Arama sonuçları: *

• Users: kronoS58
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

OBS Video Kalitesi Kötü

Selamlar, BF6 videoları çekmeye başladım biraz denemeden sonra en iyi kaliteyi bu şekilde aldım ancak videoyu render alıp youtube'a yüklediğimde görüntü çatışma sekanslarında çamurlaşmaya başlamış. Kendi monitörümde 1080p acaba bir ayarı farklı mı yaptım bilen yardımcı olabilir mi? Ayrıca...
  2. K

Öneri Irl yayın için Action kamera önerisi

Amacım irl yayın yaparken 2 şekilde bu kamerayı kullanmak; dolaşırken yakama iliştirerek, araba sürerken cam tavan ya da ön cama takarak yayın yapmak. Biraz araştırma yaptım DJI Action4 uygulaması vs ile güzel bağlantı olanağı sağlıyor gibi ancak şu an bütçem dışında kalıyor. Düşük bütçede...
  3. K

Araç İçi Tam Tavana Tripod Önerisi

Şekildeki gibi bir tripod arıyorum, açıkcası telefonu buraya takıp yayın açmak için öneri var mı?
  4. K

Elektrikli Araçlarda Kasko ve Sigorta Fiyatları Hk.

Düşük matrahtaki arkadaşların kasko ve sigorta ücretlerini merak ediyorum. Kaskolar benzine göre biraz daha pahalı diyorlar net bir rakam göremedim internette
  5. K

Hyundai Ioniq 5 ve 6 2026 Model Hk.

2026 Modellerin ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı? Birçok yere baktım ancak herhangi bir bilgi paylaşılmamış gibi. 5 almayı düşünüyorum
  6. K

4070TiSuper ve PS5 Pro için Monitör Önerisi

Selamlar, Güncel monitörlerim 24,5' 360hz 1080p ve 27' 144hz 1080p. 27 inc olanı değiştirme gibi bir düşüncem var. GTA6 için PS5 Pro alacağımdan hem de ekran kartımın el verdiğince 4k ya da 2k monitor almak istiyorum. Bütçe 15k civarında olacaktır, sizce 2k iyi model mi yoksa 4k kötü model...
  7. K

GTA6 için PS5 Pro alınmalı mı?

Selamlar, Daha önce hiç ps sahibi olmadım, ekosistemini hiç bilmiyorum. Çıkacak olan (!) gta6 için alıp kenarda tutma fikrim var. İthalatçı garantili ps5 pro almayı düşündüm, slim ya da normal kasadan daha iyi olacağını varsayıyorum. Sizce hangi kasa alınmalı, firsatlarla vs en ucuz hangi...
  8. K

Fenerbahçe Youtube Videosunda Çalan Şarkı?

11:47 'den itibaren çalan şarkıyı bir türlü bulamadım. Kaç defa Shazam'la denememe rağmen doğru bir şey veremedi. Zaman ayarlı video linki:
  9. K

Klima Kurulumu için Destek

Airfel klima aldım, bunun kurulumu için Airfel'in hattını mı aramalıyım yoksa bulunduğum ilde bulunan Daikin bayileri mi arıyım? Kurulum sırasında vakum vs işlemleri mutlaka olsun vs gibi telkinler okuyordum onun için sormak istedim.
  10. K

Yazlık Ev için Hangi Konumu Seçersiniz?

Yazlık müstakil villa alma şansınız olsa hangi bölgeleri seçersiniz, neden?
  11. K

12.000 BTU Klima Önerisi

30m^2 salon için soğutma amaçlı klima almak istiyorum. 18 mi alsam diye düşünüyordum da tam sınırda diye ekstra masrafa girmeden 12.000'e karar verdim. Daikin'in alt markası Airfel ya da Baymak'ın modellerini düşündüm. Bilgisi olan, yardımcı olabilecek varsa müteşekkir kalırım...
  12. K

Turkcell Esim Mobile Uygulamada Var mı?

Yurtdışı cihazımın fiziksel sim süresi dolmak üzereyken bayiden esim aktifleştirdim. Bu arada fiziksel simi çıkardığım için esimi fiziksel sim'in imei'sine kaydolmuş ve bugün hat yok durumuna düştü. Şimdi benim esimi silip tekrar kurmam gerek. Bunun için mobil uygulamayı karıştırdım bayide...
  13. K

BF6 RedSec Pre Arıyorum

BF6'da eğlencesine battle royale girmek istiyorum ama random gelenler direkt salıyor, oynayan varsa squad modda olur ekleşelim. EA Nick: Kronos2520 Level: 98
  14. K

SSD Sıcaklığı Yüksek mi?

Sensor sıcaklığı 74 gösteriyor yüksek mi bilemedim.
  15. K

Yurtdışı telefon ilk imei süresi doldu

Yurtdışı telefonum ilk imei süresi doldu, direkt esim çıkartıp aktifleştirince 2. imei aktif olacak mı? Ekstra yapılması gereken bir işlem var mı buna ithafen merak ettim
  16. K

4000 TL Bütçe Harici Mikrofon

Yardımcı ekipmanlarını çok bilmiyorum da bir masaya takacağım bir kol ile kullanmak istiyorum. Düşüncem Razer Seiren V3 ya da HyperX Quadcast 2. Önerilerinizi bekliyorum. Kullanım amacım, yayın + toplantılarda kulaklık mikrofonu yerine kullanmak.
  17. K

HyperX QuadCast 2 vs Razer Seiren V3

Arada 700 tllik farka değer mi?
  18. K

3.500 TL Bütçe Soundbar Tavsiyesi

2. monitörümde hoparlör var ancak yeterli hissettirmiyor, sürekli kulaklık da takmak istemediğim için bütçe dahilinde uygun bir öneri bekliyorum.
  19. K

BF6 Squad Olalım! Conquest ve Breakthrough

Aktif olarak oyun oynayan arkadaş arıyorum, burdan da 2-3 squad çıkarırız diye düşündüm. Tek oynamaktan da sıkıldım açıkcası. Conquest ve breakthrough girecek arkadaşlar ekleşelim. EA Play: Kronos2520
  20. K

BF6 Şimdi Alınmalı mı?

BF2042 oynarken sürekli erken alım da paketle ekstra şeyler veriyor gösteriyor. Zaten 10 gün sonra çıkıcak her türlü kredi kartıyla alacağım için şimdiden alıp ekstra içeriklerde kazanmak mantıklı mı?
Geri