Arama sonuçları: *

• Users: syexd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

F/p şarkı dinlemelik kulaklık

pek bir bütçe yok o yuzden ne kadar ucuz o kadar iyi telefondan sarki dinlemelik arama yapmalık
  2. S

1000-1500 tl fc26 ve hikayeli oyun oynamalık gamepad önerisi

Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi urunu arıyorum
  3. S

Pc için gamepad önerisi

selamlar dostlar daha yeni sinirden kolu kırdım fc26 için kol arıyorum...
  4. S

Fiyat performans fare arıyorum

FPS oyunları oynamayı seviyorum alabileceğim ucuz ve iyi fareleri önerebilir misiniz max 500 tl
  5. S

Oynaması Saran Oyun Önerisi

Valorant oynarken akıl sağlığımı kaybettim ve sildim valorant gibi işten geldiğimde girip bi iki el atıp kafa dağıtıcağım bir oyun var mı acaba cs2 ve marvel rivals düşünüyorum
  6. S

FC25 ve PC için 1k ya gamepad önerisi

Platoon diye bi dandirik kol ile oynuyorum el ağrıtıyor ve istediğimi pek yapamıyorum fc25 veya hikayeli oyunları oynayabileceğim bir gamepad arıyorum.
  7. S

150 gb lik boş alanım var hangi oyunu oynamalıyım

150gb boş alanım var beni saracak oyun arıyorum. Ayrıca diablo 4 oynamayı düşünüyorum oynayanlar bir fikir verebilir mi oyun sarar mı?
  8. S

Konusu önemsiz oyun önerileri

Sizin çok sevdiğiniz oyunları yazar mısınız oynamak istiyorum
  9. S

Secure boot enabled olmuyor

valorant oynamaya çalışıyorum fakat sürekli vanguard oyundan atıyor galiba secure boot açık olmadığından imiş yardım edebilir misiniz 1729015118 lenovo loq 15IRH8 kullanıyorum
  10. S

oyun oynanabilecek telefon önerisi

telefondan sık sık oyun oynuyorum ne almalıyım 1728915709 poco x6 pro düşünüyorum
  11. S

laptop için mousepad ve mouse

https://www.hepsiburada.com/game-x-xxl-90x40-cm-oyuncu-mousepad-siyah-p-HBCV000016BRSL?magaza=Game-X bu alınır mı
  12. S

ucuz ve iyi bir kulaklık

yeni gaming laptop alacağım ve ayrıca kulaklık arıyorum https://www.trendyol.com/jbl/tune-t510bt-siyah-wireless-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik-p-131099093 bunu hem oyun hem dışarıda da kullanmak için olur mu pek bilgim yok
  13. S

gaming laptop arıyorum

gaming laptop arıyorum...
Geri