7 MACUNU NEKADAR SÜRMELİYİM HEPSİNİ BİTİRMELİ MİYİM
  5. M

Soğutucuyu kasaya monte edemedim

Thermalright Aqua Elite 360 sıvı soğutucum var ve gametech v2 kasam var ölçüleri ucu ucuna kasaya uymuyor sanırım yada ben yapamıyorum ne yapmalıyım
  6. M

Sıvı soğutma montaj videosu

sıvı soğutma montajı için izleyebileceğim video önerir misiniz
  7. M

Pc topladım 3 kabloyu nereye takacağımı bulamadım

pc topladım yeni kurulumunu yapıyorum falak bazı kabloların yerini bulamadım, bu videoyu izliyorum bazı kablolar yok videoda GDV kablosu gibi asus prime b650 m-r anakartım. yardımcı olur musunuz görseldeki 3 kabloyu bağlayacak yer bulamadım 3 pinli arada 1 pin boşluk olanı 5wluk yere bağladım ...
  8. M

Anakart kırık geldi bıos_flbk

yeni anakart aldım anakarttaki bıos_flbk çıkıntısı kırık geldi iade etmeli miyim
  9. M

ANAKART MONTJI VİDALARI

yeni pc topladım prime b650m-r anakartı aldım içinden vida çıkmadı, kasanın içinden birsürü vida çıktı eğer o vidaları kullanmam gerekiyorsa hangi vida ile anakartı kasaya sabitleyebilirim yardımcı olur musunuz.
  10. M

Yeni Bilgisayar Sistemi Kurulumu İçin Tavsiyeler

yeni sistem topladım kurarken nelere dikkat etmem gerekiyor veya izlemem gereken bir video var mı . daha önce hiç toplamamıştım kablolama yağmamıştım.
  11. M

Rampage psu alınır mı

rampage 750w psu aldım çok kişi kötü yorumlar yapıyor , bende o psu yu almıştım acba iade etmeli miyim r 7800xt ekran kartım ve r5 7600x işlemcim var. acaba iade edip üstüne para koyup farklı bir psu mu alsam yorumlarınızı bekliyorum .
  12. M

Çözüldü✓ HANGİ CPU SOĞUTUCUSUNU KULLANMALIYIM

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB ve Cooler Master MasterLiquid ML240L arasında kaldım yardımcı olur musunuz sıcaklık değerleri arasındaki farkı kestiremiyorum görüntüyü önemsiyorum. bazıları phantom spirit bundan daha iyi soğutur diyordu, işlemciye oc yapmayı düşünüyorum . R5 7600X VE...
  13. M

Bütçeye uygun kasa-psu önerisi

7800xt ve r5 7600 işlemcim var kaliteli bir kasa-psu ikilisi arıyorum kalitesi benim için önemli 4-5 civarına çözmek istiyorum eğer f/p oranına değecek şekildeyse 6kya da çıkılabilir
  14. M

Çözüldü✓ 5000tl kasa ve psu önerisi

5000tl civarı bütçeye daha az olursa daha güzel olur kaliteli üzmeyecek kasa ve psu arıyorum
  15. M

Fanların soğutma değerleri

işlemci fanlarının soğutma değerlerini puanlayıp değer veren bir sayfa vardı bilen atabilir mi acaba
  16. M

Çözüldü✓ Pc topladım fikrinizi merak ediyorum

yorumlarınızı merak ediyorum 40k civarı bütçe ile böyle parçalar topladım gayet fp olduğunu ve bu bütçede iyi olduğunu düşünüyorum, aşağıya linklerini ve tek tek adlarını bırakacağım. AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci...
  17. M

7800xt li pc toplama tavsiyesi

am4 soket bilgisayarımın anakartı bozuldu ekran kartımda bozuk olduğu için direkt pc toplamayı düşünüyorum, 7800xt 32gb ram dramlı iyi bir ssd li f/p sistem toplayabilir miyim 40-45k civarına, eski sistemimin üstüne sadece psu ve ekran kartı alıp 2,7 kya am4 abi anakart ta alabilirim ama...
  18. M

Anakartın kutusunu bulamıyorum yeni soğutucu aldım

soğutucuyu takarken bir aparat gerekiyormuş anakartın kutusundan çıkıyormuş onu bulamıyorum nasıl monte edeceğim ve o parçayı nereden tedarik edebilirim. amd anakart kullanıyorum dark freezer x123 aldım
  19. M

Çözüldü✓ Psu önerisi 650-750w

r5 5600 işlemcim var 7800xt ekran kartı almayı düşünüyorum 500w psu m var, psu almam gerekiyor psu önerisi yapar mısınız kaliteli sorun çıkartmayacak 750w düşünüyorum
  20. M

Kulaklık aldım adaptörü nasıl almalıyım

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-7-1-77z45aa-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,301547770.html bu kulaklığı aldım ama bilgisayarda bluetooth yok naısl bir adaptör almalıyım...
Geri